Деветия срещу третия и чужд съдия! ЩО?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Деветия срещу третия и чужд съдия! ЩО?
Защо викаме чужд съдия, като играят деветия и третия в БГ първенство? Ей това вече е гамра с целия БГ футбол. Ако имаше як мач в този кръг това бе този в Благоевград. Видяхме нашите капути как се изгавриха с ЦСКА. Там трябваше да свирят чужденци! А не на някакъв средняшки мач в Подуяне!!!
- everlast66
- Контакти:
Re: Деветия срещу третия и чужд съдия! ЩО?
Защото, бате, не се гледа класирането а бфС* - то, а там първо е едно говедо с перука
За да не ни свири червена подлога, и за да питат провинциалисти и свинчета като вас които не са виждали международен рефер от доста време насам.
От утре съм локомотивец!
Към автора на темата - ако човек не е гледал мача и ти чете великите шедьоври, ще си помисли колко много са ощетени горкичките червени нещастници?! Абе брато погледни първо какво играха вашите цял мач и как си вкараха двата гола - първият от засада, а втория в ебем ти коя минута след редовното време!Така че замълчи, защото ставаш смешен с проста ти темичка!!!
- POPCORN
- Контакти:
абе некъдърник ти някога гледал ли си мач бе?Първо ми говориш за засада на нащите а не говориш за смешния гол на пирин при положения че и те бяха спряли да играят и изведнъж съдята казва аре играйте!Ебати подигравфката!Или даваш дузша или даваш фаул!Другото което е коя минута след продължението бе смешко..той даде 4 мин продължение те лежаха 3!Първото пувреме се дава 1 мин продължение а най-малко трябваше 3!Второто не се игра повече от 30 мин продължение той ми дава само 4!Я ходи се гръмни и ни спаси от глупоста ти моля те!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
zashtoto;cska-umre ale ale

Защото нямате пари да платите на чуждестранен съдия и второ това не го определя БФС когато двата отбора изявят желание за жужд съдия БФС се намира и ако са сагласни се назначава и мисля че част от парите който изисква за мач се плащат от отборите!!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Смешко е бащата би червен олигофрен! И се научи да пишеш бе неграмотник! И с хора с червени очила не споря!!!
Явно си някакъв невменяем чорбар, играят 6-ия срещу 3-ия, може ми не можеш да четеш! А пък и какво ли ти обяснявам, едва ли ще ме разбереш.
И ПРЕДИ И СЕГА ШАМПИОН Е ЦСКА!!!
Кюстендил мрази лески!
Кюстендил мрази лески!
И ПРЕДИ И СЕГА, ШАМПИОН Е ЦСКА!!!
Върни се в “Футбол - България”