Порточанов: Аз ще се кандидатирам за президент на БФС 24 януари 2014 | 20:11
Христо Порточанов обяви, че ще се кандидатира за президент на БФС. Бившият президент на Нефтохимик сам позвъни в редакцията и за пореден път заплаши, че настоящият бос на футбола Борислав Михайлов го чака затвор. "Аз ще се кандидатирам за президент на БФС! Стоичков има дългосрочен ангажимент, затова аз ще съм този, който ще се кандидатира за конгрес насрочен от съда, а не на този, който е насрочен от нелегитимен орган и според мен няма да се състои", каза Порточанов пред Блиц.
Всички знаем какво направи този изпълком по-известен като Боби и ко. през последните 8 години и половина и как под негово ръководство не само стигнахме дъното ами и продължихме да копаем надолу.Корупция,уредени мачове,поръчкови съдии,двойни стандарти при определяне на наказанията на комисиите към БФС,срамни резултати на националния отбор по футбол (контролата с Естония,завършила 2:2 с 4 дузпи в Турция,ръководена от нелегитимен унгарски рефер,),бирения скандал в ерата "Матеус".скандалите със Стоичков,лобизма за ЦСКА при решаване на проблемите с лиценза и още и още и още...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bthmBqittl4[/youtube]
Той се ползва в момента с подкрепата на двете най-мощни групировки в БГ футбола - Лудогорец Разград собственост на братя Домусчиеви представляващи интересите на мощни немски банки(Дойче банк и сие,които далеч не са толкова "безобидни") в България и Ботев от Пловдив,който е финасиран от руски капитал чрез подставеното им лице в ДАНС (поинтересувайте се какво е КТБ,кой е собственик,какъв е капитала,кои са съдружници и т.н.).
За сега кандидатурата на Христо Порточанов е пълна загадка,не е ясно кой стои зад него,има ли последователи и с каква информация разполага.Не е ясно каква ще бъде управленската му програма,чия подкрепа ще търси и прочие,но е ясно че ще има много сериозни разкрития за членовете на Изпълкома и мисля,че скандалите тепърва предстоят!
Бих се радвал да науча вашите мнения - за или против или ако имате по-добри предложения дайте примери и се обосновете,бих се радвал да направим добра дискусия макар и тук във форума.Бих се радвал ако се пусне и една анкета за да се преброят гласовете (макар и виртуално