След отличната игра срещу "звездите" от Ботев Друган в миналия кръг Левски Егълница затвърди добрите впечатления с победа с 1-0 като гост над Дрен 2011.Вратарят Иванов не допусна обичайните си грешки. Защитата в лицето на В.Илиев, В.Панчев, Й. Тонев и С. Сашков изигра най-добрия си мач. А. Ананиев, Д. Димитров, И. Костадинов, И. Лазаров, В. Карин бяха много по-съсредточени и в защита, и в нападение. Димитър Димитров вкара поредния си прекрасен гол, доказвайки, че е поливалентен играч, след като този полусезон освен в средата на терена му се наложи да играе и като централен защитник, и като вратар. Прояви се дори Ивайло Йорданов - Горския, който в точния момент извика на съотборниците си от резервната скамейка: "А бе, ритайте тази топка към вратата бе!", веднага след което падна гола – 0-1 за Левски (Егълница).
Левски Егълница намери себе си едва в края на полусезона, но играта му в последните два мача е обещание за по-добри дни.
Снимки и видео от мача на:
http://levski.egalnitza.com/index.php?o ... 3&Itemid=4
Левски (Егълница) приключи трудната есен с победа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- levski.egalnitza
- Контакти:
Re: Левски (Егълница) приключи трудната есен с победа
А защо е нужно това поясняване зад името на клуба? Ние и без това си знаем, че истинският футболен отбор "Левски" е от Егълница!
- орчо войвода
- Контакти:
А в кой мач от сезона е имало екшън някакъв?[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yrbey_52KG4&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]
Последна промяна от орчо войвода на 13 ное 2011 19:29, променено общо 1 път.
Стига сте се подигравали на човека.Явно наистина никой от вас тука си няма представа какво е из долните ешелони на нашето първенство.Аз лично много му се кефя на всичко което пуска.Не го иронизирайте,за това че върши нещо.
Братле продължавай да пускаш теми за отбора си.Аз лично знам какво е,защото до преди две години бях винаги на мачовете на Лудогорец във "В" група и знам там отборите какви усилия полагат за да съществуват.
Братле продължавай да пускаш теми за отбора си.Аз лично знам какво е,защото до преди две години бях винаги на мачовете на Лудогорец във "В" група и знам там отборите какви усилия полагат за да съществуват.
И друг път съм писал, че най-истинския футбол се играе в селските групи. Много хора и представа си нямат за проблемите на тези отбори. Много хора не знаят че в тия отбори играят футболисти от 17 години до 60 години, просто от любов към футбола. А за хора като създателя на сайта Левски Егълница просто нямам думи. Човекът се раздава напълно, даже е и спонсор на отбора. Футболът ни все още е жив благодарение на такива хора и такива отбори. И БФС трябва да помага на тези отбори, а не да им пречи!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Дрен 2011 има ли нещо общо с Верила /Дрен/
- levski.egalnitza
- Контакти:
deladog написа:А защо е нужно това поясняване зад името на клуба? Ние и без това си знаем, че истинският футболен отбор "Левски" е от Егълница!
Явно е имало смисъл от уточнението, след като съм те накарал да изпишеш правилно името на с. Егълница. За съжаление явно си нямаш хабер как се поддържа селски футбол днес.
- levski.egalnitza
- Контакти:
Vailo написа:Дрен 2011 има ли нещо общо с Верила /Дрен/
Село Дрен в момента има два отбора - Верила (Дрен) и Дрен 2011, като последния е образуван от отцепили се играчи от Верила (Дрен). В основата на разделението е междуличностен конфликт, както при много други неща в България. Въпреки това ситуацията е уникална - може би е единственото село с два отбора.
- levski.egalnitza
- Контакти:
орчо войвода написа:А в кой мач от сезона е имало екшън някакъв?
Виж подробности в материала "Чисти ли са ризите на Ботев Друган?" на адрес:
http://levski.egalnitza.com/index.php?o ... 3&Itemid=4
Върни се в “Футбол - България”