Има ли прокоба над БГ отбор след участие в групите на ШЛ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Има ли прокоба над БГ отбор след участие в групите на ШЛ?
От Тампере, покрай Борисов до Милсами?Какво мислите. С голямата кошница, лек съперник, влизаме отново в групите, фаворити сме и накрая миризливо ''ако''. Ще последват делиорманци съдбата на подуенци - евроидиотизъм до дупка след участие в групи на ШЛ?Всичко идва от самочувствието без покритие - нека не забравяме, че и Левски и Лудогорец влязоха в ШЛ, първо с луд късмет при жребия и след това се възползваха от ситуацията - наказаните отбори в Серия А при Левски, а Лудогорец от липсващите зведи на Стяуа - като контузената им мегазвезда Кристиян Танасе, да не говорим за късмета в Букурещ и късмета с гола в 93-тата минута на Вандерос и още куп други случайни събития. Те дори Лудогорец преди да са назначили новия треньор - говореха за новото си участие в групите на ШЛ, наистина полетяха в облаците, нещо което правиха и в Левски, като чуха за анонимниците по онова време Тампере и БАТЕ Борисов, смятаха вече приходите от ШЛ. Българския футбол трябва да се отърси от грандоманството, в Европа сме мишки, това е, не сме никакво ниво и можем да отпаднем дори от гиблартарци. Не се ли трудиш, помислиш се за велик - ето го резултата.
Re: Има ли прокоба над БГ отбор след участие в групите на ШЛ
Прокобата над отбори , които сменят треньори , които са ги направили шампиони.
Още в контролите се видя ,че Лудогорец е далеч по-слаб от преди 12 месеца , независимо ,че взе уж добри играчи каквито се рекламираше из медиите , афишираше се ,че взетия Бруно Рибейро е много добър , не се знае обаче защо е добър поради липсата на постижения ,но бил е много добър уж ..... снощи се видя ясно ,че Лудогорец щом се затруднява с отбор никакъв като Милсами дори и да прескочат този етап в следващият са чао .
Ако играчите не могат Домуса ще купи реванша направо от ръководителите на Милсами, да не е луд да изпусне 15 млн, въпреки че не знам с тая игра кво ще направи в в другите кръгове преди групите
Прокоба не знам дали има, но има една статистика. От 2005 г. насам при настоящия формат на ЕКТ (ШЛ и КУ/ЛЕ с групови фази) се вижда, че без изключение в 2 последователни години пращаме наши представители в групова фаза на някой от турнирите, а в следващите 2 - не. Така че просто разбирате какво следва според нея.
Аз като силно консервативен човек (макар че това ми създава от време на време трудности в живота) силно вярвам, че когато нещо върви то просто не трябва да се променя. Така че ако Лудогорец отпаднат, то това си е изцяло по тяхна вина, а не по вина на прокоби, черни магии и т.н., така както бе по вина на Левски, че сами съсипаха шампионския си отбор. Разпадът тогава започна с напускането на Ст. Ангелов по посока Германия, като аналогии между него и Кайсара мисля че могат да се търсят. Но положението още не е загубено, Лудогорец имат всички шансове да се класират и да разбият статистиките, Берое и Черно море също имат необходимите качества, така че няма да лошо да направим всичко, което е по силите ни да ги подкрепим по телевизията, радиото и на стадионите преди да сме повикали екстрасенсите. 

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Гледам участието на нашите отбори в евро-турнирите много, много отдавна (напр. гледал съм in live ЦСКА - Интер 1966 г.). Почти винаги стартовите кръгове от турнирите са били трудни за нашите отбори (с някои изключения, напр. Левски би едни финландци с 12:1 или 12:2, Киро Миланов беше неудържим, или Локо Сф срещу шведския шампион, 8:3 за Локото, не помня кои години). Напр. ЦСКА в кампанията, в която елиминира Ливърпул и стигна до полуфинал срещу Байерн (Мюнхен), на старта се измъчи срещу някакъв полу-аматьорски ирландски тим. Обяснявам си го с факта, че като за ценностите в подбора на играчи и тактика в нашите отбори не умеем да играем в постепенна атака, особено ако тя трябва да се завърши с удар от границата на пенала - на старта срещу нас излизат амбициозни аутсайдери с хитри защитни схеми, ние не можем да им пробием защитите и току някой техен бързак се измъкнал... А вкарат ли ти такъв гол, всичко се оплесква нататък. Докато, ако минем, по-нататък великите европейски сили не ни броят за нещо особено и тогава пък ние ги прецакваме. Макар че на едно такова прецакване се падат, грубо сметнато, средно, по поне 4 - 5 смазвания!
- trokadero_
- Контакти:
Специално за Лудогорец - те си продадоха най-добрите играчи . Какво да очакват ? ...
Ако сте гледали и още помните мача на Левски с БАТЕ Борисов тук, не може да отречете, че още първото полувреме Левски можеше да води поне 4:0 - невероятни пропуски, Гонзо и дузпа пропиля. От там може би тръгна "каръка" на "сините" в Европа. А това беше мач директно за влизане в групите!
Обратно - Лудогорец имаха луд късмет и при двата пробива в групите на ЛЕ и ШЛ, не че отборът им бил нещо кой знае какво.
Така че не е прокоба за мен, а просто така е било заради стеклите се обстоятелства.
Обратно - Лудогорец имаха луд късмет и при двата пробива в групите на ЛЕ и ШЛ, не че отборът им бил нещо кой знае какво.
Така че не е прокоба за мен, а просто така е било заради стеклите се обстоятелства.
Последна промяна от KellyB на 15 юли 2015 16:11, променено общо 1 път.
komandini написа:Ако играчите не могат Домуса ще купи реванша направо от ръководителите на Милсами, да не е луд да изпусне 15 млн, въпреки че не знам с тая игра кво ще направи в в другите кръгове преди групите
колега прочети първо тази статия и виж кой-кого може да купи,братле.
http://www.blitz.bg/sport/article/282543.
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
Да, има прокоба - и тя се казва Президент на БГ футболен отбор!
Върни се в “Футбол - България”