Бойкот на Петрол АД

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Бойкот на Петрол АД

Мнениеот brat domingo » 30 авг 2010 10:12

Здравейте всички! В последните дни разсъждавах по проблема с финансирането на футболните клубове в България. Един от изводите, до които достигнах е, че не е редно една компания, която развива бизнес в национален мащаб, да бъде основен спонсор на един определен клубен тим. Защото какво излиза - аз съм фен на Левски, обаче в момента в който заредя гориво за 100 лв в Петрол, спонсорирам Черноморец, и така му помагам да бие любимият ми отбор...Не, определено не е редно това. Ако развиваш бизнес само в Бургас, спонсорирай си местният футбол, колкото искаш. Обаче за национална компания - не е редно да финансираш един клуб, и то с толкова големи суми. Всъщност точно това спонсорство на Събев доведе до конфликт с другия акционер - Ершов, което също показва, че подобна политика е неприемлива за рационално мислещите бизнесмени. Ако Събев даваше тихомълком по няколостотин хиляди лева на година (както М-тел в Левски), не бих имал нищо против. Но показно наливане на десетки милиони - това ме дразни. Още повече, че това са моите пари, това са нашите пари, които даваме на Петрол. Затова призовавам всички привърженици на други отбори - моля престанете да наливате пари в Черноморец. Ако ви трябва гориво, заобикаляйте Петрол.

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Re: Бойкот на Петрол АД

Мнениеот Torino FC 1906 » 30 авг 2010 10:15

Стига с глупостите бре , приятелю .

VoyagerX
Контакти:

Мнениеот VoyagerX » 30 авг 2010 10:18

Хмм, аз съм Локомотивец, ама като ползвам Мтел ще спонсорирам Левски, като ползвам Глобул - ще спонсорирам ЦСКА, ако НЕК вземе да спонсорира някой, ще трябва и на тъмно да стоя :roll:

Я, верно стига с глупостите :evil:

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 30 авг 2010 10:23

Torino FC 1906 написа:Стига с глупостите бре , приятелю .

+1

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 30 авг 2010 10:31

Ники Пънчев:Страхотна логика.Затова тази игра е толкова велика. :)
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 30 авг 2010 10:32

Предлагам да бойкотираме Мтел и Глобул....момчето е право :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Да предложим Ръководството на тези компаний и това на Петрол да бъдат екстрадирани в Северна Корея да се научат на ред,защото такава глупост каквато правят да наливат в БГ футбола е пагобна за развитието му :P
Сега разбирам защо Каралсберк се отказаха от Ливърпул....в България ги бойкотираха и ей на резултата.
Последна промяна от howmen на 30 авг 2010 10:34, променено общо 1 път.
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 30 авг 2010 10:33

brat domingo написа:Здравейте всички! В последните дни разсъждавах по проблема с финансирането на футболните клубове в България. Един от изводите, до които достигнах е, че не е редно една компания, която развива бизнес в национален мащаб, да бъде основен спонсор на един определен клубен тим. Защото какво излиза - аз съм фен на Левски, обаче в момента в който заредя гориво за 100 лв в Петрол, спонсорирам Черноморец, и така му помагам да бие любимият ми отбор...Не, определено не е редно това. Ако развиваш бизнес само в Бургас, спонсорирай си местният футбол, колкото искаш. Обаче за национална компания - не е редно да финансираш един клуб, и то с толкова големи суми. Всъщност точно това спонсорство на Събев доведе до конфликт с другия акционер - Ершов, което също показва, че подобна политика е неприемлива за рационално мислещите бизнесмени. Ако Събев даваше тихомълком по няколостотин хиляди лева на година (както М-тел в Левски), не бих имал нищо против. Но показно наливане на десетки милиони - това ме дразни. Още повече, че това са моите пари, това са нашите пари, които даваме на Петрол. Затова призовавам всички привърженици на други отбори - моля престанете да наливате пари в Черноморец. Ако ви трябва гориво, заобикаляйте Петрол.

Ако днес си купя телевизор Самсунг парите ми за Челси ли отиват????Да призовем и Да спрем да пием Carlsberg щот не ни кефи Ливърпул.
ИзображениеИзображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 30 авг 2010 10:34

Ей това сме ние, българите :) :) :) Вместо да се радваме, че има такива хора и компании, които влагат пари в спорта, и във футбола в частност, ние ще ги бойкотираме. Отчайващо.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 30 авг 2010 10:40

Браво на автора,току що спечели приза за най-тъпата и безсмислена тема :mrgreen: :lol: :)

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 30 авг 2010 10:40

Поредния "умник"!
Ами зареждай в други вериги, които не дават и лев за българския спорт и така парите ти дирекно ще отиват в чужбина и ще ходиш на стадиони от 1956 година!
Малоумник!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Футбол - България”