Кой е най-голямото разочaрование на А група?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кой е най-голямото разочaрование на А група?
За мен Килиън Шеридън (ЦСКА) дойде с големи надежди, а се оказа доста посредствен... Вашите мнения 

Последна промяна от badboy95 на 24 дек 2010 00:04, променено общо 1 път.
Съединението прави силата!
Офтопик:
- UNBEATABLE
- Контакти:
Re: Кой е най-голямото разочерование на А група?
Италианците от ЦСКА бяха трагични.
за мен шеридън не е чак толкова слаб и разочароващ колкото го изкарват.
Мен ме разочарова Слори
Мен ме разочарова Слори
Бих добавил и Андвеле Слори, чакан с доста голям интерес и той имаше претенции да премине в "Левски" само ако влязат в груповата фаза , но за съжаление неможа д апокаже някакви качества 

- Santiago Munezz
- Контакти:
Re: Кой е най-голямото разочорование на А група?
Няколко са......За мене най-голямото разочарование е Слори.Дойде със статута на един от най-класните чужденци с мачове за националния отбор на Холандия а в Левски не направи абсолютно нищо.
Флорин Брату също дойде в Литекс със статута на един от голмайсторите в Румънското първенство но не го запомнихме с нищо.
Италианците в ЦСКА също са разочарования както и Шеридън,който дойде като футболист от Селтик разчитаха много на него,но не оправда очакванията.
Марио Жардел много повече очаквах от него.Все пак носител на "Златна обувка" име в световния футбол,но не го запомнихме с нищо.
Флорин Брату също дойде в Литекс със статута на един от голмайсторите в Румънското първенство но не го запомнихме с нищо.
Италианците в ЦСКА също са разочарования както и Шеридън,който дойде като футболист от Селтик разчитаха много на него,но не оправда очакванията.
Марио Жардел много повече очаквах от него.Все пак носител на "Златна обувка" име в световния футбол,но не го запомнихме с нищо.
[wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg]
- el pipita
- Контакти:
Re: Кой е най-голямото разочaрование на А група?
Цялата А Група!
Re: Кой е най-голямото разочaрование на А група?
el pipita написа:Цялата А Група!
Е, не бъди чак такъв... реалист

Съединението прави силата!
Офтопик:
Re: Кой е най-голямото разочорование на А група?
Santiago Munezz написа:Няколко са......За мене най-голямото разочарование е Слори.Дойде със статута на един от най-класните чужденци с мачове за националния отбор на Холандия а в Левски не направи абсолютно нищо.
За Брату до някъде съм съгласен, но за Жардел- та той дойде с наднормено тегло от клиника за лечение на наркомани, надали някой е очаквал да стане голмайстор на А група.Шеридън мисля че все пак показва някакви качества (по добре е от италианците или Слори) , виж тоз аржентинеца Трекаричи мисля че беше , той наисти на не показва кой знае какви качества, а за италианците- та те дойдоха от борсата незнам какво се е очаквало от тях.
обобщено аз бих ги подредил тъй :
1.Слори
2.Брату
3.Трекаричи (аржентински младежки национал?)
Върни се в “Футбол - България”