Дербито в неделя- локо сф-левски
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Дербито в неделя- локо сф-левски
поредната съдийска тесла за локомотив,срещу истинският 'съдийски отбор'
- POPCORN
- Контакти:
Re: Дербито в неделя- локо сф-левски
бате никво дерби няма да стане не се надявай!Ако видят че мача се закучва, съдята ще измисли нещо!Дано да греша ама няма начин според мене!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Защо чакате мача с такава негативна нагласа? Не говорете без да има защо, по този начин не допринасяте с нищо за футбола 

Se po-nekakuv na4in govedata 6e biqt a az misla 4e nema da ima i nujda ot sadiiska podkrepa.Ma4a e 3:1 za PODUQNE spored mene. DANO DA GRE6A!!
Ще е скучен мач ... едва ли ще е като Славия - ЦСКА
За резултат от мене 0-0

За резултат от мене 0-0
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
Гледам много разбирачи са се изказали... Защо не изчакате просто да мине мача в неделя и тогава ще стане ясно какво и как....Иначе отново създавате условия за безсмислени спорове....
Talic написа:Ще е скучен мач ... едва ли ще е като Славия - ЦСКА![]()
За резултат от мене 0-0
хахаха мача Славия - Цска ко беше ритане блускане падане всико друго ама не й футбол пък от дерби на светлини години!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
ДО ФЕНА НА ЛОКО СФ
НАДЯВАМ СЕ ДА ИГРАЕТЕ ТАКА КАКТО ВИНАГИ ИГРАЕТЕ СРЕЩУ ЦСКА - ПРИ МАЧОВЕТЕ СЕ РАЗХОЖДАТЕ В БОРИСОВАТА ГРАДИНА, НИКАКВО НАПЪНИ КЪМ И, А СРЕЩУ ЛЕВСКИ СТЕ НА 1000%.
И ЗА ТЕЗИ КОИТО КАЗВАТ, ЧЕ ЛЕВСКИ БИЛ ПОДПИРАН ОТБОР, ВИЖТЕ КАКВО СЪДИЙСВО ИМАШЕ СРЕЩУ ЛЕВСКИ ЦЯЛАТА ИЗМИНАЛА ГОДИНА И ПРЕДИ ТОВА. НИЕ ВИНАГИ СМЕ СЕ КАЗВАЛИ ИСТИНАТА И НЕ СМЕ МНОГО ОБИЧАНИ ОТ ТЕЗИ КОИ ВЗИМАТ РУШВЕТИ И ОТ ИЗПЪЛКОМА.
ПОЖЕЛЕВАМ УСПЕХ НА ЛЕВСКИ В А ГРУПА И В ЕВРОПА.
НАДЯВАМ СЕ ДА ИГРАЕТЕ ТАКА КАКТО ВИНАГИ ИГРАЕТЕ СРЕЩУ ЦСКА - ПРИ МАЧОВЕТЕ СЕ РАЗХОЖДАТЕ В БОРИСОВАТА ГРАДИНА, НИКАКВО НАПЪНИ КЪМ И, А СРЕЩУ ЛЕВСКИ СТЕ НА 1000%.
И ЗА ТЕЗИ КОИТО КАЗВАТ, ЧЕ ЛЕВСКИ БИЛ ПОДПИРАН ОТБОР, ВИЖТЕ КАКВО СЪДИЙСВО ИМАШЕ СРЕЩУ ЛЕВСКИ ЦЯЛАТА ИЗМИНАЛА ГОДИНА И ПРЕДИ ТОВА. НИЕ ВИНАГИ СМЕ СЕ КАЗВАЛИ ИСТИНАТА И НЕ СМЕ МНОГО ОБИЧАНИ ОТ ТЕЗИ КОИ ВЗИМАТ РУШВЕТИ И ОТ ИЗПЪЛКОМА.
ПОЖЕЛЕВАМ УСПЕХ НА ЛЕВСКИ В А ГРУПА И В ЕВРОПА.
POGELAVAM POREDEN SRAM I REZIL ZA LEFSKI< NASRED GERENA

CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA
Върни се в “Футбол - България”