Върнете Васил Лукаев в класацията "Футболист на годината"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Върнете Васил Лукаев в класацията "Футболист на годината"
незнайно защо махнаха Васил Лукаев от Шипка (Драгор) от класацията футболист на годината. Васко имаше 183 гласа и беше на 4 място някои хора обаче явно се страхуват че играч от народа може да е толкова напред. Нека всички да сложим това на стената си в негова подкрепа. цялото село Драгор гласува за него няма защо организаторите да се съмняват в коректноста на вота.
Re: Върнете Васил Лукаев в класацията "Футболист на годината"
+1
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
А всъщност кой определя кои футболисти да са в класацията? Не мога да разбера как някои футболисти (включително и Васил Лукаев) са попаднали в тази класация. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:А всъщност кой определя кои футболисти да са в класацията? Не мога да разбера как някои футболисти (включително и Васил Лукаев) са попаднали в тази класация.
ами бил е предложен от някой, а След това смачка конкуренцията като остави далеч зад гърба си мишлета като Делев, Благо Джизаса и Гаджев. уплашиха се защото започна да застига третия Ники Малката перука
Толкова е смешно и жалко, че чак е трагично и ми се плаче. Каква е тази анкета и кой е измислил начина, по който да се проведе. Някой пълен некадърник. Е, вярно, че сме зад Антигуа и Барбуда и можем само да се молим да стигнем някога пак отбори като Армения, ама чак толкова ли сме изпаднали, че да има включени аматьори в тази класация?!
Като толкова го искате вашия "Васко" направете си анкета аматьорски футболист на годината и си го избирайте там. Просто такива като Бойко Борисов, Бранимир Костадин и други не знам защо ги одобряват и ги пускат за гласуване. Според мен има по няколко играчи от ЦСКА, ПФК Левски, Литекс и да кажем Лудогорец, които заслужават да СА ВКЛЮЧЕНИ в ТОП 25 - 30. Някои по-напред, някои по-назад, ама чак такива престъпления да се правят е много жалко.

dimo95bs написа:Толкова е смешно и жалко, че чак е трагично и ми се плаче. Каква е тази анкета и кой е измислил начина, по който да се проведе. Някой пълен некадърник. Е, вярно, че сме зад Антигуа и Барбуда и можем само да се молим да стигнем някога пак отбори като Армения, ама чак толкова ли сме изпаднали, че да има включени аматьори в тази класация?!Като толкова го искате вашия "Васко" направете си анкета аматьорски футболист на годината и си го избирайте там. Просто такива като Бойко Борисов, Бранимир Костадин и други не знам защо ги одобряват и ги пускат за гласуване. Според мен има по няколко играчи от ЦСКА, ПФК Левски, Литекс и да кажем Лудогорец, които заслужават да СА ВКЛЮЧЕНИ в ТОП 25 - 30. Някои по-напред, някои по-назад, ама чак такива престъпления да се правят е много жалко.
нали, уж сме демократична република защо да е включен Боко Тиквата а Васко не? защото от БФС се страхуват, че ще мине нашите псевдо звезди който направиха зарезил националния ни отбор
ей това са фактите...

- Жоро Бекъма
Ами да вкарат и мен тогава в класацията.
Какъв е този палячо, че да е в класацията?? Да се направи една класация и за аматьори и няма да има сърдити. То е ясно, че футбола ни е на аматьорско ниво, ама чак пък толкова нагли хора да има и да искат този да е в класацията е много ЖАЛКО!

[center]
[/center]

- Lubaka1892
- Контакти:
Ами явно класацията трябва да е само за професионални футболисти,но наще хубостници пак са се издънили и са позволили да се гласува за аматьори.
Сега поне да върнат гласовете на хората за да могат да гласуват отново.Не,че тази класация има някаква стойност де.Накрая пак журналистите ще си избират любимците.

Сега поне да върнат гласовете на хората за да могат да гласуват отново.Не,че тази класация има някаква стойност де.Накрая пак журналистите ще си избират любимците.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Жоро Бекъма написа:Ами да вкарат и мен тогава в класацията.Какъв е този палячо, че да е в класацията?? Да се направи една класация и за аматьори и няма да има сърдити. То е ясно, че футбола ни е на аматьорско ниво, ама чак пък толкова нагли хора да има и да искат този да е в класацията е много ЖАЛКО!
http://topmatch.bg/article-2705-iztriha ... a-godinata
Върни се в “Футбол - България”