УТРЕ Е ДЕНЯТ !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin svqt
Контакти:

УТРЕ Е ДЕНЯТ !

Мнениеот sin svqt » 17 яну 2009 11:33

Утре всички в София пред Народното събрание в 11:00 !!! Да си отмъстим за всичко на 14 на ушевите и най-вече да покажем,че ни писна от управлението на скапаната държавата и разберете едно: без ексцесии няма да имаме успех никога,нима има някаква полза от мирни протести ? Срещу тези трябват сурови действия,не става само с викане,видяхте тъпите гърци какво направиха !? Това е начина,няма друг изход...
Между другото се очакват около 10 000...

slavia1913
Контакти:

Re: УТРЕ Е ДЕНЯТ !

Мнениеот slavia1913 » 17 яну 2009 11:44

Ахаха 10000 ама разделено на 10 нали? :D А за тва с боя е най-голямата глупост.Ако разбира се си гледал малко новини преди Нова година сигурно си видял,че Гърците си ебаха държавата,но не постигнаха абсолютно нищо.Ако си толкова загрижен за бъдещето на България,след 6 месеца отиди да гласуваш(ако можеш де)и да направем така,че БСП и ДПС да не са във власта.С бой нищо няма да стане само.Само правите така,че да дадете основание на полицията да ви счупи законно главите.Няма никъв смисъл от тези протести в момента.

antonio
Контакти:

Мнениеот antonio » 17 яну 2009 11:52

Лумпени, проявете малко мозък и не се филмирайте, как може да призовавате към бой бе телета??????? Полицаите са прави да смачкат от бой тъпите "ултраси"

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 17 яну 2009 11:54

Извинявай но гърците не са тъпи изобщо. Няма друг народ, който след смъртен случай на мирен протест да стои и гледа, вместо да тръгне и сам да потърси истината. Това е доста голяма случайност да почине човек в РПУ-то, точно в което са задържани всички участници от протеста, да не говорим че снощи по БТВ новините ясно казаха младежи, че са го видяли на протеста и още там се е помолил за помощ. Имаше момче на 20 години, което със сълзи на очите каза, че повече няма да отиде на протест. Е каква е тази държава, какъв народ сме се чудя. Какво бъдеще има България. В момента полицаите протестират с ръце в джобовете, а следобед отново ще ни бият като животни, за да не си и помислят хората за следващ протест. Това е тъжната действителност, аз също вече съм доста отвратен и обезверен от всичко и всички в България.
NON MOLLARE MAI

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 17 яну 2009 12:06

Абе след 350те лева,за да се организират безредици,не мога да повярвам на нищо.Мда и аз видях Дордж Буш да протестира срещу нащо правителство. :D Ако се тръгне на бой най-много наистина някой да загине и да ни ебете цялата държава та после да се чудим кво да правим.Айде осъзнайте се малко,не сме в средновековието,че да решаваме проблемите си със сопата.Аз лично не видях по-никоя телевизия до покажат снимка на умрелия,че да казват,че са го видели.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 17 яну 2009 12:13

slavia1913 написа:Абе след 350те лева,за да се организират безредици,не мога да повярвам на нищо.Мда и аз видях Дордж Буш да протестира срещу нащо правителство. :D Ако се тръгне на бой най-много наистина някой да загине и да ни ебете цялата държава та после да се чудим кво да правим.Айде осъзнайте се малко,не сме в средновековието,че да решаваме проблемите си със сопата.Аз лично не видях по-никоя телевизия до покажат снимка на умрелия,че да казват,че са го видели.

А знаеш ли, че е колабирало задържано момче на 17 години, което го е видяло как умира. И едвам са го спасили в РПУ-то ?
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Футбол - България”