Прогнози за мачовете 20-22.02/Петък,Събота,Неделя/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Прогнози за мачовете 20-22.02/Петък,Събота,Неделя/

Мнениеот zalozite » 20 фев 2009 01:56

Хайде да видим, кой какво е измислил. Ако имате прогнози давайте. Който може обосновани, който няма време може и необосновани :)

Аз давам това за Петък. Мисля, че ще стане !

20/02/2009 Mainz 05 - Hansa R. - 1

Заемащия 3-то място във временното класиране Майнц 05 приема Ханза Рошток, която тази година се представя повече от разочароващо. Изключително интересно е положението на върха, където 4 отбора имат шанс за титлата, между които е и Майнц - на 3 точки от лидера. Домакините играят стабилно, особенно у дома, където рядко допускат изненади. В предишния си двубой победиха, като гост Оснабрюк с 3:1 и смятам, че целта тук ще бъде само една и тя е 3-те точки. Ханза са в слаба форма този сезон, особенно като гост, където рядко обелязват дори почетен гол. Те са на предпоследно място и ще са доволни и на точка, но смятам, че по-класния отбор ще победи.
Прогноза - 1
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Re: Прогнози за мачовете 20-22.02/Петък,Събота,Неделя/

Мнениеот AREA BIANCONERA » 20 фев 2009 09:46

Шалке макар и трудно ще се наложи в Рурското дерби с Дортмунд, предвиждам с 2:1......
Майнц, Аахен и Фрайбург няма да сгрешат, предвиждам твърди победи за тях.
Шалке 04 -Борусия Д. - 1
2ра Бундеслига
Инголщад - Аахен- 2
Фрайбург - Аугсбург- 1
Майнц 05 - Ханза- 1
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 20 фев 2009 09:53

01.Волфсбург - Херта Х
02.Ковънтри - Бирмингам 2
03.Бристол Роувърс - Лестър 2
04.Транмиър - М.К.Донс 1
05.Нант - Каен 1
06.Торино - Удинезе 1
07.Нюкасъл - Евертън 2
08.Байер - Хамбургер Х
09.Сент Етиен - Бордо Х
10.Депортиво - Валенсия 2

Извинявам се, но нямам време да ги обосновавам сега! :roll:
Успех на всички! ;)
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 20 фев 2009 11:34

Аз ще заложа на Астън Вила - Челси 2
Гус Хидинг е голям треньор,въпреки че тепърва се запознава с отбора на Челси.Въпреки това мисля че ще има обрат в играта на Челси.
В Германия ми привлича погледа Щутгарт - Хофенхайм...Само че мача си е троен както и да го погледнеш :)
А за тези които имат намерение да започват да залагат онлайн,в BetsHighway.com ,който ми е в подписа,има към 150 онлайн букмейкъри и казина и предполагам всичките са сигурни,но все пак бих ви препоръчал тези които са с рекламни банери.Те със сигурност са проверени,тъй като никоя сериозна медия не би рекламирала мошеници(е, в България и това е възможно ;) ) и затова ги проверяват.Сега са най-актуални Paddy Power покрай това че започнаха да изплащат още от сега,февруари,печалбите на тези които са заложили за требъл на Ман Юнайтед.Това си е голям риск от тяхна страна,но и страхотна реклама че са абсолютно коректни в изплащанията.Ако започвах сега,бих залагал при тях.
Е,успех на всички "колеги"!
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 22 фев 2009 03:21

22/02/2009 Milan - Cagliari - 1

Милан посреща Каляри на Stadio Giuseppe Meazza. Домакините допуснаха поражение, като гости на лидера Интер и в момента са изоставащи с цели 14 точки, но и с мач по малко. Във футбол всякакви сценарии са възможни, а до края на шампионата има предостатъчно мачове. Смятам, че Милан няма да се откажат и ще продължат да преследват Интер, а и мястото им в шамп.лигата не е сигурно, тъй като преследвачите Рома и Фиорентина са на няколко точки зад тях. Милан играе стабилно у дома и с такива звезди, като Бекъм, Кака, Роналдино и Пато смятам, че ще вземе 3-те точки. Гостите са на 7-мо място и този сезон това класиране за тях е успех. При тях проблем е непостоянството, а и като гости не са особенно убедителни.
Прогноза - 1
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Върни се в “Футбол - Свят”