Как да си платя TV+ ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Как да си платя TV+ ?
След поредната простотия ,сега трябва да си плащаме ,за да гледаме българските отбори в евро турнирите. Как да си платя TV+ и каква е цената?

Re: Как да си платя TV+ ?
ТВ+ го има само в Булсатком ... демек тряя си сложиш нова кабелна. Ама не се набутвай това е последния мач или предпоследния който дават тия за тази година ... в последния предв кръг и групите ПроБг и БНТ 

[center]

[/center]

-
- Контакти:
TV+ и булсатком,трябва да си платят,че ме лишиха от възможността да гледам този мач
Ем да ти е*а и простата телевизия! За какво ги взимат мачовете? Да ги гледат 1 000 човека? Ок ,вземи го мача ,ама го сложи да може хората да си го плащат ... к'во е т'ва?

kanar4o
ТВ+ НЕ се излъчва единствено в мрежата на Булсатком. В почти всички големи градове, местни оператори го предлагат-някои законно, други не . Гледам, че сме съграждани, в Пловдив може да гледаш ТВ+ в мрежата на "DCC", както и на "N3"
.
ТВ+ НЕ се излъчва единствено в мрежата на Булсатком. В почти всички големи градове, местни оператори го предлагат-някои законно, други не . Гледам, че сме съграждани, в Пловдив може да гледаш ТВ+ в мрежата на "DCC", както и на "N3"

Последна промяна от Madridist на 05 авг 2010 23:10, променено общо 2 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Като ви дойде мозъка, тогава ще гледате TV+ ... По-евтина от кабелната, по-хубаво качество и дават испанското, немското и италианското първенство. Гледайте си ги в нета, като толко пестите 15 кинта на месец...
Момчета, това със сигурност не е последния мач, който абонатите на Булсатком могат да гледат. Да не забравяме, че само след няколко седмици започват първенствата на Испания, Германия и Италия, които само абонатите на Булсат могат да гледат в българския ефир
И аз тази година си сложих Булсатком и общо взето нямам оплаквания и съм доволен като цяло..... така ,че ще е хубаво и тези който все още нямат да си я вземат няма да съжаляват.
Аз лично съм абонат на СКАТ,но не аналогова кабелна ТВ,а цифрова.И срещу допънително 4 лв. на месец получаваш пакет от 9 телевизии между тях e и TV +.И всичко е законно,защото СКАТ са сключили договор с Булсатком.
Върни се в “Футбол - България”