Опитвам се да следя сравнително отблизо бг футбола и повечето мачове ги гледам по ТВ-то. Днес четейки една статия попаднах на инфото, че Буш бил избран за футболист на месец октомври в А група.
[offtopic]http://www.cska.bg/news/OBRAHME-NAGRADITE/961.html[/offtopic]
Реших да видя какво толкова е направил Буш през този месец октомври. ЦСКА е играл 3 мача официални мача:
ЦСКА - Ботев 1:0 Тони Силва (тук не се сещам за Буш, май имаше един фрапантен пропуск)
ЦСКА - Литекс 2:0 Тунчев, Бергонси (нямам спомен за Буш от този мач, помня само чебеше голяма битка )
Левски - ЦСКА 0:3 Силва, Буш, Галчев
НАй-малко като погледнеш само резултатите си задаваш въпроса защо не е Тони СИлва, ако ще избираме от ЦСКА? При положение, че носи победата в 1 мач + вкарани 2 гола и асистенция, а точно Буш?
Да не говорим, че през целият месец октомври Камбуров носи 2 победи на Локо Пд и има повече голове, има и още някоко играча като Асприял, Джорда, да не говорим че ЧМ се възроди и т.н.
Ако Буш с тоя един гол за цял месец ни е футболист номер 1 за месеца в А група.....питам се другите футболисти какво са играли.
Не стана ли малко нагласено вече във всеки кръг и месец да се награждават само играчи на ЦСКА.....б.а. днес КАрачанаков е избран за играч на 15-ия кръг за гола му от фаул след рикошет в стената с/у Хасково....?
По подобие миналата година и в началото н атази се награждаваше Гаджев. Явно тенденцията е давай да го награждаваме, че да го продадем
Футболист на месец октомври...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Футболист на месец октомври...
Интериорни врати - Врати хармоника
Re: Футболист на месец октомври...
Изводите са ти верни. Учудвам се, че сега го разбираш. За мен Камбуров е най добрия голаджия, но когато избират футболист за месеца освен "тенденцията да трупа награди" се гледа и самия гол като проиграване. Това пък са моите наблюдения 

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
Ами знае ли човек, защо? Като се замисли човек, не е показвал средни пръсти, не е ритал съперник след спряна игра, не е бутал и репликирал съдиите, може и феърплея да е от значение. Само предполагам. Какво мислите? Какви ли са критериите?
d.milanov написа:Ами знае ли човек, защо? Като се замисли човек, не е показвал средни пръсти, не е ритал съперник след спряна игра, не е бутал и репликирал съдиите, може и феърплея да е от значение. Само предполагам. Какво мислите? Какви ли са критериите?
Пак цъфна някой да си покаже комплексите ..Това което си го написал какво общо има с темата?
Val3ncia написа:d.milanov написа:Ами знае ли човек, защо? Като се замисли човек, не е показвал средни пръсти, не е ритал съперник след спряна игра, не е бутал и репликирал съдиите, може и феърплея да е от значение. Само предполагам. Какво мислите? Какви ли са критериите?
Пак цъфна някой да си покаже комплексите ..Това което си го написал какво общо има с темата?
Написах, че предполагам. Ти сега бъди така добър и кажи кои са критериите за оценка.
Пропуснах нещо, какви са ми комплексите точно? Това, че пиша в темата ли? Или ..........?
d.milanov написа:Пропуснах нещо, какви са ми комплексите точно? Това, че пиша в темата ли? Или ..........?
Айде да си говорим директно ..Аз не видях автора на темата да е предложил футболист на Лудогорец ,че да ги споменаваш тези работи. Камбуров, който заслужава приза най много (според мен) не е ритал никого, нито е показвал среден пръст така че на всеки му става ясно защо спомена глупостите от мача със двете ГМО клубчета.
За да се коментира темата трябва да се знае регламента на състезанието.Ако за Буш са гласували футболистите в А група,значи така са преценили те.По същия начин те избират и треньор на годината.Посочват този който наистина е най-добър,а не треньора шампион (примерно - Стоичков,Херо).
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Val3ncia написа:d.milanov написа:Пропуснах нещо, какви са ми комплексите точно? Това, че пиша в темата ли? Или ..........?
Айде да си говорим директно ..Аз не видях автора на темата да е предложил футболист на Лудогорец ,че да ги споменаваш тези работи. Камбуров, който заслужава приза най много (според мен) не е ритал никого, нито е показвал среден пръст така че на всеки му става ясно защо спомена глупостите от мача със двете ГМО клубчета.
Както е написана темата, такива ще са и отговорите. Значи мен ме издразни последното изречение, защо да не отвърна? На всичкото отгоре автора (на 99% съм сигурен) не знае регламента на анкетата и я пуска с ясното съзнание да се заяжда.
Що се отнася до Камбуров, вярно направи силни мачове и също заслужава приза.
d.milanov написа:Val3ncia написа:d.milanov написа:Пропуснах нещо, какви са ми комплексите точно? Това, че пиша в темата ли? Или ..........?
Както е написана темата, такива ще са и отговорите. Значи мен ме издразни последното изречение, защо да не отвърна? На всичкото отгоре автора (на 99% съм сигурен) не знае регламента на анкетата и я пуска с ясното съзнание да се заяжда.
Що се отнася до Камбуров, вярно направи силни мачове и също заслужава приза.
Добре, всеки има мнение, аз уважавам твоето и не смятам да продължавам. Приятен ден.
Върни се в “Футбол - България”