И Верея поиска Венци Христов
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
И Верея поиска Венци Христов
След Левски,ЦСКА,Ботев Пд и Верея Ст.Загора се включи в наддаването за нападателя на Берое Венци Христов.Оставани да наблюдаваме в захлас и унес на коя любовна оферта няма да устои нападателя и на кой от всички обожатели ще пристане.
Re: И Верея поиска Венци Христов
sandi74 написа:След Левски,ЦСКА,Ботев Пд и Верея Ст.Загора се включи в наддаването за нападателя на Берое Венци Христов.Оставани да наблюдаваме в захлас и унес на коя любовна оферта няма да устои нападателя и на кой от всички обожатели ще пристане.
Факт.Всички го искат този супер футболер

Санди74 написа:sandi74 написа:След Левски,ЦСКА,Ботев Пд и Верея Ст.Загора се включи в наддаването за нападателя на Берое Венци Христов.Оставани да наблюдаваме в захлас и унес на коя любовна оферта няма да устои нападателя и на кой от всички обожатели ще пристане.
Факт.Всички го искат този супер футболер
Фактите са си факти а когато те говорят и доказани футболни корифеи,капацитети и много тънки познавачи на това хайванче футболчето са длъжни смирено да сведат глави и да замълчат.Факт.
11 юни 2011г. 15:29 часа:
Съжелявам, че не бях съвършено точен и прогнозата ми е факт с няколко месеца закъснение.

Tommi написа:Според мен Венци Христов има повече футболни качества от Иса и бих се радвал ако дойде в Левски, но това едва-ли ще стане сега. През зимата или другото лято нищо чудно грандовете да имат интерес към този играч.
Съжелявам, че не бях съвършено точен и прогнозата ми е факт с няколко месеца закъснение.

Последна промяна от Tommi на 16 яну 2014 21:51, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
шивача написа:Ако мога да перефразирам една поговорка, АКТуална за горните двама, ще прозвучи така:
Притъркулило се ла йното, намерило си пикнята. Фекална тема
Томов и Симитлията да пращат куфарчето с акциите пък нашите ще си помислят дали да ви го дадът.Определено има по-големи шансове да дойде при вас отколкото да отиде на порутеният Герен и да се мърси със синята фланелка ама някой друг път.

Преди малко световните агенции потвърдиха, че и Локомотив Стара Загора е също желаещ за подписа на играча!
- hristo1306
- Контакти:
FCH написа:Преди малко световните агенции потвърдиха, че и Локомотив Стара Загора е също желаещ за подписа на играча!
"Нефтохимик" е предложил най - сериозната оферта ! За да докаже на Херо,че неправилно го е изгонил като неблагонадежден !!!!
Марица ( Белово) е фаворит за подписа на старозагорската перла! Къща ( реновирана )на два етажа до циганската махала, 20 кубика дърва от Горското, пожизнен пропуск за плажа, две бъчви карабунарско и буренце смокинова, заедно с три пръта суджук плюс 1000 лева заплата спират таланта от трансфер в София. Говори се, че и няколко моми от Долината на евтината любов( Семчиново) ще положат грижа той да се чувства добре...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- dreben23
- Контакти:
Аз не гласувах за никого. Сложих им чертичка за номинациите, такава чест не бих оказал никому
Санди, твоя отбор що не влезе в седмицата, слънце? От това по-голям факт трудно ще намериш. Б група е пълна с факти.

Венци ще го препоръчаме на Арсен Венгер, за да изкара и другия ти отбор от борбата с многобройните си голове и факти.

Санди, твоя отбор що не влезе в седмицата, слънце? От това по-голям факт трудно ще намериш. Б група е пълна с факти.

Венци ще го препоръчаме на Арсен Венгер, за да изкара и другия ти отбор от борбата с многобройните си голове и факти.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
- Контакти:
Черноморец няма ли да се опитат да си го върнат?
Върни се в “Футбол - България”