Нещо не мога да разбера
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Нещо не мога да разбера
Днес бях на работа и пропуснах мачовете от БГ първенството.Сега като чета нещо не мога да се ориентирам.ЦСКА се оплаква от рефера,Локо (СФ)също.Щели да подават констентация и двата отбора.Половин час размишлявам и неоткривам логика,как съдята е повлиал и на двата отбора.Помогнете ми моля.
- sedem_!_dva
Re: Нещо не мога да разбера
Супата може да обясни на некоя пресконференция през седмицата...

NON MOLLARE MAI
Най-лесно е да обвиняваш съдията, нали знаете. Не че съдиите ни са цвете за мирисане, ама понякога е същинска наглост и подлост да се обвиняват
- Боримечката
- Контакти:
sedem_!_dva написа:Супата може да обясни на некоя пресконференция през седмицата...![]()
![]()
Ако не го замести братовчеда на Конфунций-Кокала!
Последна промяна от Боримечката на 23 май 2009 23:28, променено общо 1 път.
Поне ми обяснете,кой е подпирал.Или единият отбор е играл "черно тото" и съдията не е дал на другия да вкара.Така го разбирам засега
съдята е бил толко безобразен че е ощетил и двата отбора.
Както винаги сте най наглите и нахални копелета във форума.Винаги гледате в чуждата паница,а не виждате какво стана на Овча купел.Пълни кретени!
al_ex1 написа:Както винаги сте най наглите и нахални копелета във форума.Винаги гледате в чуждата паница,а не виждате какво стана на Овча купел.Пълни кретени!
Не съм гледал никакви мачове бях на работа.Но това ми направи впечатление,че и двата отбора подават жалби.
The deacon написа:Чичовото орева света цяла седмица и хоп!!! Днес съдията му свири, както му свири срещу Слабия и Ботев!!! И накрая - ебати ташака, съдията прави минет на Суперлюбо, но той продължава да го плюва!! Къде е справедливостта??!!
Явно мисълта ми е вярна.ЦСКА са играли "черно тото" за 1:1 но съдията ги е пр...ал ,и не е позволил на гостите да вкарат.Ясно разбрах.
- Боримечката
- Контакти:
The deacon написа:Чичовото орева света цяла седмица и хоп!!! Днес съдията му свири, както му свири срещу Слабия и Ботев!!! И накрая - ебати ташака, съдията прави минет на Суперлюбо, но той продължава да го плюва!! Къде е справедливостта??!!
За реване,т.е. мучене Батков може да ти обясни нещата.
Не те ли е срам ве Рунтав

Върни се в “Футбол - България”