Новият Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

rfecBG
Контакти:

Новият Левски

Мнениеот rfecBG » 27 авг 2010 22:12

Според Вас какво е бъдещето на сегашният Левски , как ще се справи в нашето първенство и в Европа най вече :)

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Re: Новият Левски

Мнениеот Един град-един отбор » 27 авг 2010 22:13

2 място в групите на ЛЕ и отпадане при директните елеминации ...
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

FC_Barcelona
Контакти:

Мнениеот FC_Barcelona » 27 авг 2010 22:17

Задължително трябва да станем шампиони. В Европа, ако минем групата мисля, че ще е супер постижение, но като че ли реално сме 3-ти.

Потребителски аватар
Valdes
Контакти:

Мнениеот Valdes » 27 авг 2010 22:27

С Гарра минаваме групите!!! :twisted:

rfecBG
Контакти:

Мнениеот rfecBG » 27 авг 2010 22:33

Според мен не е много удачно да разчитаме само на Дембеле , може би ако схемата се промени и в атака са Дембеле и Иса ... просто няма да има кой да ни спре ! :) :) :) :geek:

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 27 авг 2010 22:35

FC_Barcelona написа:Задължително трябва да станем шампиони. В Европа, ако минем групата мисля, че ще е супер постижение, но като че ли реално сме 3-ти.

Кое му е реалното бе бате ?! Като се има на предвид какво направихме на Марсилия и Оксер кое е реалното ? Ако ни върви играта трябва без проблеми да сме на второ място минимум да не кажа големи думи но не е невъзможно и първи да сме .. какви са тези Спортинг.. :)

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 27 авг 2010 22:45

UltraBlue. написа:
FC_Barcelona написа:Задължително трябва да станем шампиони. В Европа, ако минем групата мисля, че ще е супер постижение, но като че ли реално сме 3-ти.

Кое му е реалното бе бате ?! Като се има на предвид какво направихме на Марсилия и Оксер кое е реалното ? Ако ни върви играта трябва без проблеми да сме на второ място минимум да не кажа големи думи но не е невъзможно и първи да сме .. какви са тези Спортинг.. :)

Че те за мен Лил са по силния отбор от Спортинг .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 27 авг 2010 22:57

storm написа:
UltraBlue. написа:

Че те за мен Лил са по силния отбор от Спортинг .

И аз си мисля, че по-неприятния отбор, е този на Лил. Срещу Гент и Спортинг имаме повече шансове.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 авг 2010 23:05

Не знам как оценявате отборите,без да сте ги гледали!Споко,днес се изтегли жребия,ще изгледаме 2-3 мача на Генк,че са ни първи противник,после на другите,тогава ще говорим.Как ги определяте-по благозвучност на имената,по спомени ли-наистина не разбирам...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 27 авг 2010 23:10

Синьо сърце написа:Не знам как оценявате отборите,без да сте ги гледали!Споко,днес се изтегли жребия,ще изгледаме 2-3 мача на Генк,че са ни първи противник,после на другите,тогава ще говорим.Как ги определяте-по благозвучност на имената,по спомени ли-наистина не разбирам...

Няма смисъл да гледаш мачове на Генк ,ние не играем с тях а с ГенТ :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”