Сър Гара Дембеле ще играе на Купата на африканските нации

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Сър Гара Дембеле ще играе на Купата на африканските нации

Мнениеот Гара Дембеле » 27 дек 2011 22:02

Любимецът на "сините" фенове Сър Гара Дембеле ще прекара януари в Африка. Нападателят ще играе на континенталния турнир за Купата на нациите - поканен е от Ален Жирес, селекционер на Мали. Настоящият клуб на футболиста - Фрайбург, обяви, че той заминава за Африка и ще пропусне началото на зимната подготовка, пише "Труд". Левски иска да си върне Дембеле, но също няма може да разчита на него през януари.

Мали е в група с Гана, Ботсвана и Гвинея, като последният мач от първата фаза е на 1 февруари. Ако отборът на Дембеле продължи, неговият клуб - дали ще е Фрайбург или Левски, трябва да чака още. Турнирът приключва на 12 февруари, а "А" група се подновява на 26-и.

Само така Сър Дембеле и Мали ще вдигнат купата :)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Сър Гара Дембеле ще играе на Купата на африканските нации

Мнениеот ros » 27 дек 2011 22:07

Е това новина... Бундеслигата загуби блясъка и класата си, а аз едва ли ще заспя в близките 10-15 мин. от вълнение :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 27 дек 2011 22:08

ros написа:Е това новина... Бундеслигата загуби блясъка и класата си, а аз едва ли ще заспя в близките 10-15 мин. от вълнение :lol:

Естествено Сър Гарра Дембеле ще играя на голям форум, а резервата барбуков ще гледа от пейката :lol:
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 27 дек 2011 22:13

Гара Дембеле написа:
ros написа:Е това новина... Бундеслигата загуби блясъка и класата си, а аз едва ли ще заспя в близките 10-15 мин. от вълнение :lol:

Естествено Сър Гарра Дембеле ще играя на голям форум, а резервата барбуков ще гледа от пейката :lol:

типично за левскар ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 дек 2011 22:15

Гара Дембеле написа:

Изображение
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 дек 2011 22:19

Гара Дембеле написа:

Без коментар... с каквото и да ти отвърне човек, все ще е излишно.. :lol: :lol:

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 27 дек 2011 22:19

Браво на Сър Гара.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 27 дек 2011 22:19

Гара Дембеле написа:

Как може да сравняваш някъв мангал (без извинение) с футболист като Бербатов, който вчера вкара хеттик, а Дембеле има един гол в Бундеслигата, откакто е във Фрайбург. Май днеска не си си пил хапченцата от ония розовичките.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 дек 2011 22:24

wolf написа:
Гара Дембеле написа:

Без коментар... с каквото и да ти отвърне човек, все ще е излишно.. :lol: :lol:

Прав си... Дълбането в простотията не ми е приоритет... А и все още се "вълнувам" от тази сензация...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 27 дек 2011 22:25

Авторът на темата изобщо не страда от раздвоение на личността, не е лесно да пишеш от два акаунта едновременно :lol:
Относно Дембеле дано играе, защото си ми се струва, че е взет за резерва.

За тези които не знаят потребител Levskar_90 и потребител Гара Дембеле са едно и също лице :lol:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Футбол - България”