Мъри не е аут, а Мъри напусна. Аут са Литекс, даже са нокаут! Мъри е достоен човек и не го заслужава

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
unist_gp написа:Левски с Лацио, Виляреал и Залцбург, ЦСКА с Рома, Базел и Фулъм, Мъри - аут!
Мъри не е аут, а Мъри напусна. Аут са Литекс, даже са нокаут! Мъри е достоен човек и не го заслужава
unist_gp написа:Левски с Лацио, Виляреал и Залцбург, ЦСКА с Рома, Базел и Фулъм, Мъри - аут!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
unist_gp написа:Лорд Вуду
1. не искам да адвокатствам за Мъри, но го уважавам,защото ми е донесъл повече радост от дядо Мраз и дядо коледа взети заедно
2.пускам ти мнението ми от снощи,в което критикувам играчите,а не Мъри. сигурно не си го видял,за да ме питаш. проблемът е,че какво става в Литекс определя не Мъри,а оня гърчав разбойник с острата глава.
видяхме ги колко струват - пълни чалгари и селяни като кишишев,пл. николов,янев, свет.тодоров и ив.петков. пълни некадърници са и барт,йеленкович,нифлор.... голубович пък е най-големият нещастник!!!! Само Том, Дока и Занев знаеха за какво става въпрос тази вечер. Оная пък пиклива звезда Ивелин Попов се контузва преди всеки важен мач. Пълни селяндури! Да опандизват гришата и да закриват отбора, само срамят Мъри и българския футбол. Цигани! (всички епитети използвам във футболен смисъл, иначе нямам нищо против нито селяните, нито циганите )
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта