Време е да игнорираме тези пълни нещастници, с надеждата поне малко да се стреснат.
Разглезените псевдо футболисти и техните псевдо вождове съвсем за смях станаха този weekend! На едните все им пречи теренът, на другите съдиите и световната конспирация. Очаквам скоро някой полуидиот да обвини бин Ладен за някой неуспех. Защо бе този рев за тази евентуална дузпа? Много просто, когато неможеш да направиш пас на 2 метра, когато всеки пас ти е спорен, когато атаките ти са плод на случайност и най-вече когато излизаш на терена с гол ентусиазъм тогава тази дузпа е безценна. Разбирайки некадърността си се вкопчваш в единствената сламка - белким уцелим таз пуста врата от 11 метра , че иначе нестава! За вожда не червените тритомник може да се изпише и "ад под небето" май е най подходящото заглавие. По некомпетентен и арогантен надали скоро ще тъпче тревата на Армията, но най -лошото е че няма капка мъжество! Мъжете поемат отговорност, мъжете имат лично достойнство, мъжете си признават! Г-н Младенов, знаем че ФИФА, УЕФА,НАТО, ООН , БУШ и още много знайни и незнайни организации ви пречат, ето признахме го, хаиде сега бегом към Гърция да съсипвате някои 6-то разреден отбор, ЦСКА не е от вашата компетенция!!!!
А сините??? една дума изпъква - МЪКА ! Ревът от стадионите е толкоз силен, че някой неинтересуващ се от тъй-наречения БГ- футбол ще рече, че Левси играят на някоя безкрайна арабска пустиня. И това е вярно! Само окопал се до коленете в пясък не би успял да вкара пустата му топка от 2 метра при легнал вратар .... а другите положения хич не ми се коментират..... Господа бразилци, не ни мъчете учейки се да играете футбол в България, вярвам че сте доста по ефективни и забавни на някой Бразилски плаж забавлявайки децата!
Та, време е да кажем на тези некадърници СТИГА! На тях и на "големите" шефове. Нека им спретнем национален бойкот! Нека съберем 600 000$ (вероятно се пада по 1$ на фен) да им платим и да не излъчват никъде тази гнусна продукция. Нека само мама, тате и някоя и друга любовница ги гледа на стадиона, пък дано се усетят че нещо генерално е сбъркано в техните глави! На всички от БФС през "Габровския Роналдо" до последния добре облечен "биг бос"!
БОЙКОТ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
БОЙКОТ
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.
Re: БОЙКОТ
Братле я по-добре си пийни лекарствата. Да това-онова в мнението ти е вярно, но трябва да си изтрещял напълно като
Ефрем Димитров например за да пишеш такива глупости.
Ефрем Димитров например за да пишеш такива глупости.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
сладурче, аз обещавам да си пия лекарствата редовно, а ти ми обещай да се радваш искренно на титаничните сблъсаци като Видима : ЦСКА и на цялостната продукция наречена БГ футбол ....
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.
Аз не се радвам на тези титанични "сблъсаци" но не мога да отричам фактите които са следните:
ЦСКА 53 т.
Левски 43 т.
Локо Сф 43 т.
Когато фактите говорят и Боговете мълчат.
ЦСКА 53 т.
Левски 43 т.
Локо Сф 43 т.
Когато фактите говорят и Боговете мълчат.
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
Е ако това е твоята мечта , съгласих се с теб най-накрая. ТАКА Е => ЦСКА Е ШАМПИОН !!!!!
с ужасна игра, с мъка, защотот всички други са още по зле, и чакаме със свити сърца европа, аз на такава титла и игра немога да се радвам !!!! Не искам да чакам следващата Тулуза, Тампере и т.н .........
с ужасна игра, с мъка, защотот всички други са още по зле, и чакаме със свити сърца европа, аз на такава титла и игра немога да се радвам !!!! Не искам да чакам следващата Тулуза, Тампере и т.н .........
ти не заслужаваш коментарите ми. Щом сравняваш късмета на Тулуза с неграмотността на Левски
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
- gospodin skilidko
- Контакти:
боикот борисов 

- GGMU_forever
- gospodin skilidko
- Контакти:
ърни елс