САИДХОДЖА В ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

djonik
Контакти:

САИДХОДЖА В ЦСКА

Мнениеот djonik » 01 дек 2008 14:06

Какво ще кажете за евентуалния трансфер на ДЕРВИШАЛИ САИДХОДЖА в цска? Дали ще си пасне с ДЖИХАД КАМИЛ?

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: САИДХОДЖА В ЦСКА

Мнениеот blue magic » 01 дек 2008 14:22

Да си върнат и Самет Ашимов! :lol: :lol: :lol:
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 01 дек 2008 14:27

ami kvo a vi kaja posle ne bili turci hahahahaha
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 01 дек 2008 14:44

До всички "българи" ... искате да ми кажете,че през тези 5 века под турско робство не тече турска кръв и в вашите вени ли бе ? ... искате да ми кажете,че някой башибозук не е нагъзил пра пра пра пра пра баба ви на оградата на обора ли ? :lol:

Айде спрете с тая омраза...какво като момчето е от турски произход?
Дайте сега като в редиците ви има еврей и собственика ви се крие при тях ,да съживим хитлер и да ви прати в газовите камери на аушвиц...21 век 2008 г сме драги комплексирани идиоти , солидарноста и толерантноста не са вече само чуждици в нашия език ... и от 2-те агитки има мега тъпанари които са расисти и псевдо националисти !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

GoingDown
Контакти:

Мнениеот GoingDown » 01 дек 2008 14:49

Angoff написа:До всички "българи" ... искате да ми кажете,че през тези 5 века под турско робство не тече турска кръв и в вашите вени ли бе ? ... искате да ми кажете,че някой башибозук не е нагъзил пра пра пра пра пра баба ви на оградата на обора ли ? :lol:

Дайте сега като в редиците ви има еврей и собственика ви се крие при тях ,да съживим хитлер и да ви прати в газовите камери на аушвиц...21 век 2008 г сме драги комплексирани идиоти , солидарноста и толерантноста не са вече само чуждици в нашия език ... и от 2-те агитки има мега тъпанари които са расисти и псевдо националисти !

Тебе да не те е дупил турчин бе Г.А. ? :roll:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 дек 2008 15:00

GoingDown написа:
Angoff написа:До всички "българи" ... искате да ми кажете,че през тези 5 века под турско робство не тече турска кръв и в вашите вени ли бе ? ... искате да ми кажете,че някой башибозук не е нагъзил пра пра пра пра пра баба ви на оградата на обора ли ? :lol:

Тебе да не те е дупил турчин бе Г.А. ? :roll:

Него определено не са го дупили, ама като гледам левскарите как говорят за турция и турците постоянно, явно може и да са ви били по една патка, щом така говорите за турция и турците постоянно.Явно мноого са ви наранили достойнството!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 01 дек 2008 15:05

Ти пък на какъв се правиш. Сега изведнъж турците станаха добри и нормални. Досега вие обиждахте на турци, на рязани, на помаци, сега изведнъж го удари на морал. Аз си направих ташак с тази тема, ти нещо много насериозно се взе. Тъпанар

army_boy

Мнениеот army_boy » 01 дек 2008 15:06

ДЖУНЕЙТ ЯШАР, ЧЕТИН САДУЛА, ИСМАИЛ ИСА, АХМЕД ФИКМЕТ, АХМЕТ ДЪГЛОВ, ГИБОН-ПАША, САИД ИБРАИМОВ, МЮМЮН КАШМЕР, ГИБОН-БЕЙ... ПОЗНАТИ ЛИ СА ВИ ТЕЗИ ИМЕНА ГОВЕДА?!
ТОЧНО ВИЕ ИМАТЕ НАЙ-МАЛКО ПРАВО ДА ГОВОРИТЕ ЗА ТУРЦИ!!!

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 01 дек 2008 15:11

army_boy написа:ДЖУНЕЙТ ЯШАР, ЧЕТИН САДУЛА, ИСМАИЛ ИСА, АХМЕД ФИКМЕТ, АХМЕТ ДЪГЛОВ, ГИБОН-ПАША, САИД ИБРАИМОВ, МЮМЮН КАШМЕР, ГИБОН-БЕЙ... ПОЗНАТИ ЛИ СА ВИ ТЕЗИ ИМЕНА ГОВЕДА?!
ТОЧНО ВИЕ ИМАТЕ НАЙ-МАЛКО ПРАВО ДА ГОВОРИТЕ ЗА ТУРЦИ!!!

Така както си измисляш тези имена, по-леко ли ти става?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 дек 2008 15:19

да а ти тъп ли си ми кажи?и сайд ибраимов ли е измислен бе?Е тов да си левскар не е лесно ей!Цял живот да говориш за цска и да ги псуваш е това значи да си левскар!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”