Да се върне ли в-к "Народен спорт"?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 авг 2014 15:24

Пускам тази тема, макар да знам, че много от младите потребители на форума ще ме нарекат - дъртак, комунист и тем подобни. Аз обаче искам да им разкажа за най-интересния и подробен спортен в-к у нас. По специално за футболния му раздел. В него имаше подробна информация и анализ на всеки кръг, с класации за играч на кръга, за отбор на кръга, за най-посетен мач, играчите се отличаваха със звездички, като на края на първенството събралия най-много печелеше купата на в-к Народен спорт, класация за спортсменство - отборна и индивидуална, и др., като не на последно място имаше и класация за Образцова спортна публика. Беше много интересен и удобен в-к, нямаше нужда да се ровиш в интернет(не че тогава имаше), за да търсиш нещо конкретно, което те интересува, просто в понеделник, четвъртък и събота си купуваш вестника и добиваш пълна информация. Мисля, че не заслужаваше да бъде спрян, заради - НАРОДЕН, по-добре да беше премахната самата дума.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Да се върне ли в-к "Народен спорт"

Мнениеот костенурк » 20 авг 2014 15:30

да се върне задължително :lol: да забраним частната собственост,църквата,свободата на словото и да затворим границите.после всички дружно да запретнем ръкави и да бачкаме до смърт в името на...другарите шумкари 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 авг 2014 15:33

Ай' честито, дърт комунист! :mrgreen:
Къде се бутна и ти да искаш вестник без гола ковра на последната страница....
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 авг 2014 15:36

fcb_bg написа:Ай' честито, дърт комунист! :mrgreen:
Къде се бутна и ти да искаш вестник без гола ковра на последната страница....

Колко му е да слагат по една във всеки брой, ще бъде в крак с времето и чики**ийте :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 20 авг 2014 15:50

damyanov1963 написа:Пускам тази тема, макар да знам, че много от младите потребители на форума ще ме нарекат - дъртак, комунист и тем подобни. Аз обаче искам да им разкажа за най-интересния и подробен спортен в-к у нас. По специално за футболния му раздел. В него имаше подробна информация и анализ на всеки кръг, с класации за играч на кръга, за отбор на кръга, за най-посетен мач, играчите се отличаваха със звездички, като на края на първенството събралия най-много печелеше купата на в-к Народен спорт, класация за спортсменство - отборна и индивидуална, и др., като не на последно място имаше и класация за Образцова спортна публика. Беше много интересен и удобен в-к, нямаше нужда да се ровиш в интернет(не че тогава имаше), за да търсиш нещо конкретно, което те интересува, просто в понеделник, четвъртък и събота си купуваш вестника и добиваш пълна информация. Мисля, че не заслужаваше да бъде спрян, заради - НАРОДЕН, по-добре да беше премахната самата дума.

Меридиан мач в понеделник не четеш ли? Има си всякакви класации и анализи.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 20 авг 2014 15:56

To понеже първенството ни е толкова професионално,че и специален вестник да връщаме само заради него.Да не говорим,че повечето класации ще са повече срамни отколкото повод за гордост.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 20 авг 2014 16:02

Писаното слово вече е отживелица /по-точно скоро ще бъде отживелица/.
Не съм държал този вестник в ръцете си, но като прочетох, че е излизал в понеделник, четвъртък и събота и се зачудих колко много неща могат да станат между броевете. Сега са модерни думи като "ЛАЙК", "СТРИЙМ", "МУЛТИМЕДИЯ" и много други. Нека миналото да си остане в миналото.

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 20 авг 2014 16:09

за времето си беше уникален в-к.през 1986г. с триста зора се абонирах и направихме пощенската кутия като ковчег, за да може да се заключва, че много се крадяха.имаше и една рубрика'' къде са те сега'', в която всеки питаше и му отговаряха за бивши спортисти

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 20 авг 2014 16:10

Вярно е, че излизаше само три пъти седмично, беше уникално трудно да се намери по РП-овете, беше и много трудно да се абонираш. Ходил съм в 5 ч. сутринта на опашка в пощата на първия ден от абонаментната кампания. Не беше лош вестник, мисля, че го фалираха за да освободят път за новите вестници.

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 20 авг 2014 16:12

тогава нямаше мач за супер купа а в началото на сезона имаше демонстративен мач между шампиона и единадесетте на в-к н.спорт

Върни се в “Футбол - България”