Матея Кежман
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Матея Кежман
Какво мислите за него и има ли шанс да играе някаде в бг,и някой има головете му в челси
- Gonzo0009
- Контакти:
Re: Матея Кежман
Знам,че е бил на проби в Локо София и от тук нашите "специалисти" са му казали,че не става за нищо
Един месец по-късно отиде в ПСВ и стана голмайстор на първенството.Иначе за пари може и да играе,но по-вероятно да се върне в Партизан.

moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
foryoubitch написа:Какво мислите за него и има ли шанс да играе някаде в бг,и някой има головете му в челси
В БГ? Асурд! А мога да ти покажа някой от головете му в Псв ако искаш:
http://www.vbox7.com/play:ef9752eb
Gonzo0009 написа:Знам,че е бил на проби в Локо София и от тук нашите "специалисти" са му казали,че не става за нищоЕдин месец по-късно отиде в ПСВ и стана голмайстор на първенството.Иначе за пари може и да играе,но по-вероятно да се върне в Партизан.

a aз мога да ти покажа фанелката му от престоя в ПСВ
http://ericos.snimka.bg/sports/kezman.495988.18443231

http://ericos.snimka.bg/sports/kezman.495988.18443231
- Gonzo0009
- Контакти:
bblagoev написа:Gonzo0009 написа:Знам,че е бил на проби в Локо София и от тук нашите "специалисти" са му казали,че не става за нищоЕдин месец по-късно отиде в ПСВ и стана голмайстор на първенството.Иначе за пари може и да играе,но по-вероятно да се върне в Партизан.
Това е доста разпространен слух, но не е на 100 верен. Найстина е можело да играе в Локомотив, отговорните хора в локото са го харесали, но са поискани твърде много пари за него. Хубаво е като не знаеш нещо докрай да не заблуждаваш и останалите
Казвам квот съм чул...Не съм некъв журналя не целя да зблуждавам никой.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Gonzo0009 написа:bblagoev написа:Gonzo0009 написа:Знам,че е бил на проби в Локо София и от тук нашите "специалисти" са му казали,че не става за нищоЕдин месец по-късно отиде в ПСВ и стана голмайстор на първенството.Иначе за пари може и да играе,но по-вероятно да се върне в Партизан.
Това е доста разпространен слух, но не е на 100 верен. Найстина е можело да играе в Локомотив, отговорните хора в локото са го харесали, но са поискани твърде много пари за него. Хубаво е като не знаеш нещо докрай да не заблуждаваш и останалите
Казвам квот съм чул...Не съм некъв журналя не целя да зблуждавам никой.
ok
-
- Контакти:
http://topsport.ibox.bg/material/id_424511833
братлета долу пишат че Бонев Го е изгонил, а някой има ли головете му

Не разбирам защо темата е във форума на ЦСКА то че ние пак почнахме да правим селекция, но ми писна вече от такива звезди нали ги видяхте Панку и Митрески стига ни толкова.
Нека пак заложим на българското и ако няма да се взема нещо по-младо от чужбина щото всички през зимата говориха Гранден такъв онакъв симулант интригант пияндурник като Рабех, ама Панковците си взеха чантичката и си тръгнаха а това момче остана и прави това което каза в началото искам да играя за ЦСКА и ако мога да си възродя кариерата като се покажа в Европа.
Нека пак заложим на българското и ако няма да се взема нещо по-младо от чужбина щото всички през зимата говориха Гранден такъв онакъв симулант интригант пияндурник като Рабех, ама Панковците си взеха чантичката и си тръгнаха а това момче остана и прави това което каза в началото искам да играя за ЦСКА и ако мога да си възродя кариерата като се покажа в Европа.
Никакъв шанс да заиграе у нас 

Върни се в “Футбол - България”