Шоуто на Врайков
ВЕЛИК! Ще ми липсва

Sole написа:Този нещастник Врайков навремето даде 2 измислени дузпи за Левски в 90-та и 94-та мин. на мача с Ч.Море във Варна при резултат 0:0.Но тогава вратаря Иво Петров ги спаси и Врайков трябваше да върне парите на Левски дето прибра за обещаните им 3 точки
dafquezz написа:Къде точно видяхте "наритване", че не разбрах?! Има едно леко бутване и спорове, само не и наритване![]()
Не че го защитавам тоя, ама една година за едно бутване е безумно тежко наказание, та в тия дивизии това се случва по няколко пъти на мач, ако тръгнат да наказват всички с една година за едно бутване няма да останат отбори там...
защо написа:dafquezz написа:Къде точно видяхте "наритване", че не разбрах?! Има едно леко бутване и спорове, само не и наритване![]()
Не че го защитавам тоя, ама една година за едно бутване е безумно тежко наказание, та в тия дивизии това се случва по няколко пъти на мач, ако тръгнат да наказват всички с една година за едно бутване няма да останат отбори там...
Така е, простотия съм написал, ударите са с глава и ръка. Оправих го.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост