заговор срещу Барса :)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Re: заговор срещу Барса :)

Мнениеот ricco » 08 апр 2009 23:18

kartago написа:Ми сложи си очилата с диоптрите, а не цветните, и ще видиш точно на повторенията, че има посягане и има контакт!..... Ма що да не гледаш мач с цветни очилата и да не пишеш във форума с тях, нали си гъзар..........

Нещо не виждам в моето мнение да съм казал, че няма дузпа. Така че не виждам какво ревеш.

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 08 апр 2009 23:28

PFC Litex написа:Deliba6, не страдай от комплекси.
Да, подал съм оставка, чакам админите да ми свалят правата.
Те пък едни права мани, мани.
То и във форума едни дискусии, че свят да ти се завие :lol:
Супер доволен съм, че скоро няма да бъда модератор.

Be happy
На тебе пък кво Ти става!Майната им на приказките!Казал си нещо,не станало-голяма работа!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 08 апр 2009 23:53

ricco написа:Сега се сети че едно от повторенията се видя ясно, че защитника не посяга. Ако се прави аналогия с положението на гонзо там имаше протягане.

Ти луд ли си? Ясно се видя на повторенията, че има контакт.... и това си беше чиста дузпа!
Да ни е честита победата и класирането на 1/2 финал. Очаквах (исках) на него да играем с Ливърпул, но явно ще трябва да сгазим Челси... ;)

П.П. Колкото до мача Черно Море - Левски - нямаше никаква дузпа! От кога за посягане се дава дузпа??? А Бонзо скочи в пеналта като заклано теле! Картона му беше напълно заслужен. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 09 апр 2009 00:07

LordVOODOO написа:Ти луд ли си? Ясно се видя на повторенията, че има контакт.... и това си беше чиста дузпа!
П.П. Колкото до мача Черно Море - Левски - нямаше никаква дузпа! От кога за посягане се дава дузпа??? А Бонзо скочи в пеналта като заклано теле! Картона му беше напълно заслужен. ;)

Аалооо, съотборника, тука има, тука нема... Нещо май, май, си избираш баламурници?! Ако за Гонзо /след като премина двама, които се опитаха, а третият го спъна/ няма дузпа, то за Меси картона е повече от редовен /след като само един го спъва/! А, иначе, след "Левски" най-харесвам "Барса"!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 09 апр 2009 00:26

ricco написа:Лично мое мнение Меси не търесеше дузпа. Така че картона може да се каже че е пресилен.
не търсеше ама друг път що тогава скачаше като ....... ан щото не искаше дузпа ли?друг е проблема че имаше дузпа.абе във тези мачлета играят момчета струващи милиони те и мачлетата са за милиони обаче гледаме как чернодрежковци за по 2000 долара режат свиркат стават главни действащи лица ей така смело бе кой им дава товаправо а повръща ми се от някои съдии футбола губи много от тях
може би видеозаписите ще решат проблема
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 09 апр 2009 12:44

Не съм фен на Барса,но дузпата на меси беше 100000 процентова :!: просто Хауърд Уеб се смили над мюнхенци...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”