Моля поправете заглавието на сайта!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Моля поправете заглавието на сайта!

Мнениеот unist_gp » 28 авг 2009 18:16

Левски с Лацио, Виляреал и Залцбург, ЦСКА с Рома, Базел и Фулъм, Мъри - аут!

Мъри не е аут, а Мъри напусна. Аут са Литекс, даже са нокаут! Мъри е достоен човек и не го заслужава ;)

ManUnited-Daka
Контакти:

Re: Моля поправете заглавието на сайта!

Мнениеот ManUnited-Daka » 28 авг 2009 18:24

unist_gp написа:Левски с Лацио, Виляреал и Залцбург, ЦСКА с Рома, Базел и Фулъм, Мъри - аут!

Мъри не е аут, а Мъри напусна. Аут са Литекс, даже са нокаут! Мъри е достоен човек и не го заслужава ;)

Какво не заслужава ? Погледни състава за мача с Черна Гора и след това да видим дали ще си на това мнение ...

kiko_
Контакти:

Мнениеот kiko_ » 28 авг 2009 18:25

I ние не заслужаваме да ни срами с литекс и НАЦИОНАЛНИЯ ,но никои не ни пита

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 28 авг 2009 18:29

unist_gp написа:Левски с Лацио, Виляреал и Залцбург, ЦСКА с Рома, Базел и Фулъм, Мъри - аут!

Интересно, а кой беше треньор на Литекс? Кой ги нареди така "кадърно" на терена, кой забрави за смените, кой трябваше да научи играчите на Литекс как да играят в защита, за да не пускат 4 гола от колхозци???! Аз ли, ти ли или досегашният ****** гъз Мъри?

И да Мъри е аут! Дано Перуката е гледал мача снощи и да е разбрал какво ни чака срещу Черно Гора и най-важното дано вече търси заместник на Мъ(ду)ри, защото след като националите бъдат смазани тоя нещастник дето си умира да се прави на Арсен Венгер (но е на светлинни години от него) трябва да бъде уволнен!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 28 авг 2009 18:31

важното е ,че в случая никой не го е изгонил,а той сам реши да напусне за да спре да си срами репутацията с тия селяни на престъпника ганчев. за това кой е извикал за мача с Черна гора може да го критикуваш с друга тема :) и аз не съм съгласен,че вика Киш и Пл.Николов. Друг е въпросът, че който и да е селекционер, Черна гора май имат по силни футболисти от нашите и няма нищо странно и да не можем да ги бием. Може и новият спонсор,Еврофутбол, да се намеси в този мач. време е Мъри да отиде тренер в чужбина и да зареже всичко българско.
Последна промяна от unist_gp на 28 авг 2009 18:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 28 авг 2009 18:33

Мъри е нелош траньор , но е факт , че направи стррашно много грешки тоя мач.

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 28 авг 2009 18:34

Литекс отпадна заради късните смени. А Мъри да Вземе футболисти от родното първенство. Видяхме Бербатов колко вкарва за България. Нека се даде шанс на футболстите от ЦСКА, които си заслужиха място в националния отбор. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 28 авг 2009 18:35

Време е Мъ(ду)ри да си иде на село, да хване една мотичка да копа по цял ден! Той за друго не става! Е да може и да го назначат за овчар/говедар на Хасково и околията!!! :lol: :lol: :lol: Въпреки, че и това е прекалено голяма отговорност за него, той без някой като Сираков зад гърба си и с това няма да може да се справи!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 28 авг 2009 18:37

Лорд Вуду
1. не искам да адвокатствам за Мъри, но го уважавам,защото ми е донесъл повече радост от дядо Мраз и дядо коледа взети заедно
2.пускам ти мнението ми от снощи,в което критикувам играчите,а не Мъри. сигурно не си го видял,за да ме питаш. проблемът е,че какво става в Литекс определя не Мъри,а оня гърчав разбойник с острата глава.

видяхме ги колко струват - пълни чалгари и селяни като кишишев,пл. николов,янев, свет.тодоров и ив.петков. пълни некадърници са и барт,йеленкович,нифлор.... голубович пък е най-големият нещастник!!!! Само Том, Дока и Занев знаеха за какво става въпрос тази вечер. Оная пък пиклива звезда Ивелин Попов се контузва преди всеки важен мач. Пълни селяндури! Да опандизват гришата и да закриват отбора, само срамят Мъри и българския футбол. Цигани! (всички епитети използвам във футболен смисъл, иначе нямам нищо против нито селяните, нито циганите )

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 28 авг 2009 18:53

unist_gp написа:Лорд Вуду
1. не искам да адвокатствам за Мъри, но го уважавам,защото ми е донесъл повече радост от дядо Мраз и дядо коледа взети заедно
2.пускам ти мнението ми от снощи,в което критикувам играчите,а не Мъри. сигурно не си го видял,за да ме питаш. проблемът е,че какво става в Литекс определя не Мъри,а оня гърчав разбойник с острата глава.

видяхме ги колко струват - пълни чалгари и селяни като кишишев,пл. николов,янев, свет.тодоров и ив.петков. пълни некадърници са и барт,йеленкович,нифлор.... голубович пък е най-големият нещастник!!!! Само Том, Дока и Занев знаеха за какво става въпрос тази вечер. Оная пък пиклива звезда Ивелин Попов се контузва преди всеки важен мач. Пълни селяндури! Да опандизват гришата и да закриват отбора, само срамят Мъри и българския футбол. Цигани! (всички епитети използвам във футболен смисъл, иначе нямам нищо против нито селяните, нито циганите )

Чета ти мненията и се чудя защо толкова го защитаваш? И ако наистина мислиш, че Черна гора иамт по-добри играчи от нас - моля те да ми кажеш кои точно са те. Бостанджиията с "правилния" си футбол не е за нац. селекционер според мене.

Върни се в “Футбол - България”