Футболни хамелеони

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Футболни хамелеони

Мнениеот mironi88 » 07 юни 2010 21:59

Навярно slavia_forever се засегна, че пуснахме тема за хулиганството в България, по простата причина, че любимата му Славия нормална бройка обикновени привърженици няма да не говорим за хулигани, но струвайки ми се интересна темата затова доколко филма е реален и как гледайки го поне 50 човека няма да идат на следващия бг интересен мач (дори баща ми се изказа така, а е на 44 год.) ще направя жалкия опит отново да отворя дискусия. Реален ли е филма, който в момента върви по БНТ 1 и опасно ли е да идеш на мач в България (от гледна точка опасност от хулигани, това че стадионите ни могат да се срутят всеки един момент е друга тема)?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Футболни хамелеони

Мнениеот storm » 07 юни 2010 22:07

В момента го гледам и ми е доста интересен.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
cTbHuTo
Контакти:

Мнениеот cTbHuTo » 07 юни 2010 22:13

По-тъп филм май не съм гледал !

milen_4o0o
Контакти:

Мнениеот milen_4o0o » 07 юни 2010 22:16

Някой може ли да даде линк да си го дръпна,защото се прибрах преди няколко минути и го пропуснах ... Благодаря предварително.
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Racket4o
Контакти:

Мнениеот Racket4o » 07 юни 2010 22:18

Абе, правят опити хората да накарат тия "фенове" да се замислят поне малко, ама ме съмнява...

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 07 юни 2010 22:21

Нереален филм! Опит за всяване на страх сред хората и жалак опит за имитация на подобни филми!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 07 юни 2010 22:21

Не гладам филма , но е опасно ! Ходил съм на около 200 мача през осъзнатия си живот ! На пръсти на едната ми ръка се броят мачовете , които са протекли без проблемно ! Я бомбички , я нео-нацистки(скинарски) изцепки , я болни фанатици , които са готови да те пребият , защото си оплювал играта на отбора , я няколко дядовци , които да ти чоплят семки на главата , я жени , грам не разбиращи от футбол ! Сложете всичко това по 2 и сами си направете сметката ! А и ако някой пита защо ходя на мачове , ще му отговоря , че обичам футбола и отбора си , и не ме е страх от разни вчерашни гъ*арчета!

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 07 юни 2010 22:21

milen_4o0o написа:Някой може ли да даде линк да си го дръпна,защото се прибрах преди няколко минути и го пропуснах ... Благодаря предварително.

и аз така
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 07 юни 2010 22:23

Такива филми казват истини, ама още повече утвърждават мнението на обикновените хорица за футболния фен - не за футболния привърженик, а за футболния хулиган. Не знам за вас, ама мен ми е кофти като кажа, че ходя редовно на мач и да ме гледат като рецидивист. Защото сами знаете, че тоя филм събира най-лошото и не е обективен. Че има кретени има, че се казват истини, казват се, ама като цяло е глупост. Футболният мач е война, стадионът е бойно поле. Айде дайте да броим на година колко инциденти има... Инциденти със сериозен пряк допир между агитките, а не двама се сбили на Попа примерно.
Или както казах на един на един левскар в университета: "Ако ти подхвърля това шише минерална вода да пиеш от него и има репортери, утре ще излезе заглавие: "Фен на ЦСКА пребива говедо с шише минерална вода в Софийския университет""
ИзображениеИзображение

lshs
Контакти:

Мнениеот lshs » 07 юни 2010 22:29

някои сеща ли се дали имаше присъди за убийството на Младен мисля че беше момчето

Върни се в “Футбол - България”