Призив!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
petela
Контакти:

Призив!

Мнениеот petela » 11 окт 2008 14:08

Призовавам всички фенове на ЦСКА и Левски,както и тези на другите отбори,да няма заяждания броени часове преди началто на България-Италия. :!: Срещу Италия играем ние,българите,не играят цесекари,левскари,ботевисти,локомотивци и спартаклии.Днес играе България,а България е на всички,без значение,на кой клубен отбор са фенове.Затова нека да бъдем единни и в днешния ден да бъдем за България.
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Призив!

Мнениеот Blue_Lion » 11 окт 2008 14:18

Добре бе брато,разбрахме,че трябва да сме единни ! Писна ми от 3 милиона теми за едно и също нещо ! Нали се сещаш,че в тоя форум има много малък процент хора,който ще са на стадиона довечера и ше спазят този призив - ами останалите 39 000 ?! Делението винаги ще го има,каквото и да стане ! Кофти ми е,че е така,но е факт ! Ще има някакво привидно обединение довечера,но към края на мача при лош развой за нас,ще се разединим отново ! Жалка гледка ! Все пак ти подкрепям инициятивата и ентусиазма за това начинание,но според мен трябва да бъде формулирано така : ПРЕДИ,ПО ВРЕМЕ НА МАЧА И СЛЕД НЕГО - ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ !

П.П. Не се заяждам ;)
Изображение

Потребителски аватар
stramberk
Контакти:

Мнениеот stramberk » 11 окт 2008 14:25

ПРАВ Е КОЛЕГАТА-НЕКА ВСИЧКИ КОМПЛЕКСАРИ И НЕРЕАЛИЗИРАНИ В ЖИВОТА СИ РАЗБЕРАТ,ЧЕ НЯМА НУЖДА ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ НА СТАДИОНА КАТО ГЕРОИ . НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ И В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ НАШАТА ПОДКРЕПА.А НЕ ОТ МАЛКИ И ГОЛЕМИ СКАНДАЛИ МЕЖДУ АГИТКИТЕ.

tezei

Мнениеот tezei » 11 окт 2008 14:26

Фенове, време е да спрем с тези теми - за два дни сигурно станаха над 50..... Ясно е, че довечера всички ще бъдем със свити сърца до последния съдийски сигнал. Ужасно много ми се иска да натупаме високомерните жабари, но реализма ме кара да бъда с трезво съзнание и да не изпадам в излишна еуфория. Прави ми впечатление, че всички смятат, че едва ли не с лекота ще победим..Да, оптимизма е страхотно нещо, но не трябва да се изпада и в крайности, защото един евентуален неуспех ще донесе много повече разочарование от нормалното...Затова моят призив е да бъдем умерени в гръмките си закани и заключения, а дай Боже да победим и тогава и радостта ни ще бъде неизмерима!!! Успех на момчета тази вечер, ние ще бъдем с тях, а те не трябва да забравят чий герб носят на гърдите си и просто нека да изгорят със сърцата си в играта!!!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 11 окт 2008 14:38

то това ако са феновете.... най-вече се замервате с лайна и най-малко с аргументи.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 окт 2008 14:42

tezei написа:Фенове, време е да спрем с тези теми - за два дни сигурно станаха над 50..... Ясно е, че довечера всички ще бъдем със свити сърца до последния съдийски сигнал. Ужасно много ми се иска да натупаме високомерните жабари, но реализма ме кара да бъда с трезво съзнание и да не изпадам в излишна еуфория. Прави ми впечатление, че всички смятат, че едва ли не с лекота ще победим..Да, оптимизма е страхотно нещо, но не трябва да се изпада и в крайности, защото един евентуален неуспех ще донесе много повече разочарование от нормалното...Затова моят призив е да бъдем умерени в гръмките си закани и заключения, а дай Боже да победим и тогава и радостта ни ще бъде неизмерима!!! Успех на момчета тази вечер, ние ще бъдем с тях, а те не трябва да забравят чий герб носят на гърдите си и просто нека да изгорят със сърцата си в играта!!!

Да,съгласен :)
Изображение

fa6ista
Контакти:

Мнениеот fa6ista » 11 окт 2008 14:47

Добре бе брато,разбрахме,че трябва да сме единни ! Писна ми от 3 милиона теми за едно и също нещо ! Нали се сещаш,че в тоя форум има много малък процент хора,който ще са на стадиона довечера и ше спазят този призив - ами останалите 39 000 ?! Делението винаги ще го има,каквото и да стане ! Кофти ми е,че е така,но е факт ! Ще има някакво привидно обединение довечера,но към края на мача при лош развой за нас,ще се разединим отново ! Жалка гледка ! Все пак ти подкрепям инициятивата и ентусиазма за това начинание,но според мен трябва да бъде формулирано така : ПРЕДИ,ПО ВРЕМЕ НА МАЧА И СЛЕД НЕГО - ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ !

П.П. Не се заяждам ;) ABE KATO NE TI HARESVA TEMATA NE 4ETIBE SKAPANQK

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 окт 2008 15:19

fa6ista написа:Добре бе брато,разбрахме,че трябва да сме единни ! Писна ми от 3 милиона теми за едно и също нещо ! Нали се сещаш,че в тоя форум има много малък процент хора,който ще са на стадиона довечера и ше спазят този призив - ами останалите 39 000 ?! Делението винаги ще го има,каквото и да стане ! Кофти ми е,че е така,но е факт ! Ще има някакво привидно обединение довечера,но към края на мача при лош развой за нас,ще се разединим отново ! Жалка гледка ! Все пак ти подкрепям инициятивата и ентусиазма за това начинание,но според мен трябва да бъде формулирано така : ПРЕДИ,ПО ВРЕМЕ НА МАЧА И СЛЕД НЕГО - ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ !

:D :D :D А ако не я прочета,как ще знам за какво става въпрос бе,чук ?! :D :D :D В България пишем на Български ;)
Изображение

tezei

Мнениеот tezei » 11 окт 2008 15:19

fa6ista написа:Добре бе брато,разбрахме,че трябва да сме единни ! Писна ми от 3 милиона теми за едно и също нещо ! Нали се сещаш,че в тоя форум има много малък процент хора,който ще са на стадиона довечера и ше спазят този призив - ами останалите 39 000 ?! Делението винаги ще го има,каквото и да стане ! Кофти ми е,че е така,но е факт ! Ще има някакво привидно обединение довечера,но към края на мача при лош развой за нас,ще се разединим отново ! Жалка гледка ! Все пак ти подкрепям инициятивата и ентусиазма за това начинание,но според мен трябва да бъде формулирано така : ПРЕДИ,ПО ВРЕМЕ НА МАЧА И СЛЕД НЕГО - ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ !

Фашист ли си, нацист ли си - не знам, но в случая ти си от тези, които влизат във форума с идеята да се драчат! Абе хора, защо всеки с някакви отклонения от нормалните идва тук да си избива комплексите?! Сигурно в живота половината от ербатите ганьовци са абсолютни шушумиги и помпат самочувствие като идват тук и почват да плюват!!! Що не си изливате простотията някъде другаде и да освободите форума за нормалните хора!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 окт 2008 15:29

tezei написа:

Фашист ли си, нацист ли си - не знам, но в случая ти си от тези, които влизат във форума с идеята да се драчат! Абе хора, защо всеки с някакви отклонения от нормалните идва тук да си избива комплексите?! Сигурно в живота половината от ербатите ганьовци са абсолютни шушумиги и помпат самочувствие като идват тук и почват да плюват!!! Що не си изливате простотията някъде другаде и да освободите форума за нормалните хора!!!

Пич остави го,няма да се промени ;) Виж му nick-а и ти става ясно за какъв човек идва реч :P Само ще си хабиш нервите с тия ;) Аз ти пожелавам довечера УСПЕХ и найстина отново да сме единни !
Изображение

Върни се в “Футбол - България”