Формат на "А ПФГ"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

pens
Контакти:

Формат на "А ПФГ"

Мнениеот pens » 09 юни 2015 03:00

Лицензионната комисия към БФС се произнесе, клубовете с лиценз за "А ПФГ" са 10.
Според официалния уебсайт на БФС, "процедурата по лицензиране е приключила". Тоест, ЦСКА и Локомотив (София) са аут. Освен ако не ни застрелят с нещо със задна дата. Интересува ме новият регламент, който ще бъде приет след мача ни с Малта, а не къде и как ще играят. Моля модераторите да пуснат гласуване.

Кой според вас е точният вариант за новия сезон в "А" група:
1) Две петици и плейофи.
2) Попълване с два отбора от "Б" група и запазване на настоящия формат - две шестици.
3) Всеки срещу всеки по четири пъти.
4) Всеки срещу всеки по два пъти и два турнира за купи (имаше такъв вариант на обсъждане преди няколко години, "топ 6" се казваше втората купа).
Пише се Левски, чете се Любов.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Re: Формат на "А ПФГ"

Мнениеот Pragmatichen » 09 юни 2015 04:46

Най-доброто и мъдро решение е временно футболът да стане полуаматьорски в Бг.
Защото в момента да говорим за професионален футбол е СМЕШНО!
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 09 юни 2015 05:40

Pragmatichen написа:Най-доброто и мъдро решение е временно футболът да стане полуаматьорски в Бг.
Защото в момента да говорим за професионален футбол е СМЕШНО!

Звучи ми тъпо проекта на Киро къде отива тогава? Звучи ми като доброволно обричане на посредственост сега от време на време се появява някой проект като неговия а тогава кво :?: И като слезем доброволно на нивото на първенства като Люксембург и Малта после кво - изведнъж ще се отърсим и ще станем като Испания след това ли кво? :mrgreen:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 юни 2015 06:34

Да остават 10 отбора и да играят по 4 пъти помежду си .

scot

Мнениеот scot » 09 юни 2015 07:02

Звучи ми тъпо проекта на Киро къде отива тогава? Звучи ми като доброволно обричане на посредственост сега от време на време се появява някой проект като неговия а тогава кво :?: И като слезем доброволно на нивото на първенства като Люксембург и Малта после кво - изведнъж ще се отърсим и ще станем като Испания след това ли кво? :mrgreen:

ми нека не слизаме. Следващата година ще има нови отбори във фалит. имам си един твърд кандидат - левскито.
париге ще намастят всичко. който е работил цар най-ще го заболи. Феновете вече са пребити и безчувствуни. Даже не си купуват акции от 3 лева с последните си пари, заслепени от любов към ментета.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 09 юни 2015 07:19

всеки срещу всеки по 4 пъти. това с 2 половини се видя, че е глупаво.

но не знам защо броите цска и локо сф аут. чакат си само парите в бфс и ще им пуснат лиценза, споко. той лечето нали ви го каза.

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 09 юни 2015 07:35

Големи сте администратори всичките! Според мене формулата е два отбора и половина и да играят по осем пъти! Накрая плейофи Лудогорец сам срещу себе си! Айде у лево!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 09 юни 2015 08:14

scot написа:

ми нека не слизаме. Следващата година ще има нови отбори във фалит. имам си един твърд кандидат - левскито.
париге ще намастят всичко. който е работил цар най-ще го заболи. Феновете вече са пребити и безчувствуни. Даже не си купуват акции от 3 лева с последните си пари, заслепени от любов към ментета.

Не знам безумно е от професионално насила да си правиш аматъорско първенството Кипър от аматъори стигнаха до 1\4 финал в ШЛ преди няколко години ние тука насила ... Абе то тая държава в какво ли не е прецедент...

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 09 юни 2015 08:42

в момента има един единствен отбор, който в някаква степен покрива изискванията за професионален футболен клуб. и това е заради личната прищявка и особеност на гелосания му собственик. и като изключение от правилото, което само затвърждава правилото.

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 09 юни 2015 09:30

Всеки срещу всеки по четири пъти.

Върни се в “Футбол - България”