Бойкот на Петрол АД
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- brat domingo
- Контакти:
Бойкот на Петрол АД
Здравейте всички! В последните дни разсъждавах по проблема с финансирането на футболните клубове в България. Един от изводите, до които достигнах е, че не е редно една компания, която развива бизнес в национален мащаб, да бъде основен спонсор на един определен клубен тим. Защото какво излиза - аз съм фен на Левски, обаче в момента в който заредя гориво за 100 лв в Петрол, спонсорирам Черноморец, и така му помагам да бие любимият ми отбор...Не, определено не е редно това. Ако развиваш бизнес само в Бургас, спонсорирай си местният футбол, колкото искаш. Обаче за национална компания - не е редно да финансираш един клуб, и то с толкова големи суми. Всъщност точно това спонсорство на Събев доведе до конфликт с другия акционер - Ершов, което също показва, че подобна политика е неприемлива за рационално мислещите бизнесмени. Ако Събев даваше тихомълком по няколостотин хиляди лева на година (както М-тел в Левски), не бих имал нищо против. Но показно наливане на десетки милиони - това ме дразни. Още повече, че това са моите пари, това са нашите пари, които даваме на Петрол. Затова призовавам всички привърженици на други отбори - моля престанете да наливате пари в Черноморец. Ако ви трябва гориво, заобикаляйте Петрол.
- Torino FC 1906
- Контакти:
Re: Бойкот на Петрол АД
Стига с глупостите бре , приятелю .
Хмм, аз съм Локомотивец, ама като ползвам Мтел ще спонсорирам Левски, като ползвам Глобул - ще спонсорирам ЦСКА, ако НЕК вземе да спонсорира някой, ще трябва и на тъмно да стоя
Я, верно стига с глупостите

Я, верно стига с глупостите

- JohnnieWalker
- Контакти:
Torino FC 1906 написа:Стига с глупостите бре , приятелю .
+1
Ники Пънчев:Страхотна логика.Затова тази игра е толкова велика. 

НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
Предлагам да бойкотираме Мтел и Глобул....момчето е право
Да предложим Ръководството на тези компаний и това на Петрол да бъдат екстрадирани в Северна Корея да се научат на ред,защото такава глупост каквато правят да наливат в БГ футбола е пагобна за развитието му
Сега разбирам защо Каралсберк се отказаха от Ливърпул....в България ги бойкотираха и ей на резултата.

Да предложим Ръководството на тези компаний и това на Петрол да бъдат екстрадирани в Северна Корея да се научат на ред,защото такава глупост каквато правят да наливат в БГ футбола е пагобна за развитието му

Сега разбирам защо Каралсберк се отказаха от Ливърпул....в България ги бойкотираха и ей на резултата.
Последна промяна от howmen на 30 авг 2010 10:34, променено общо 1 път.
You`re My Wicked Live
brat domingo написа:Здравейте всички! В последните дни разсъждавах по проблема с финансирането на футболните клубове в България. Един от изводите, до които достигнах е, че не е редно една компания, която развива бизнес в национален мащаб, да бъде основен спонсор на един определен клубен тим. Защото какво излиза - аз съм фен на Левски, обаче в момента в който заредя гориво за 100 лв в Петрол, спонсорирам Черноморец, и така му помагам да бие любимият ми отбор...Не, определено не е редно това. Ако развиваш бизнес само в Бургас, спонсорирай си местният футбол, колкото искаш. Обаче за национална компания - не е редно да финансираш един клуб, и то с толкова големи суми. Всъщност точно това спонсорство на Събев доведе до конфликт с другия акционер - Ершов, което също показва, че подобна политика е неприемлива за рационално мислещите бизнесмени. Ако Събев даваше тихомълком по няколостотин хиляди лева на година (както М-тел в Левски), не бих имал нищо против. Но показно наливане на десетки милиони - това ме дразни. Още повече, че това са моите пари, това са нашите пари, които даваме на Петрол. Затова призовавам всички привърженици на други отбори - моля престанете да наливате пари в Черноморец. Ако ви трябва гориво, заобикаляйте Петрол.
Ако днес си купя телевизор Самсунг парите ми за Челси ли отиват????Да призовем и Да спрем да пием Carlsberg щот не ни кефи Ливърпул.

Ей това сме ние, българите
Вместо да се радваме, че има такива хора и компании, които влагат пари в спорта, и във футбола в частност, ние ще ги бойкотираме. Отчайващо.

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- optimistik
- Контакти:
Браво на автора,току що спечели приза за най-тъпата и безсмислена тема

Поредния "умник"!
Ами зареждай в други вериги, които не дават и лев за българския спорт и така парите ти дирекно ще отиват в чужбина и ще ходиш на стадиони от 1956 година!
Малоумник!
Ами зареждай в други вериги, които не дават и лев за българския спорт и така парите ти дирекно ще отиват в чужбина и ще ходиш на стадиони от 1956 година!
Малоумник!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Върни се в “Футбол - България”