Страхотна статистика за играта на Бербатов в Ман Ютд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Re: Страхотна статистика за играта на Бербатов в Ман Ютд

Мнениеот Lord of memories » 13 мар 2009 18:40

theclash написа:Не, не го написах тва с едничката цел да оправдавам евентуална загуба с Бербатов. Даже съм сигурен, че ще спечелим. Просто ми се ще да видим малко повече раздаване отстрана на суперзвездата на българския футбол за националния отбор. И не е само той, който пести сили, не може да имаме такива добри футболисти и да сме на такова дередже от незнамсиколко години насам..

И кой звезди имаме в момента ? Един Стилян на прилично ниво и един Бербатов, другите са 'суперзвезди' ...на А група.
GGMU

Потребителски аватар
calzature
Контакти:

Мнениеот calzature » 13 мар 2009 18:46

Lord of memories написа:
theclash написа:Не, не го написах тва с едничката цел да оправдавам евентуална загуба с Бербатов. Даже съм сигурен, че ще спечелим. Просто ми се ще да видим малко повече раздаване отстрана на суперзвездата на българския футбол за националния отбор. И не е само той, който пести сили, не може да имаме такива добри футболисти и да сме на такова дередже от незнамсиколко години насам..

И кой звезди имаме в момента ? Един Стилян на прилично ниво и един Бербатов, другите са 'суперзвезди' ...на А група.

Е хайде сега - забравяш половината висша лига на Русия и "екзотичния" Коловати от Далечния изток :)

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 13 мар 2009 18:50

calzature написа:
Lord of memories написа:

Е хайде сега - забравяш половината висша лига на Русия и "екзотичния" Коловати от Далечния изток :)

Ако хората почна да сръвняват играта му с Юнайтед и тая за националния ще направят най-голямата грешка на живота си.

А за заобичат храта повече Берба трябва да вкара и да се оличи отчетливо в някои мач срещу топ съперник, например ако Юнаитед бие 2 - 0 и двата гола ги вкара той, да знаете как ще го заобичат всичките ся нещата са към 65/35 за/против него.
Чета РедКафе от доста време.
Последна промяна от Lord of memories на 13 мар 2009 19:06, променено общо 2 пъти.
GGMU

Потребителски аватар
theclash
Контакти:

Мнениеот theclash » 13 мар 2009 19:03

Е добре, щом мислитв, че всички български футболисти освен Бербатов са за изхвърляне.... мноо зле

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 13 мар 2009 19:29

Не е ли по-добре да вкара по 2 гола на следващите противници в квалификациѝте за световното :?: ;)
Пък с английския си отбор може и по повече! :lol: :lol: :lol:

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 13 мар 2009 20:00

Благодаря, че споделихте тази статистика! Много ми хареса. Бях се разколебал в Бербо, обаче сега си мисля, че наистина той заслужава мястото си!!!! Левскар съм, но съм и българин! От английските отбори съм фен естествено на Челси. Обаче се чувствам горд, когато Бербо играе, защото той е българин! И винаги му стискам палци. Само който не се е опитвал да работи в чужбина, той не знае колко е трудно на един българин, сам да се справя с организираните лобита на всякакви други народи в Англия, САЩ и другаде. Така че призовавам всички българи: ГОРДЕЙТЕ СЕ С БЕРБО!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 мар 2009 20:04

Не, не го написах тва с едничката цел да оправдавам евентуална загуба с Бербатов. Даже съм сигурен, че ще спечелим. Просто ми се ще да видим малко повече раздаване отстрана на суперзвездата на българския футбол за националния отбор. И не е само той, който пести сили, не може да имаме такива добри футболисти и да сме на такова дередже от незнамсиколко години насам..

Пак започваме старата песен на нов глас :lol: В националния отбор той просто няма с кой да играе.Хората направили някаква статистика на представянето му с помощтта на такава апаратура,каквато искат да закупят в Левски.Сигурно са прави,но ние пропускаме,че в Юнайтед той играе с играчи от ранга на Карик,Рууни,Роналдо,Тевес и сие,а тук с манекени,изкарани за продан пред чужди мениджъри!Намираш ли някаква разлика,защото аз виждам голяма такава!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 мар 2009 20:06

Благодаря, че споделихте тази статистика! Много ми хареса. Бях се разкол**** в Бербо, обаче сега си мисля, че наистина той заслужава мястото си!!!! Левскар съм, но съм и българин! От английските отбори съм фен естествено на Челси. Обаче се чувствам горд, когато Бербо играе, защото той е българин! И винаги му стискам палци. Само който не се е опитвал да работи в чужбина, той не знае колко е трудно на един българин, сам да се справя с организираните лобита на всякакви други народи в Англия, САЩ и другаде. Така че призовавам всички българи: ГОРДЕЙТЕ СЕ С БЕРБО!

Хвала ти правя!!!Преди да бъдем фенове,трябва да сме българи :!: :!: :!:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 13 мар 2009 21:49

Берба си е Берба!
Тази статистика просто е цифровия израз на това, което той прави на терена и само този, който няма очи да признае футболния му гений се чуди на тея цифри!
В МанЮн все още властва индивидуализма в атака, а Берба е колективен играч, и затова няма как да го видим да влачи отбора на гърба си! Същото важи и за националния отбор! Суперзвездите не са гаранция че отбора ще бие, трябва и треньор на място!Не е нужно да имаме Скоулс или Гигс в националния ни отбор, нужно е сано да имаме треньор с нужните качества да мотивира и амбицира футболистите ни да дадът всичко от себе си за да постигнат победата! Още немога да повярвам че глухата защита срещу Италия насред София беше наречена УСПЕХ!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 14 мар 2009 08:19

Престанете да ми триете постовете! И без това останахме 20-ина във форума! Някой ако има реваншистки стил на модериране да ходи да се удави в морето или в Янтра, /а може би в Осъм или Дунав?/!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Футбол - Свят”