Да се върне ли в-к "Народен спорт"?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- damyanov1963
Да се върне ли в-к "Народен спорт"?
Пускам тази тема, макар да знам, че много от младите потребители на форума ще ме нарекат - дъртак, комунист и тем подобни. Аз обаче искам да им разкажа за най-интересния и подробен спортен в-к у нас. По специално за футболния му раздел. В него имаше подробна информация и анализ на всеки кръг, с класации за играч на кръга, за отбор на кръга, за най-посетен мач, играчите се отличаваха със звездички, като на края на първенството събралия най-много печелеше купата на в-к Народен спорт, класация за спортсменство - отборна и индивидуална, и др., като не на последно място имаше и класация за Образцова спортна публика. Беше много интересен и удобен в-к, нямаше нужда да се ровиш в интернет(не че тогава имаше), за да търсиш нещо конкретно, което те интересува, просто в понеделник, четвъртък и събота си купуваш вестника и добиваш пълна информация. Мисля, че не заслужаваше да бъде спрян, заради - НАРОДЕН, по-добре да беше премахната самата дума.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Re: Да се върне ли в-к "Народен спорт"
да се върне задължително
да забраним частната собственост,църквата,свободата на словото и да затворим границите.после всички дружно да запретнем ръкави и да бачкаме до смърт в името на...другарите шумкари 

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Ай' честито, дърт комунист!
Къде се бутна и ти да искаш вестник без гола ковра на последната страница....

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- damyanov1963
fcb_bg написа:Ай' честито, дърт комунист!![]()
Колко му е да слагат по една във всеки брой, ще бъде в крак с времето и чики**ийте

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- rebelheartous
- Контакти:
damyanov1963 написа:Пускам тази тема, макар да знам, че много от младите потребители на форума ще ме нарекат - дъртак, комунист и тем подобни. Аз обаче искам да им разкажа за най-интересния и подробен спортен в-к у нас. По специално за футболния му раздел. В него имаше подробна информация и анализ на всеки кръг, с класации за играч на кръга, за отбор на кръга, за най-посетен мач, играчите се отличаваха със звездички, като на края на първенството събралия най-много печелеше купата на в-к Народен спорт, класация за спортсменство - отборна и индивидуална, и др., като не на последно място имаше и класация за Образцова спортна публика. Беше много интересен и удобен в-к, нямаше нужда да се ровиш в интернет(не че тогава имаше), за да търсиш нещо конкретно, което те интересува, просто в понеделник, четвъртък и събота си купуваш вестника и добиваш пълна информация. Мисля, че не заслужаваше да бъде спрян, заради - НАРОДЕН, по-добре да беше премахната самата дума.
Меридиан мач в понеделник не четеш ли? Има си всякакви класации и анализи.
To понеже първенството ни е толкова професионално,че и специален вестник да връщаме само заради него.Да не говорим,че повечето класации ще са повече срамни отколкото повод за гордост.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Писаното слово вече е отживелица /по-точно скоро ще бъде отживелица/.
Не съм държал този вестник в ръцете си, но като прочетох, че е излизал в понеделник, четвъртък и събота и се зачудих колко много неща могат да станат между броевете. Сега са модерни думи като "ЛАЙК", "СТРИЙМ", "МУЛТИМЕДИЯ" и много други. Нека миналото да си остане в миналото.
Не съм държал този вестник в ръцете си, но като прочетох, че е излизал в понеделник, четвъртък и събота и се зачудих колко много неща могат да станат между броевете. Сега са модерни думи като "ЛАЙК", "СТРИЙМ", "МУЛТИМЕДИЯ" и много други. Нека миналото да си остане в миналото.
-
- Контакти:
за времето си беше уникален в-к.през 1986г. с триста зора се абонирах и направихме пощенската кутия като ковчег, за да може да се заключва, че много се крадяха.имаше и една рубрика'' къде са те сега'', в която всеки питаше и му отговаряха за бивши спортисти
- Лимонадения Джо
- Контакти:
Вярно е, че излизаше само три пъти седмично, беше уникално трудно да се намери по РП-овете, беше и много трудно да се абонираш. Ходил съм в 5 ч. сутринта на опашка в пощата на първия ден от абонаментната кампания. Не беше лош вестник, мисля, че го фалираха за да освободят път за новите вестници.
-
- Контакти:
тогава нямаше мач за супер купа а в началото на сезона имаше демонстративен мач между шампиона и единадесетте на в-к н.спорт
Върни се в “Футбол - България”