Битката за върховете на БГ футбола - Порточанов срещу Боби!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Битката за върховете на БГ футбола - Порточанов срещу Боби!

Мнениеот eelche » 25 яну 2014 09:50

Задава се епичен сблъсък на предстоящият конгрес на БФС - най-яростния критик на сегашният изпълком Христо Порточанов ще се изправи в директна битка срещу неоспоримия шеф на българския футбол Боби Михайлов за президентския пост:

Порточанов: Аз ще се кандидатирам за президент на БФС 24 януари 2014 | 20:11

Христо Порточанов обяви, че ще се кандидатира за президент на БФС. Бившият президент на Нефтохимик сам позвъни в редакцията и за пореден път заплаши, че настоящият бос на футбола Борислав Михайлов го чака затвор. "Аз ще се кандидатирам за президент на БФС! Стоичков има дългосрочен ангажимент, затова аз ще съм този, който ще се кандидатира за конгрес насрочен от съда, а не на този, който е насрочен от нелегитимен орган и според мен няма да се състои", каза Порточанов пред Блиц.

Изображение

Всички знаем какво направи този изпълком по-известен като Боби и ко. през последните 8 години и половина и как под негово ръководство не само стигнахме дъното ами и продължихме да копаем надолу.Корупция,уредени мачове,поръчкови съдии,двойни стандарти при определяне на наказанията на комисиите към БФС,срамни резултати на националния отбор по футбол (контролата с Естония,завършила 2:2 с 4 дузпи в Турция,ръководена от нелегитимен унгарски рефер,),бирения скандал в ерата "Матеус".скандалите със Стоичков,лобизма за ЦСКА при решаване на проблемите с лиценза и още и още и още...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bthmBqittl4[/youtube]

Той се ползва в момента с подкрепата на двете най-мощни групировки в БГ футбола - Лудогорец Разград собственост на братя Домусчиеви представляващи интересите на мощни немски банки(Дойче банк и сие,които далеч не са толкова "безобидни") в България и Ботев от Пловдив,който е финасиран от руски капитал чрез подставеното им лице в ДАНС (поинтересувайте се какво е КТБ,кой е собственик,какъв е капитала,кои са съдружници и т.н.).

За сега кандидатурата на Христо Порточанов е пълна загадка,не е ясно кой стои зад него,има ли последователи и с каква информация разполага.Не е ясно каква ще бъде управленската му програма,чия подкрепа ще търси и прочие,но е ясно че ще има много сериозни разкрития за членовете на Изпълкома и мисля,че скандалите тепърва предстоят!

Бих се радвал да науча вашите мнения - за или против или ако имате по-добри предложения дайте примери и се обосновете,бих се радвал да направим добра дискусия макар и тук във форума.Бих се радвал ако се пусне и една анкета за да се преброят гласовете (макар и виртуално :mrgreen: ) за Боби,за Порточанов,а третата опция да бъде "Друг-обосновете се кой и защо".Моля без обиди и излишен спам,благодаря!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Битката за върховете на БГ футбола - Порточанов срещу Боби!

Мнениеот bilyaletdinov » 25 яну 2014 10:02

Кое му е епичното? Перуката отдавна си е свършил работата, най-много Порточанов сам да се откаже. Жалко, че гласуването е тайно и няма да се види как ревливи хималайски мечки, като Томов, Батков, Венци Стефанов дружно ще подкрепят Мокета за нов мандат.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 25 яну 2014 10:04

Порточанов е поел някаква лична битка срещу Боби и това е негатив за него. Този който ще бъде избиран трябва да носи новаторския дух в себе си, а не да търси реваншизъм.
Предимство на Порточанов е че не е типичния футболен човек /излязъл от футболното игрище и хайде в БФС/. Точно такъв кадър обаче е нужен - по-скоро бизнесмен, по-скоро организирана личност - улегнала и с поглед над БГ футбола.

Боби има един плюс и това е връзката му с Европа и основните ръководни органи на европейския футбол. Това е огромен плюс и не трябва да се изпуска. Ако се отърве от тежкия багаж - като някои компромиси към ЦСКА да кажем /казва го цесекар/, това няма да му навреди.

Гласувам за Перуката с известни резерви.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 25 яну 2014 10:10

E то по-добре да си остане Перуката ,отколкото тоя лаик.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 25 яну 2014 10:14

Порточанов е той нали е една света вода ненапита. Забрави какви ги вършеше в Нефтохимик, как се харчеха държавни пари. Като е добър бизнесмен и футболен управник, къде му е отбора? Да Боби не е идеалният, но поне има контактите във УЕФА, дават се пари на отборите за подобрение на стадионите, не на всички но и няма как да е на всички. В програмата на първенството е хаос, но това е било винаги, аз лично не помня година без някой да е недоволен от програмата. За да се подобри БФС, качествено трябват администратори и юристи, не само бивши футболисти. Но ще поживеем и ще видим, според мен Михайлов пак ще остане на поста.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

iliyan

Мнениеот iliyan » 25 яну 2014 10:16

turbogena написа:E то по-добре да си остане Перуката ,отколкото тоя лаик.

Ако Порточанов е лаик , то Перуката какъв е ?! Кажи нещо което постигнал Перуката като ръководител а ?!
Освен да друса кючеци , да купува скъпи часовници на жена си и да се мазни на разни президентчетата аз не съм видял нищо друго !
Благодарение на Перуката младите и талантливи играчи напускат БГ без дори да са навършили и 18 години !
ММ1914 написа:Порточанов е той нали е една света вода ненапита. Забрави какви ги вършеше в Нефтохимик, как се харчеха държавни пари. Като е добър бизнесмен и футболен управник, къде му е отбора? Да Боби не е идеалният, но поне има контактите във УЕФА, дават се пари на отборите за подобрение на стадионите, не на всички но и няма как да е на всички. В програмата на първенството е хаос, но това е било винаги, аз лично не помня година без някой да е недоволен от програмата. За да се подобри БФС, качествено трябват администратори и юристи, не само бивши футболисти. Но ще поживеем и ще видим, според мен Михайлов пак ще остане на поста.

Я пак ! На кой се дават пари за стадиони а ?! Затова ли стадионите в БГ са пред разпад ?! Затова ли Домуса орева цялата държава , че общината не му давала пари да си строи тренировъчното игрище а ?!
Кмета на Разград се моли на държава да отпуска пари за тренировъчното им игрище наречено Лудогорец Арена ! Къде са тези пари за които ти говориш а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

sandi74

Мнениеот sandi74 » 25 яну 2014 10:25

Каква битка бе деца?Боби таца е номер 1 и ще отнесе порточанчито като пустинна буря лайнян вестник. 8-)

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 25 яну 2014 10:28

За Порточанов може да се каже всичко друго...но лаик не пасва!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 25 яну 2014 10:34

Порточанов е човек на Ковачки.
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 25 яну 2014 10:36

Много на малко за Боби .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Върни се в “Футбол - България”