Отново тотална доминация на английските отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: Отново тотална доминация на английските отбор

Мнениеот Empty » 12 мар 2009 12:39

Няма спор английското първенство е най-интересно не отстрана, че Манчестър са първи и ще останат там, а че всеки отбор може да бие всеки.Арсенал да падне от Хъл, Ливърпул да врътне два равни със Стоук, а сега и Вила се намества в борбата за топ 4.Немците отдавна не са показвали нещо в Шампионска лига, освен преминаване на групите.Байерн може да би- Спортинг, но Барса, Ман Ю., Челси и Ливърпул в следващия етап от турнира ще им покажат какво е да играеш срещу силен отбор.Байерн могат да са равностойни единствено на Порто или Виляреал на този момент.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 мар 2009 16:13

В момента най-интересните първества като интрига са френското и немското!
А на този по-горе дето каза да му се обадя когато примерно 3 немски отбора стигнат четвъртфинал аз ше му кажа той да ми се обади когато в английското първенство след 25 кръга 6 отбора се борят за титлата,като от първия до шестия е 8 точки разликата :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 12 мар 2009 16:22

Който не му е интересно английското първенство да не го гледа.Явно половин България харесва скучния футбол след като го следи редовно.
А това,че английските отбори доминират в Европа вече 5-та година си е чист факт,който не може да се отрече,след като 4 години подред класират отбор на финала,а миналата бяха даже два.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 12 мар 2009 17:06

за 5 години доминират Английските обаче , идеята е кой печели турнира, а това не са неизменно английски клубове.След скучния финал с Порто - Монако , дойде и Английската инвазия.Ливърпул би Милан след дюзпи.После на финал играха пак Ливърпул и Арсенал, обаче и двата загубиха и титлата си отиде в Испания и Италия , за Англичаните остана калъфката... а и да не забравяме че мач за суперкупата се игра между Барселона и Севиля! Това какво показва.Да след това Английските клубове стигнаха до финал , смисъл два отбора от Англия.Засега обаче не се знае нищо , немога да кажа дали английските са чак толкова силни , може да се каже , според мен, че Италянските ги няма никъде.След осмифинал италия от трима представители - остана с 0.За сметка на английските отбори.Това е факт.А дали ще има бритънска доминация и занапред , ще видим.Има жребий , всичко става.Арсенал и Ливърпул не са в ТОП форма, Арсенал на дуспи мина , и освен това вратаря на Рома накрая му беше , да не казвам през кое... изобщо не пазеше, тъкачее Арсенал ми се струва че е там малко фигуративно, демек в мач срещу Манчестър , Бaрса или Баерн не ги виждам
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 12 мар 2009 17:13

Бижутера написа:В момента най-интересните първества като интрига са френското и немското!
А на този по-горе дето каза да му се обадя когато примерно 3 немски отбора стигнат четвъртфинал аз ше му кажа той да ми се обади когато в английското първенство след 25 кръга 6 отбора се борят за титлата,като от първия до шестия е 8 точки разликата :!:

Остави ги.Говорят си наизуст.Да си от английски отбор е модерно.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 мар 2009 17:31

Гаранция ти давам,че ако Хофенхайм излезе с най-доброто си (Ибишевич,Салихович,Обаси и Тобиас Вайс) срещу който и да е английски отбор ше гледаме жестока гавра над островитяните!
Така като гледам може и скоро да се случи 8-)
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 12 мар 2009 18:02

Ми то и Югозападната "В" група си е много равностойна и какво от това?! Най-тъпото първенство за мен е италианското и какво от това?! Като ви е тъпо не гледайте, както правя аз!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 12 мар 2009 19:05

Спама е изтрит.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 13 мар 2009 09:00

Бижутера написа:Гаранция ти давам,че ако Хофенхайм излезе с най-доброто си (Ибишевич,Салихович,Обаси и Тобиас Вайс) срещу който и да е английски отбор ше гледаме жестока гавра над островитяните!
Така като гледам може и скоро да се случи 8-)

Дано,дано.

Върни се в “Футбол - Свят”