Новият Левски
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Новият Левски
Според Вас какво е бъдещето на сегашният Левски , как ще се справи в нашето първенство и в Европа най вече 

- Един град-един отбор
- Контакти:
Re: Новият Левски
2 място в групите на ЛЕ и отпадане при директните елеминации ...
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
-
- Контакти:
Задължително трябва да станем шампиони. В Европа, ако минем групата мисля, че ще е супер постижение, но като че ли реално сме 3-ти.
С Гарра минаваме групите!!! 

Според мен не е много удачно да разчитаме само на Дембеле , може би ако схемата се промени и в атака са Дембеле и Иса ... просто няма да има кой да ни спре !

- UltraBlue.
- Контакти:
FC_Barcelona написа:Задължително трябва да станем шампиони. В Европа, ако минем групата мисля, че ще е супер постижение, но като че ли реално сме 3-ти.
Кое му е реалното бе бате ?! Като се има на предвид какво направихме на Марсилия и Оксер кое е реалното ? Ако ни върви играта трябва без проблеми да сме на второ място минимум да не кажа големи думи но не е невъзможно и първи да сме .. какви са тези Спортинг..

- storm
- Контакти:
UltraBlue. написа:FC_Barcelona написа:Задължително трябва да станем шампиони. В Европа, ако минем групата мисля, че ще е супер постижение, но като че ли реално сме 3-ти.
Кое му е реалното бе бате ?! Като се има на предвид какво направихме на Марсилия и Оксер кое е реалното ? Ако ни върви играта трябва без проблеми да сме на второ място минимум да не кажа големи думи но не е невъзможно и първи да сме .. какви са тези Спортинг..
Че те за мен Лил са по силния отбор от Спортинг .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:UltraBlue. написа:FC_Barcelona написа:Задължително трябва да станем шампиони. В Европа, ако минем групата мисля, че ще е супер постижение, но като че ли реално сме 3-ти.
Че те за мен Лил са по силния отбор от Спортинг .
И аз си мисля, че по-неприятния отбор, е този на Лил. Срещу Гент и Спортинг имаме повече шансове.
- Синьо сърце
- Контакти:
Не знам как оценявате отборите,без да сте ги гледали!Споко,днес се изтегли жребия,ще изгледаме 2-3 мача на Генк,че са ни първи противник,после на другите,тогава ще говорим.Как ги определяте-по благозвучност на имената,по спомени ли-наистина не разбирам...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- storm
- Контакти:
Синьо сърце написа:Не знам как оценявате отборите,без да сте ги гледали!Споко,днес се изтегли жребия,ще изгледаме 2-3 мача на Генк,че са ни първи противник,после на другите,тогава ще говорим.Как ги определяте-по благозвучност на имената,по спомени ли-наистина не разбирам...
Няма смисъл да гледаш мачове на Генк ,ние не играем с тях а с ГенТ

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Върни се в “Футбол - България”