Срам ме е от футбола ни..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Срам ме е от футбола ни..

Мнениеот gentlemanxxx » 18 авг 2011 20:06

Всеки ден се убеждавам колко потъваме като нация..Вече фенчетата не спорят кой е по-добър, а кой е по-малко слаб...Палят се свещи и се молят на Бог за да победят отбори като Търнава,Стяуа,Бате,Жилина и куп още подобни анонимници...Виждам дори в отбори от Литва, Малта, Люксембург ако щете абе те вървят нагоре а ние?Първенството ни е на нивото на македонското...Футбола ни отдавна не е професионален, а по скоро аматьорски..Доказателство за това е че Божов не беше играл 10 години и отгоре футбол почна и стана един от най-добрите напададели в България..Показват се някакви селски бекове дошли в София или друг град,направят едно центриране и ги правим мега хипер звезди :x Смешно е да не кажа жалко...И тука във форуми всеки дава акъл,показва грешките и какво? Но какво да кажа собствениците не са взели отборите за да правят футбол а сделки..Титан,Батков,Стефанов,Гришата..Кой от теа е футболен човек? Само гледат да си рпавят далаверите и да се молим да ни подценят..Бият ни с минилания усилия, а ние си мислим че сме ги затруднили :roll: Просто спрете да си тровите нервите и живота..Нека не обръщаме внимание на аматьорския ни футбол и да гледаме как го правят големите :!: :!: :!: Или поне съседите :oops: :oops:

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: Срам ме е от футбола ни..

Мнениеот dindan » 18 авг 2011 20:08

Само като прочетох,че Стяуа са анонимници спрях до там.
А като те срам не гледай
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 18 авг 2011 20:10

кощунство е да наречеш Стяуа анонимници :o За другите съм по съгласен ;)
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 авг 2011 20:11

dindan написа:Само като прочетох,че Стяуа са анонимници спрях до там.
А като те срам не гледай

Точно! Да наречеш бивш носител на КЕШ анонимник показва или ужасно ниска култура, или огромно самочувствие, без грам покритие, или много комплекси, или просто, че си ужасно тъп и ограничен! Не го познавам автора на темата, та не мога да кажа кой от вариантите е най-подходящ за него..., той сам да си каже!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 18 авг 2011 20:12

Не Стяуа са мега сила...Да не забравим незабравимото участие на ЦСКа мин година в групите...Ох свалете розовите очила..Така се оправдаваха и Левски след отпадането от Бате , че след това те напраили 2:2 с Ювентус..Ми ще направят защото вървят напред... А тази вечер след като за пореден път Ви приземят и Вие ще обяснявате колко велик клуб са Стяуа, а на Вас ще ви остане да си спомняте "славното"минало..НО ТО Е МИНАЛО!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 18 авг 2011 20:16

8-)

По принцип съм напълно съгласен с автора. Затъваме като държава, загиваме като нация !
Нещата от ден на ден стават все по-зле и по-зле, а платените телевизии бодряшки ни показват само това, което имат интерес да ни покажат ...
Други платени драскачи по форумите, подобно Матросов на амбразурата скачат да бранят властта всеки път, когато някой нормален и трезвомислещ човек извади кирливите и ризи.
Бъдещето е твърде нерадостно. Перспектива няма. Надеждата също умира последна ...бавно, но за сметка на това сякаш неизбежно.
Спортът ни загива заедно с държавата и народа ни. Отдавна нямаме онези шампиони, които имахме в щангите, бокса, борбата, художествената гимнастика, леката атлетика, спортната стрелба ...
Футболът обаче е най-показателен за това, което става с всичко останало у нас.
Българският футбол умира ! Не, той е умрял и вече го погребват. Погребват го разни средняшки отборчета от новоизлюпени държави ... По някоя лопата пръст хвърля и някое национално футболно джудже ...
Тъжно, но факт ! Тази вечер имаме някаква надежда в Литекс и ЦСКА, но дали пак няма да останем разочаровани ? ...
Дори да стане чудо, то ще е като всяко чудо ... за три дни. И после пак сивота и безнадеждност ...

[offtopic]Само ЦСКА примерно на три пъти е изхвърлял от турнирите действащи европейски шампиони !!! :o
Все едно сега някой от българските отбори да изхвърли Барселона от ШЛ ... :shock:
На всичко отгоре ЦСКА имаше победи и навън над действащи европейски шампиони !
Как ви се струва днес резултат: Барселона - ЦСКА 0:1 ? :lol: :lol: :lol:
[/offtopic]
Последна промяна от marmi52 на 18 авг 2011 21:10, променено общо 4 пъти.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
smo
Контакти:

Мнениеот smo » 18 авг 2011 20:19

Какво общо има Стяуа с Търнава, Бате и Жилина .
Победиха ви във Варна и анонимката Спартак Търнава и започнахте, края на света идва. Може ли да сте толкова глупави. Дръжте се малко по-достойно.... Ако обичате:)
Хайде Нафта!

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 18 авг 2011 20:25

Нали... :lol:
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
cska-1948
Контакти:

Мнениеот cska-1948 » 18 авг 2011 20:26

Кой бил анонимник ? :shock: :shock: :shock:
31 пъти шампион на България, носител на 11 Купи на България, 13 Купи на Съветската армия и 3 Суперкупи на България за 1989, 2006, 2008 и 2011 г., 2 пъти полуфиналист за КЕШ и веднъж полуфиналист на КНК. ТОВА Е ЦСКА

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 авг 2011 20:28

megan fox написа:
А като те срам не гледай

Точно! Да наречеш бивш носител на КЕШ анонимник показва или ужасно ниска култура, или огромно самочувствие, без грам покритие, или много комплекси, или просто, че си ужасно тъп и ограничен! Не го познавам автора на темата, та не мога да кажа кой от вариантите е най-подходящ за него..., той сам да си каже!

Няма бивш носител на КЕШ!Всеки отбор, печелил дадена купа, е носител на тази купа.
А да наречеш Стяуа евроанонимник... говори за знанията и интелекта на написалият го.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”