Ако очаквано ЦСКА и Левски се справят със съперниците си и се присъединят към ловчанлии за жребия в Петък ,то и трите ни представителя ще бъдат поставени,което все пак дава надежди ,че е възможен някакъв мини-пробив този сезон...
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... l2010.html
Литекс,ЦСКА и Левски поставени в плейофите за влизане в ЛЕ!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- maximalniq
- Контакти:
Re: Литекс,ЦСКА и Левски поставени в плейофите за влизане в ЛЕ!
Какви пробиви каква ти Лига Европа, отбор като Жилина, който до преди 5 години щеше да се моли да падне с малко от нашите отбори, сега атакува групите на ШЛ, а ние се мъчим да влезем в ЛЕ...

- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
maximalniq написа:Какви пробиви каква ти Лига Европа, отбор като Жилина, който до преди 5 години щеше да се моли да падне с малко от нашите отбори, сега атакува групите на ШЛ, а ние се мъчим да влезем в ЛЕ...
+1
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
-
- Контакти:
Мани мани...се по-зле стават нещата...футбола ни запада,Също като държавата ни...
Вече мисля че и отбори от Малта,Фар.острови,Литва и тем подобни,са с класи над нашите слабаци... 

Поставени сме,обаче ми се струва,че ще берем голям срам...всичките отбори.Щом падаме от отбор от ранга на Жилина,може да си представите колко зле е бълграският футбол.Ние хубаво се смеехме и на БАТЕ(включително и аз),но като ги гледах срещу Копенхаген-те беларусите,ако ни хванат,ще ни направят сами да си говорим.Просто сме много и зле и аз лично,не виждам как ще изплуваме от блатото в следващите няколко сезони,като дори нещата може да станат още по-лоши...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
-
Baroveca_Sofia написа:Мани мани...се по-зле стават нещата...футбола ни запада,Също като държавата ни...
Вече мисля че и отбори от Малта,Фар.острови,Литва и тем подобни,са с класи над нашите слабаци...
Еми нормално е ! Само като видиш какво същество е треньор на националния отбор ти става ясно и дереджето на футбола ни!
- UltraBlue.
- Контакти:
maximalniq написа:Какви пробиви каква ти Лига Европа, отбор като Жилина, който до преди 5 години щеше да се моли да падне с малко от нашите отбори, сега атакува групите на ШЛ, а ние се мъчим да влезем в ЛЕ...
Много се изхвърляш.. аз не знам ти само резултата ли гледаш или кво ??? Не виж че всеки мач съдията го решава... срещу Берое измислена дуспа , на Жилина гол от засада , на Левски два гола отмени.. е за кво си говориме ? До колкото чух днес по Дарик , коментатора каза при първия гол... тук трябва да има нарушение срещу Бодуров.. не не няма и бум контра атака гол... може и да се лъжа ама така ми се чу , а и може ли при всяко докосване фаул да свири и картон да показва.. направо съм нервиран много.. исках много втори български отбор да направи пробив в Европа , ама явно няма да е тази година

haha написа:Поставени сме,обаче ми се струва,че ще берем голям срам...всичките отбори.Щом падаме от отбор от ранга на Жилина,може да си представите колко зле е бълграският футбол.Ние хубаво се смеехме и на БАТЕ(включително и аз),но като ги гледах срещу Копенхаген-те беларусите,ако ни хванат,ще ни направят сами да си говорим.Просто сме много и зле и аз лично,не виждам как ще изплуваме от блатото в следващите няколко сезони,като дори нещата може да станат още по-лоши...
Точно щото им се смяхме, а не ги бихме... Ако тогава не им се бяхме смяли сега... Нямаше да сме на този хал!
UltraBlue. написа:Много се изхвърляш.. аз не знам ти само резултата ли гледаш или кво ??? Не виж че всеки мач съдията го решава... срещу Берое измислена дуспа , на Жилина гол от засада , на Левски два гола отмени.. е за кво си говориме ? До колкото чух днес по Дарик , коментатора каза при първия гол... тук трябва да има нарушение срещу Бодуров.. не не няма и бум контра атака гол... може и да се лъжа ама така ми се чу , а и може ли при всяко докосване фаул да свири и картон да показва.. направо съм нервиран много.. исках много втори български отбор да направи пробив в Европа , ама явно няма да е тази година. Дано направиме нещо в ЛЕ , че иначе...
Е,то е най-лесно да се оправдаеш със съдиите,а да не погледнеш колко си зле.Дали съдиите са щели да отсъдят някое,от избоенито от теб положения по различен начин,надали това щеше да повлияе на нивото на БГ футбола.Разберете го-много сме зле и не съдиите или УЕФА са причината за това.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- UltraBlue.
- Контакти:
И другото което искам да ви кажа.. почнете да се държите малко по прилично и подкрепяйте българските отбори в Европа.. а не като някой падне да се смеете щото всички бяхте много весели като Левски падна... падна но тези нещастници имаха точно 1 положение за 90 мин и го вкараха а Левски се съсипаха да изпускат... а същите тези Жилина отстраниха Литекст с общ резултат 4:2 и биха ЦСКА в контролна среща 3:1 до колкото си спомням и това беше най-малкото с което се разминаха.. така че се опитвайте поне в Европа да подкрепяте отборите..
Върни се в “Футбол - България”