Тв.права

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA_FEN4E
Контакти:

Тв.права

Мнениеот CSKA_FEN4E » 05 юни 2014 21:42

Някой може ли да каже точно кой отбор колко пари е взел от тв.права

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Тв.права

Мнениеот BadBoy » 05 юни 2014 22:21

Най-много Лудогорец и така надолу по класирането, колкото по-надолу, толкова по-малко
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 05 юни 2014 22:26

БФС взимат 10% от парите... Другите 90% са разделени както са се разбрали отборите. Мисля, че Лудогорец взимат най-много, но не заради класирането, а защото Домусчиев е платил най-много за ТВ правата. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 юни 2014 22:33

zlato1234 написа:БФС взимат 10% от парите... Другите 90% са разделени както са се разбрали отборите. Мисля, че Лудогорец взимат най-много, но не заради класирането, а защото Домусчиев е платил най-много за ТВ правата. ;)

Как така е платил най-много за тв правата ? Мислех че клубовете получават, а не плащат.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 юни 2014 22:41

Една част се разпределя по равно (по 100-150 000 лв. ако не се лъжа), а останалите зависят от други неща. Примерно класиране в първенството, също доколкото знам мачовете на осветление получават някакъв процент отгоре и др.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 05 юни 2014 23:02

Според мен всеки отбор трябва да си се пазари за правата сам. Така е в Германия! Сега, някой разделя парсата, а най- много зрители събират ЦСКА, Левски, Ботев и Локо Пд, т.е. тяхната тежест е най- голяма.
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 05 юни 2014 23:04

Logical person написа:
zlato1234 написа:БФС взимат 10% от парите... Другите 90% са разделени както са се разбрали отборите. Мисля, че Лудогорец взимат най-много, но не заради класирането, а защото Домусчиев е платил най-много за ТВ правата. ;)

Как така е платил най-много за тв правата ? Мислех че клубовете получават, а не плащат.

"Футбол Про Медиа" взе А група и Купата за следващите три сезона
През този сезон няма да има драми около телевизионните права в А група, както бе през миналата есен. От БФС са продали ТВ правата на фирмата на Тодор Батков и Кирил Домусчиев - "Футбол Медиа Про" за почти 15 милиона лева.

Точната сума е 14 700 000 лева и сделката е за следващите три сезона.

А Титан държаха 10% от правата във тая фирма, до колкото помня! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 юни 2014 23:16

muzovir написа:Според мен всеки отбор трябва да си се пазари за правата сам. Така е в Германия! Сега, някой разделя парсата, а най- много зрители събират ЦСКА, Левски, Ботев и Локо Пд, т.е. тяхната тежест е най- голяма.

Този модел няма как да сработи в България и какво правим ако Черно море никой не пожелае да купи правата на мачовете им, как ще гледаме гостуванията на любимите отбори там?

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 05 юни 2014 23:22

BadBoy написа:
muzovir написа:Според мен всеки отбор трябва да си се пазари за правата сам. Така е в Германия! Сега, някой разделя парсата, а най- много зрители събират ЦСКА, Левски, Ботев и Локо Пд, т.е. тяхната тежест е най- голяма.

Този модел няма как да сработи в България и какво правим ако Черно море никой не пожелае да купи правата на мачовете им, как ще гледаме гостуванията на любимите отбори там?

Ти мани тая работа, специално Левски и ЦСКА ако имат право да си пуснат сами правата, ше изкарат много повече пари от сега!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 юни 2014 23:36

Avanti_Ragazzi написа:
BadBoy написа:

Ти мани тая работа, специално Левски и ЦСКА ако имат право да си пуснат сами правата, ше изкарат много повече пари от сега!

Един мач Левски - Любимец, каква ли цена ще има, че ми е интересно?
Ще има няколко скъпи мачове и до там, а как ще си определи клуба каква да е стойността на правата пък е съвсем друг въпрос.
Утре давам просто пример, "малките" отбори поискат сериозна сума за мачовете с водещите, какво правим, тогава от екран е възможно да паднат доста от мачовете на водещи отбори и т.н.
Много сме малки като първенство и предлагане, че всеки да си продава правата, ние не можем да съберем 5000 средна посещаемост на мач бре

Върни се в “Футбол - България”