Възможно ли е? Мир в Пловдив? АНКЕТА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Възможно ли е? Мир в Пловдив?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Възможно ли е? Мир в Пловдив? АНКЕТА

Мнениеот child in time » 20 юли 2014 17:39

Дали е възможно ? Ще се случи ли ? Възможно ли е огън и вода да вървят в едно направление , без да се унищожат взаимно?
Може ли Локомотив и Ботев и Ботев и Локомотив да напуснат обръча от омраза граден в последните 25 години? Фенове да гледат заедно мача без хиляди полицай да ги разделят .
С такъв апел днес излезе пловдивски сайт , а аз реших да проверя какво е мнението в един по - глобален форум.
Моето лично мнение е, че след години на омраза това няма как да се случи , пропастта между поколенията е твърде голяма . Няма как да се върне времето с една мрежа която дели двете велики публики. Чист романтизъм.

Текст : http://sport.plovdiv24.bg/504837.html
Последна промяна от child in time на 20 юли 2014 17:49, променено общо 1 път.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Тик-Так1892
Контакти:

Re: Възможно ли е? Мир в Пловдив?

Мнениеот Тик-Так1892 » 20 юли 2014 17:44

child in time написа:Дали е възможно ? Ще се случи ли ? Възможно ли е огън и вода да вървят в едно направление , без да се унищожат взаимно?
Може ли Локомотив и Ботев и Ботев и Локомотив да напуснат обръча от омраза граден в последните 25 години? Фенове да гледат заедно мача без хиляди полицай да ги разделят .
С такъв апел днес излезе пловдивски сайт , а аз реших да проверя какво е мнението в един по - глобален форум.
Моето лично мнение е че , след години на омраза това няма как да се случи , пропастта между поколенията е твърде голяма . Няма как да се върне времето с една мрежа която дели двете велики публики. Чист романтизъм.

Текст : http://sport.plovdiv24.bg/504837.html

Не е възможно.Омразата се насажда главно от манипулативните медии,практически всички. :)

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 20 юли 2014 17:51

Самоубийство е да няма ченгета на дерби,било то софийското или пловдивското.Няма смисъл да се правим на такива,каквито не сме.
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 20 юли 2014 17:52

Може,в Англия как стана.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

годе

Мнениеот годе » 20 юли 2014 17:55

Всичко е възможно,ако държавата си е на място! Да бъдат приети мерки като в Англия преди години ,па да видим може ли или не?

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 20 юли 2014 17:56

Да ама във Англия им разказаха играта на такива побоиници и мижитурки.И то в буквалният смисъл.Отне им 10на години но ги направиха агънца.Като знам тука какви са нашите уж краини ултраси...ще са нужни точно 2 год и ще са писенца.Защото по принцип са си страхливи извън стадиона и ако няма поне 10 човека приятели покраи тях....

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 20 юли 2014 18:00

Възможно е, мисля, че зависи повече от вас, дали ще се случи. Аз лично нямам нищо против феновете на "Локомотив" Пловдив. Да, дразнят ме различните обръщения, но не отвръщам със същото. Когато всеки започне да учи децата си да не мразят градския съперник, а да го уважават и да го подкрепят, когато не играе срещу любимия отбор, тогава нещата ще се нормализират. Не е невъзможно, важното е да има желание и от двете страни това да се случи.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 юли 2014 18:01

Ако съдя по отношенията между феновете в този форум, такова нещо е доста по-вероятно да се случи между фенове на ЦСКА и Левски, от колкото между такива на Локо и Ботев.
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Мнениеот Bate_Mitko » 20 юли 2014 18:02

В Англия може, в България не !?! :) :o Аз го написах и във въпросният пловдивски сайт, когато имаме нормални стадиони с видеонаблюдение, когато имаме работещ строг закон за футболното хулиганство, тогава може да се случи това, тогава и стадионите ще са пълни! :lol: Не може феновете да правят простотии, да хвърлят каквото им падне, по когото им падне и накрая да плаща клубът :o :shock: има нещо сбъркано, ама на много хора явно им е изгодно! Тази омраза се насажда с години, на времето съм ходил на Лаута на дербито с жълто черна тениска, седял съм сред локомотивци с приятели които са и от двата отбора, като вкара гол любимият отбор съм крещял с пълно гърло и съм получавал само няколко погледа :mrgreen: ! Ако това се случи сега какво ли ще получа................. :o
Идиотско е, враждата е долу на терена, горе на трибуните а и извън тях се превръща във война! Няма нужда от полиция и 1000 полицаи да има идиотите пак ще намерят начин да се сбият, въпроса е в работещ закон, ама суров! Ние българите за жалост разбираме само когато сме потърпевши!
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 20 юли 2014 18:13

Bate_Mitko написа:В Англия може, в България не !?! :) :o Аз го написах и във въпросният пловдивски сайт, когато имаме нормални стадиони с видеонаблюдение, когато имаме работещ строг закон за футболното хулиганство, тогава може да се случи това, тогава и стадионите ще са пълни! :lol: Не може феновете да правят простотии, да хвърлят каквото им падне, по когото им падне и накрая да плаща клубът :o :shock: има нещо сбъркано, ама на много хора явно им е изгодно! Тази омраза се насажда с години, на времето съм ходил на Лаута на дербито с жълто черна тениска, седял съм сред локомотивци с приятели които са и от двата отбора, като вкара гол любимият отбор съм крещял с пълно гърло и съм получавал само няколко погледа :mrgreen: ! Ако това се случи сега какво ли ще получа................. :o
Идиотско е, враждата е долу на терена, горе на трибуните а и извън тях се превръща във война! Няма нужда от полиция и 1000 полицаи да има идиотите пак ще намерят начин да се сбият, въпроса е в работещ закон, ама суров! Ние българите за жалост разбираме само когато сме потърпевши!

Те това е. ;)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”