FAN?!?!?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

bultras

FAN?!?!?!

Мнениеот bultras » 08 ное 2008 21:16

Ние сме държава, по-малка от средноевропейски град или китайско село, но въпреки това се делим на провинции, цветове, раси.Мразим силно.Обичаме вяло.....И то от време на време.Само когато се качим отгоре.От там светът е хубав.Тогава сме благородни, всеопрощаващи и силни......., но понякога се случва да паднем.Отдолу.Там е тъмно и пълно.Пълно е със самите нас.Блъскащи се и драпащи към светлината.Та точно там в дупката, изгубили всяка надежда да се измъкнем, виждаме себе си,отразени в други като нас.Тогава започваме.....
Започваме да разказваме как някога сме били ТАМ. На светлото.............И колко добри бяхме тогава.Как успявахме и бяхме велики.............И тогава чуваме ЕХОТО.Всички повтарят нашите думи, а ние не можем да осъзнаем, че тук долу в тъмното всички сме еднакви.
............И в тоя момент, надеждатат да изпълзим отново горе, си отива, защото унесени във войната в мрака,забравяме, да драпаме към светлината.Нека всеки прецени за себе си към какво ще се стреми.
И на върха и на дъното, аз ще бъда с моя БОТЕВЪ и когато мога ще съм на "КОЛЕЖА" с него и заедно с него ще драпам нагоре.
От бебе съм на стадиона и продължавам да бъда.Сега имам дете, което ме е страх да заведа.Страх ме е не, че ще пострада,а че ще се възпита не в любов, а в омраза.

БЕЗ "к-р за БОТЕВ и к-р за ЛЕВСКИ" по стадионите.Бъдете българи.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: FAN?!?!?!

Мнениеот Blue_Lion » 08 ное 2008 21:22

Евалата брат за мисленето ти ;) Жалкото е,че днес хората мразят...не обичат :( Има за какво да се гордеем,че сме Българи,ма явно няма смисъл,щото нали се сещаш..трябва да се обича ? А какво значи да обичаш ? :shock:
Изображение

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 08 ное 2008 21:27

Ми Ти си фен бре приятел,и то честен и прям! Дано възпиташ така добре и детето!Бъди жив и здрав,както и цялото ти семейство!Наздраве! ;)
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 08 ное 2008 22:32

Моментално трябва да влезе закон който забранява частни фирми да носят имената на национални герои и светини ;)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 08 ное 2008 23:09

bultras написа:Ние сме държава, по-малка от средноевропейски град или китайско село, но въпреки това се делим на провинции, цветове, раси.Мразим силно.Обичаме вяло.....И то от време на време.Само когато се качим отгоре.От там светът е хубав.Тогава сме благородни, всеопрощаващи и силни......., но понякога се случва да паднем.Отдолу.Там е тъмно и пълно.Пълно е със самите нас.Блъскащи се и драпащи към светлината.Та точно там в дупката, изгубили всяка надежда да се измъкнем, виждаме себе си,отразени в други като нас.Тогава започваме.....
Започваме да разказваме как някога сме били ТАМ. На светлото.............И колко добри бяхме тогава.Как успявахме и бяхме велики.............И тогава чуваме ЕХОТО.Всички повтарят нашите думи, а ние не можем да осъзнаем, че тук долу в тъмното всички сме еднакви.
............И в тоя момент, надеждатат да изпълзим отново горе, си отива, защото унесени във войната в мрака,забравяме, да драпаме към светлината.Нека всеки прецени за себе си към какво ще се стреми.
И на върха и на дъното, аз ще бъда с моя БОТЕВЪ и когато мога ще съм на "КОЛЕЖА" с него и заедно с него ще драпам нагоре.
От бебе съм на стадиона и продължавам да бъда.Сега имам дете, което ме е страх да заведа.Страх ме е не, че ще пострада,а че ще се възпита не в любов, а в омраза.

БЕЗ "к-р за БОТЕВ и к-р за ЛЕВСКИ" по стадионите.Бъдете българи.

Същото е както в "Приказка за стълбата" от Христо Смирненски Борим се да се изкачим нагоре но като стигнем горе забравяме от къде сме тръгнали и за какво сме тръгнали!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 08 ное 2008 23:37

River Plate написа:Моментално трябва да влезе закон който забранява частни фирми да носят имената на национални герои и светини ;)

Вчера участвах активно в дискусията и поздравих
автора за здравия разум и аналитичеч ум. За фер
плея и за активната гражданска позиция.
Що се касае до имената на отборите, те са създадени
от нашите праотци, като са влагали при избора своя
разум, чувства, патриотизъм, любов, нац. гордост и
интелект. Ние сме длъжни да пазим тази традиция.
Вижте какви хубави имена са имали отборите -Тича,
Владислав, ЛЕВСКИ, Ботев, Бенковски, Славия,
Атлетик, Академик, АС 23, ЖСК, Волов и т.н.
Социалистическата власт, със своята умствена
импотентност и следвайки съветския пример, е
преименовал отборите на Динамо, ДНА, Ударник,
Завод 12, Септември, Червено знаме, Спартак,
ВМС, ВВС, Локомотив, Торпедо и пр.
После дойде ред на Витоша, Средец, Септемврий-
ско знаме.
Хора, живеем в 21 век, в демократично общество -
нека всеки има и си пази името създадено и крепено
в годините. Ако на някои не му харесва това на
собствения отбор, нека да инциатира промяна.
Това, че някаква пасмена и отрепки скандират не-
цензурни изрази по името на противника - това е
за тяхна сметка. Дали половият член е прикрепен
към символите на България, Левски и Ботев или
към българската армия, все едно. Това е само
израз на простащина и липса на елементарно
възпитание. Това е израз на лумпенизираното об-
щество.
Да не би Бразилия да смени името на Васко де Гама,
Швейцария на Сен Гален, Франция на Пари Сен Жар-
мен, Испания на Реал, за да не могат лумпените да
псуват герои, короната или светците.
Всичко е до манталитет. Колкото е по-проста една
нация, толкова повече този проблем е обозрим.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 09 ное 2008 08:53

River Plate написа:Моментално трябва да влезе закон който забранява частни фирми да носят имената на национални герои и светини ;)

ВЪПРОСА Е В КУЛТУРАТА ПО СТАДИЬОНИТЕ А НЕ В ИМЕНАТА НА ОТБОРИТЕ, ВЪВ ВЪЗПИТАНИЕТО КОЕТО ДАВАМЕ И ПОЛУЧАВАМЕ В ПЪРВИТЕ СЕДЕМ ГОДИНИ!!!!!!!!!!А ИМЕНАТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ГЕРОЙ СА ИММЕНО ЗА ДА ВДЪХНОВЯВАТ,КАКТО Е ВЪВ СПОРТА.
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

RedZilla
Контакти:

Мнениеот RedZilla » 09 ное 2008 17:06

Последното изречение няма много общо с темата като цяло. :lol: Това са футболни отбори, а не самите личности. Футболните отбори трябва да се пишат като "Ботев", защото това не е Ботев. Ботев не размазва Локомотив, нито Локомотив прегазва Левски. Гепиш ли? Но коя медия ги изписва по този начин? Никоя! Тогава и ние ще си ги пишем като Ботеф, Лефски, а вие нямате никакво право да се обиждате от това...

Върни се в “Футбол - България”