Канал 3 май се изложиха с мачовете от В група за уикенда

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Канал 3 май се изложиха с мачовете от В група за уикенда

Мнениеот spartaka » 12 авг 2014 21:12

Здравейте, сега гледам какви срещи са подбрали от Канал 3 да дават от В група за уикенда:
СЪБОТА, 16.08.2014
18:00 БЕЛАСИЦА /ПЕТРИЧ/ - ПИРИН /ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ/

НЕДЕЛЯ, 17.08.2014
18:00 ПАРТИЗАН /ЧЕРВЕН БРЯГ/ - БОТЕВ /ЛУКОВИТ/

Според мен са се о.кали, меко казано (изключете това на кой отбор съм привърженик), казвам го напълно безпристрастно затова пускам и тази тема. При положение, че има "малкото" пловдивско дерби Спартак - Марица, които не са се срещали за първенства от бая години и винаги е интересно, Пловдив чака този мач в събота, още повече, че срещите на Ботев и Локо са в неделя и ще има много техни фенове на таз среща. Просто искам да чуя и мнения на други фенове на футбола, прав ли съм, не съм ли, какво мисли всеки запалянко, за пловдивчаните ми е ясно ;)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Канал 3 май се изложиха с мачовете от В група за уикенда

Мнениеот wannabe » 12 авг 2014 21:17

Това е странно - аз бих отишъл да ги гледам :)
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 12 авг 2014 21:19

Дам трябва да предават този мач,атмосфера ще има..,....Луковит и Червен бряг не мерси
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 12 авг 2014 21:42

Май изненадаха всички с избора си! Лично за мен щеше да бъде интересно да наблюдавам мача между Марица и Спартак Пд!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 12 авг 2014 22:12

Защо си мислите така. Идеята на телевизията е да покаже възможно повече отбори от В група и различните групи. Всеки кръг има поне по 2 дербита във всяка една група и всички фенове са на различно мнение кой искат да гледат. Ще има минимум 8 дербита, а само 2 ефира....

Колкото до Луковит и Червен бряг....Луковит е претендент за влизане в Б група от Северозападната група, а Червен бряг е стабилен отбор.....като за първи маач ще е хубав според мен.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 12 авг 2014 22:32

bobo_13 написа:Защо си мислите така. Идеята на телевизията е да покаже възможно повече отбори от В група и различните групи. Всеки кръг има поне по 2 дербита във всяка една група и всички фенове са на различно мнение кой искат да гледат. Ще има минимум 8 дербита, а само 2 ефира....

Колкото до Луковит и Червен бряг....Луковит е претендент за влизане в Б група от Северозападната група, а Червен бряг е стабилен отбор.....като за първи маач ще е хубав според мен.

Знам, че не си съгласен, но наща група си е най-слаба. Един свестен отбор няма, а и без Етър - Локо ГО вече няма и дербита. Евентуално ние и Видима ама то това е смешно дори за В група :lol:
Може би трябва да се излъчват по равен брой мачове от всяка група ама поне да беше Етър - Янтра, че със сигурност ще го гледат повече хора (демек не 20 ами 50 да речем :mrgreen: )
Изображение Изображение

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 12 авг 2014 22:39

мач от В група по телевизията вместо да изляза да се разхождам на вън САМО ПРИ ДОПРЯН ПИСТОЛЕТ В ЧЕЛОТО ИЛИ В Ц...Л :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 12 авг 2014 22:42

Изненадан съм, че няма да предават Марица и Спартак Пловдив.

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 12 авг 2014 23:09

bobo_13 написа:Защо си мислите така. Идеята на телевизията е да покаже възможно повече отбори от В група и различните групи. Всеки кръг има поне по 2 дербита във всяка една група и всички фенове са на различно мнение кой искат да гледат. Ще има минимум 8 дербита, а само 2 ефира....

Днес прочетох, че плевенските футболисти в Червен бряг си тръгват и там ще се разчитат на млади местни момчета

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 12 авг 2014 23:33

spartaka написа:Здравейте, сега гледам какви срещи са подбрали от Канал 3 да дават от В група за уикенда:
СЪБОТА, 16.08.2014
18:00 БЕЛАСИЦА /ПЕТРИЧ/ - ПИРИН /ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ/

НЕДЕЛЯ, 17.08.2014
18:00 ПАРТИЗАН /ЧЕРВЕН БРЯГ/ - БОТЕВ /ЛУКОВИТ/

Според мен са се о.кали, меко казано (изключете това на кой отбор съм привърженик), казвам го напълно безпристрастно затова пускам и тази тема. При положение, че има "малкото" пловдивско дерби Спартак - Марица, които не са се срещали за първенства от бая години и винаги е интересно, Пловдив чака този мач в събота, още повече, че срещите на Ботев и Локо са в неделя и ще има много техни фенове на таз среща. Просто искам да чуя и мнения на други фенове на футбола, прав ли съм, не съм ли, какво мисли всеки запалянко, за пловдивчаните ми е ясно ;)

Явно Кирил Веселинов е още в Канал 3. Изчезна от ефира и си мислех че са го издухали, евтиния слуга! Като гледам обаче избора на мачовете от В група, там ще да е тоя олигофрен!

Върни се в “Футбол - България”