БЪЛГАРИЯ-ЧЕРНА ГОРА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
БЪЛГАРИЯ-ЧЕРНА ГОРА
Нека тук всички които искат да дат прогноза за така важния мач на националите в събота срещу Черна гора.Лично моята е трудна победа за наще от сорта на 1-0 или 2-1
Последна промяна от juju на 02 сеп 2008 14:59, променено общо 1 път.
Re: БТЛГАРИЯ-ЧЕРНА ГОРА
То всеки допуска правописни грешки, ама да напишеш България по тоя начин... Грозна работа! Иначе всички се надяваме нашите да бият. И аз съм на мнение, че победата ще е трудна, но победа.
Това ще е едно от най-тежките гостувания,но мисля че ще спечелим ,макар и доста трудно.Моята прогноза е Черна гора-БЪЛГАРИЯ-1:2
Биеме с минимална разлика.Успех на ЛЪВЧЕТАТА.
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА
Re: БЪЛГАРИЯ-ЧЕРНА ГОРА
sorry за грешката ама не видях коя буква съм натиснал
аз усещам нещо от 1-1 даже загуба дано да бъркам иначе БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
МИНИМАЛНА ПОБЕДА 1:0 ИЛИ 2:1 - ТА НИЕ ОТ ЧЕРНОГОРЦИ АКО НЕ ВЗЕМЕМ 6 т. , ПО-ДОБРЕ ДА НЕ ЗАПОЧВАМЕ КВАЛИФИКАЦИЙТЕ, НО НАЛИ Е ПЪРВИ МАЧ , ЗАТОВА ПО-КРОТКО !
Сори ...но 1:0 за Черна Гора.....не съм песимист....това очаквам първия мач....глупав гол и после цял мач натиск ама......нищо
Ами 0:2 ми е прогнозата.Бербо и Рангелов.Поне така ги виждам нещата
Дано да съм прав

Дано да съм прав
За съжаление и аз имам усещането, че както предните пати е ставало ще подценим видимо по-слабите съперници от нас и ще направим някой равен с Черна гора ,който ще трябва да наваксаме в по-тежките мачове които ни предстоят... но дано да не сам прав и да ги смачкаме в сряда 

Върни се в “Футбол - България”