Загубата от Норвегия е нещо нормално а не трагедия...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- super falkao
- Контакти:
Загубата от Норвегия е нещо нормално а не трагедия...
Навсякъде се коментира че загубата от Норвегия е трагедия! За мен това си е нормално!Отдавна националният ни отбор е доста слаб нямаме звезди нямаме Стоичков Пенев и Костадинов!Нивото на Футбола ни е под всякаква критика изобщо първенството ни е доста слабо и футбол не се играе!В чужбина имам тук-там някой футболист който играе титуляр и това е...Националният ни отбор толкова си може и още при тегленето на жребия за всички беше ясно че групата е трудна и нямаме шансове!Дано поне за световното да направим някакъв отбор по класен защото поне за сега не се вижда светлина в тунела и изобщо за класиране по големи форуми да не се говори!И като гледам нивото ни и отборите на световното в Бразилия ами ние никого не можем да победим така че нямаме място там!Норвегия преди години беше доста силен отбор сега са посредствен отбор но за нас са непреодолими за съжаление...
Re: Загубата от Норвегия е нещо нормално а не трагедия...
Естествено, че е нормално .. аз дори не знам с кой акъл някой може да прави трагедии от това. Като се преброят медалите ни в тоя спорт за последните 100на години и става ясно що за футболна сила сме
Имали сме един 15на годишен подем (краен резултат от който са едни тиквени медали от 94та и няколко мача на клубните ни отбори с големите), но това е всичко - тоя спорт просто не е за нас и цялата му история у нас го доказва. Само на фанатизъм на пристрастия на клубно ниво го докарваме.

- super falkao
- Контакти:
Вярно обичаме си отбора но толкова си можем а на всякъде се пише и коментира колко сме слаби и такива...просто изгледахме поредната загуба която си я очаквахме!
-
- Контакти:
Любо, Ники, вие ли сте ? 

[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]
super falkao написа:Навсякъде се коментира че загубата от Норвегия е трагедия! За мен това си е нормално!Отдавна националният ни отбор е доста слаб нямаме звезди нямаме Стоичков Пенев и Костадинов!Нивото на Футбола ни е под всякаква критика изобщо първенството ни е доста слабо и футбол не се играе!В чужбина имам тук-там някой футболист който играе титуляр и това е...Националният ни отбор толкова си може и още при тегленето на жребия за всички беше ясно че групата е трудна и нямаме шансове!Дано поне за световното да направим някакъв отбор по класен защото поне за сега не се вижда светлина в тунела и изобщо за класиране по големи форуми да не се говори!И като гледам нивото ни и отборите на световното в Бразилия ами ние никого не можем да победим така че нямаме място там!Норвегия преди години беше доста силен отбор сега са посредствен отбор но за нас са непреодолими за съжаление...
Кои и колко са звездите на Норвегия? Норвежкото първенство колко е силно? Айде стига глупости и оправдания! Срещу Хърватска тия мантри може и да минават, ама срещу отбор, като Норвегия, не!
- super falkao
- Контакти:
Ние с голям късмет победихме Азербайджан къде ще бием Норвегия опомнете се...
Тотално нашия футбол е мафиотски и не разчита на школите за производство на футболисти, не въвежда нови методики .Вчера дадоха репортаж на червените с някакъв сръбски отбор ,който показва всичко, като видиш головете.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
- super falkao
- Контакти:
Изобщо няма да се занимавам и да мисля защо на вратата застана Михайлов...кои от къде нареди...ако беше Стоянов тия два гола няма да са голове...
super falkao написа:Изобщо няма да се занимавам и да мисля защо на вратата застана Михайлов...кои от къде нареди...ако беше Стоянов тия два гола няма да са голове...
Михайлов,Апостол Попов,Ивелин Попов.Миневи-те аут!
I'M BLIND!IMPRESS ME!
super falkao написа:Изобщо няма да се занимавам и да мисля защо на вратата застана Михайлов...кои от къде нареди...ако беше Стоянов тия два гола няма да са голове...
Верно недей мисли, че трудно ти се отдава. Трябва да си много тъпо парче да обвиняваш Михайлов за втория гол. И нека приемем, че на вратата ни беше не Михайлов, не беше дори и Стоянов, ами Нойер, ама тва как ще компенсира липсата на чисти голови положения във втори пореден мач и как ще компенсира наличието на Бодуров и Попов в централната зона на защитата? Хмъ, гении? И вземи отговори на въпросите, които съм задал?
terata написа:super falkao написа:Навсякъде се коментира че загубата от Норвегия е трагедия! За мен това си е нормално!Отдавна националният ни отбор е доста слаб нямаме звезди нямаме Стоичков Пенев и Костадинов!Нивото на Футбола ни е под всякаква критика изобщо първенството ни е доста слабо и футбол не се играе!В чужбина имам тук-там някой футболист който играе титуляр и това е...Националният ни отбор толкова си може и още при тегленето на жребия за всички беше ясно че групата е трудна и нямаме шансове!Дано поне за световното да направим някакъв отбор по класен защото поне за сега не се вижда светлина в тунела и изобщо за класиране по големи форуми да не се говори!И като гледам нивото ни и отборите на световното в Бразилия ами ние никого не можем да победим така че нямаме място там!Норвегия преди години беше доста силен отбор сега са посредствен отбор но за нас са непреодолими за съжаление...
Кои и колко са звездите на Норвегия? Норвежкото първенство колко е силно? Айде стига глупости и оправдания! Срещу Хърватска тия мантри може и да минават, ама срещу отбор, като Норвегия, не!
Върни се в “Футбол - България”