В последните няколко месеца Тодор Батков обяви война на почти всички президенти у нас. Последаната беше в събота срещу Славия и Венци Стефанов. Вижте атаките на Батков:
Батков за Венци Стефанов
„Циркова трупа начело с най-ексцентричния президент. Това дори не беше футбол. Дърпане, лягане. Ще видим цирковата трупа как ще играе срещу ЦСКА. Обикновено си продават мачовете там."
Батков за Наско Сираков
"Наско имаше шанса да се върне на бял кон, но тотално се провали за няколко месеца. Поверих му цялата власт и видяхме какво стана. Накрая сам абдикира. Аз не съм му искал оставката, но след като не успя да организира представянето на Ивайло Петев, се обиди и си тръгна. Явно се надяваше да го моля, но няма как да стане. Нека помага на Гриша Ганчев и да ни остави на мира."
Батков за Кирил Домусчиев
"Мутрите обаче са при тях, а ние сме народът. Аз ли съм мутра или кой? Те нас ни наричат мутри?! Поискахме отлагане на мача с Лудогорец, но това няма как да се случи. Нищо, ако искат да го направим в сряда, след финала за купата, пак ще ги бием! И пак ще има разочарования за тях, като онези в Шампионската лига (отпадане от Динамо Загреб след късни голове в плейофния кръг). Защото ние сме играли, а те никога няма да играят в Шампионската лига."
Батков за Гриша Ганчев
"Колкото до изказването на Гриша Ганчев, нека той да каже кои са тия собственици на Левски. Ето това е мутренско, да кажеш нещо, а да не го кажеш изцяло. Всеки отговаря за думите си."
Батков за Боби Михайлов
"Боби, ако искаш глобявай Левски, аз ще кажа на народа, че вие криете безобразията срещу нас. Защото срещу нас се води мръсна война от продажниците в БФС и продажници от чернодрешковците. Видяхте го днес във втори пореден мач. И всичко се прави в полза на анонимен отбор, който е дошъл от нищото и ще отиде в нищото. Ние ще бъдем шампион тази година, защото народът е с нас, народът ни обича."