Адриано- ръката
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Адриано- ръката
Като изключим гола с ръка мача беше супер.Точно каквото трябва да бъде едно дерби.Супер мач!!!
АСМ1899 написа: ...Аз не съм по-умен от шефовете на ФИФА И УЕФА, но щом аз ги виждам тия неща те да не са кьорави?...
Брато, със сигурност хората във ФИФА и УЕФА не са нито глупави, нито слепи. Ако се въведат видеоповторения съдийските "тесли" ще изчезнат и съответно ще изчезнат някои "спонсори" на централите. Ако махнат съдиите като Майк Райли примерно, няма да има на кой да дават поръчките. А нали се сещаш, че кучето като захапе кокала, трудно го пуска.
Никой никого не бута,това е живота....! 

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
Знам че на компютрите ще им е трудно да преценят дузпата на Барса срещу Бетис в събота например.Защото играчът не докосната топката, а само леко наруши равновесието на Ето'о, но машината как да го съобрази това?
Поне според мен така би звучал коментара на чиновник от УЕФА за въвеждането на техниката, само дето не проумявам как тези толкова неориентирани компютри взимат за мезе нашия Топалов( което искрено ме дразни) и компания на шах и филмът "Матрицата" далеч не е просто фантазия.С това последното искам да кажа че те наистина заемат все по сериозна част от човешкото битие, по един или друг начин. Та за един зелен килим ли не могат да преценят какво се случва.Ако трябва ще изчилят и броя на тревките на чимовете срещу пари, стига да има смелост в подутите чиновници за футболна революция.
Поне според мен така би звучал коментара на чиновник от УЕФА за въвеждането на техниката, само дето не проумявам как тези толкова неориентирани компютри взимат за мезе нашия Топалов( което искрено ме дразни) и компания на шах и филмът "Матрицата" далеч не е просто фантазия.С това последното искам да кажа че те наистина заемат все по сериозна част от човешкото битие, по един или друг начин. Та за един зелен килим ли не могат да преценят какво се случва.Ако трябва ще изчилят и броя на тревките на чимовете срещу пари, стига да има смелост в подутите чиновници за футболна революция.
angelov написа:АСМ1899 написа: ...Аз не съм по-умен от шефовете на ФИФА И УЕФА, но щом аз ги виждам тия неща те да не са кьорави?...
Брато, със сигурност хората във ФИФА и УЕФА не са нито глупави, нито слепи. Ако се въведат видеоповторения съдийските "тесли" ще изчезнат и съответно ще изчезнат някои "спонсори" на централите. Ако махнат съдиите като Майк Райли примерно, няма да има на кой да дават поръчките. А нали се сещаш, че кучето като захапе кокала, трудно го пуска.
Съгласен съм с теб, но разбираш ли че по тая начин футбола се унищожава? Да нека Интер бият-може би бяха по-добрите, но защо по тоя начин?
Нека всички да бият или падат ,но само заради собствените си умения или неумения! Мен ме дразни това че даден отбор печели защото е подкрепян "отгоре" ами да кажат на другият отбор изобщо да не излиза! Какъв е смисъла ? Вързано куче най-лесно се бие! От прекалена лакомия ФИФА, УЕФА и всички подобни организации в един момент ще останат с един голям тлъст пръст в устата! Просто на хората ще им писне да се занимават с тоя подкупен,продажен спорт в който всичко е само пари! Хората отдръпнат ли се от футбола и парите ще изчезнат! Скоро спрях цигарите дано не се налага да спирам да гледам футбол и да се интересувам от него! Това обаче не ми се гледа-все пак има много по-важни неща за които да се ядосвам!Най тъпото е че говорим за видеоповторения само за спорните наистина важни ситуации-голове, картони и дузпи! Ама на ония мазници не им изнася защото няма да правят целият свят на идиоти и да си разиграват нещата както им оттърва!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Форца Интееееееееееер.Вече докосваме поредното скудето.Успех на Милан в УЕФА.
GAME OVER.

INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
radiinter написа:Форца Интееееееееееер.Вече докосваме поредното скудето.Успех на Милан в УЕФА.GAME OVER.
Каква радост

Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
- plamen etov
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:Още една "Божия ръка"...Иначе страшен мач!
Хе братле то неможе само в Аржентина да имат допир с бога,че то иначе бразилците ще се обидят , и може да се стигне до военни сблъсаци!!

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.