Футболист на "Академик"- Свищов със счупена челюст

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
FCH

Футболист на "Академик"- Свищов със счупена челюст

Мнениеот FCH » 04 май 2014 20:53

Това е състоянието на футболиста на Академик Свищов Веселин Васев след загубата на неговия тим с 0:1 в мача срещу Калиакра в Каварна... Оставяме го без коментар.
Източник: http://football24.bg/
Изображение

Младият футболист на Академик Свищов Веселин Васев пострада тежко по време на вчерашния мач от "Б" група срещу Калиакра, който завърши с победа на тима от Каварна с 1:0. Срещата бе помрачена от звeрски шут в главата на таланта в 80-ата минута. Последствията за състезателя са доста тежки. При удара той е загубил съзнание, а след като е закаран във варненска болница лекарите установяват, че има счупена долна челюст на три места.
В клиниката той ще остане една седмица, а възстановяването му ще продължи поне един месец. Всички в Свищов недоумяват как е възможно този брутален шут в главата да остане без последствие. Неприятната ситуация се разиграва в малкия пеналт, но чудно защо съдията не реагира.

cska-632
Контакти:

Re: След мач в Каварна...

Мнениеот cska-632 » 04 май 2014 21:50

Какво да коментираме? Всяка седмица някой футболист му чупят главата.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 04 май 2014 21:51

cska-632 написа:Какво да коментираме? Всяка седмица някой футболист му чупят главата.

Факт.

pevono
Контакти:

Мнениеот pevono » 04 май 2014 22:04

Никога,ама никога НЯМА,НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ ТЕЗИ МУХЛЬОВЦИ ОТ БФС.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 май 2014 22:25

Май тази игра трябва да се забрани със закон. Черно тото, грубости, побоища, вандалщини на и извън стадиона, насаждане на омраза м/у феновете, която минава нормалните граници..., какво трябва да се случи още?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 04 май 2014 22:43

damyanov1963 написа:Май тази игра трябва да се забрани със закон. Черно тото, грубости, побоища, вандалщини на и извън стадиона, насаждане на омраза м/у феновете, която минава нормалните граници..., какво трябва да се случи още?

Не е виновна играта, а простият и комплексиран народ от който очевидно и аз съм част. Докато не си променим мисленето и мирогледа, а от там и битието - нищо няма да ни е наред.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Мнениеот Болен Левскар » 04 май 2014 22:58

McLovin написа:
damyanov1963 написа:Май тази игра трябва да се забрани със закон. Черно тото, грубости, побоища, вандалщини на и извън стадиона, насаждане на омраза м/у феновете, която минава нормалните граници..., какво трябва да се случи още?

Не е виновна играта, а простият и комплексиран народ от който очевидно и аз съм част. Докато не си променим мисленето и мирогледа, а от там и битието - нищо няма да ни е наред.

Напълно съгласен! Докато на разбор преди мач се говори за сплашване и всяване на респект, а не за футбол, така ще е! Докато наглите и злобните са на почит, така ще е! Идеалите са ни сбъркани тотално - младите не знаят кое е добро и кое е зло, кое е правилно и кое не. За това сме виновни ние, а не футболът или БФС, както един друг философ по-горе се е изходил.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 май 2014 18:33

Не е виновна играта, а хората.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Футболист на "Академик"- Свищов със счупена челюст

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 май 2014 14:54

На мен ми хрумна друг въпрос: що за футболист би изритал друг футболист по този начин (ако е умишлено)? Макар и съперници това са колеги.. нарушения винаги ще има но трябват някакви граници: да го побутне, дръпне, препъне ама това си е било зверски нокаут просто.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Футбол - България”