ФК Сошо следи четирима футболисти от България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

ФК Сошо следи четирима футболисти от България

Мнениеот Parmalat » 30 авг 2013 23:27

[center]Изображение[/center]
Франзуите са предложили 3,5 милиона евро за Неделев и са разочаровани че е избрал отбора на Майнц

ФК Сошо следи с особен интерес четирима български таланти ,които са се доверили на “Libereff&Trustworths”, за управление на техните кариери. Това са националните състезатели Александър Василев (Калиакра), Георги Стоичков (Левски), Бекир Расим (Черно Море) и Ерик Почански (Монтана), като първите трима вече преминаха пробен период във Франция

Адвокат Гълъбин Кирилов разкри подробности около офертата на френския Сошо към пловдивския Ботев за Тодор Неделев. Футболистът беше в полезрението на редица европейски отбори, но в крайна сметка от клуба избраха тази на германския Майнц 05. Публикуваме писмото на адвокат Кирилов, което пристигна на редакционната поща часове след приключването на трансферната сага около Неделев.

Френският ФК Сошо, посредством Весел Петров и Гълъбин Кирилов - адвокат на консултантска компания “Libereff&Trustworths”- Франция, предостави оферта в размер на 3,5 млн. Евро за 70 % от правата на младия Тодор Неделев. Френският клуб беше предложил договор за 4 години на Неделев. ФК Сошо притежава Академия номер 1 във Франция, що се отнася до развитие на млади таланти и в последните години реализира значими трансфери в тимове като Рома, ПСЖ, Лил, Уест Хям, Динамо Киев и т.н. Треньорът на Сошо Ерик Ели гарантираше титулярно място на Тодор Неделев и виждаше в негово лице бъдеща супер звезда на Лига 1. Френското първенство е в топ 5 на Европа, а ФК Сошо за последните 6 години взе 2 пъти участие в Лига Европа, носител е на купата на Франция за 2007 и има амбиции да бъде редовен участник в евро турнирите. ФК Сошо е фирмена собственост подобно на Ювентус, Байер Леверкузен и др. Офертата на френския клуб беше очевидно най-сериозната спрямо конкурентните оферти, които бяха известни в публичното пространство и Тодор Неделев беше важна част от техния проект.

Профилите на четиримата футболисти следени от Сошо

Александър Василев на 18 години атакуващ полузащиник
Георги Стоичков на 19 години защитник
Бекир Расим на 19 години атакуващ полузащитник
Ерик Почански на 21 години атакуващ полузащитник

http://www.sportal.bg/news.php?news=445076

Гледал съм Бекир Расим и Ерик Почански и двамата ги чака много светло бъдеще.Ето че отборите следят нашите таланти,а не както някои пишат тук,че сме забравени от всички.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: ФК Сошо следи четирима футболисти от България

Мнениеот шивача » 30 авг 2013 23:33

Циганина от Варна има качества, може и да стане. Тоя Почански за нищо не става. Другите двама не съм ги гледал.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 30 авг 2013 23:34

Радикална промяна в емблемата им виждам :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 авг 2013 23:37

шивача написа:Циганина от Варна има качества, може и да стане. Тоя Почански за нищо не става. Другите двама не съм ги гледал.

Как да не става за нищо Почански?Това момче от 2 мача има 2 гола в Б група и за разлика от повечето български таланти има и физика.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 30 авг 2013 23:38

Parmalat написа:
шивача написа:Циганина от Варна има качества, може и да стане. Тоя Почански за нищо не става. Другите двама не съм ги гледал.

Как да не става за нищо Почански?Това момче от 2 мача има 2 гола в Б група и за разлика от повечето български таланти има и физика.

Голяма работа,то и аз мога да вкарам 2 гола в Б група,какво му е трудното.Ония гологлавия от Черно Море с Левски не знаеше къде се намира.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 авг 2013 23:42

Parmalat написа:

Това ли е критерия?

Заеби ги.
Много говеждо в профила си вкарал? Като един голям биг мак изглеждаш :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 авг 2013 23:56

Бекир Расим и на мен доста ми харесва,а и е доста млад. Двамата с Антонио Вутов имат добро бъдеще,ако са живи и здрави и най-вече постоянни !

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 31 авг 2013 00:00

Само не ми е ясно Бекир Ясим или там както е какъв български талант е ? Аз не виждам нищо българско в него. А вие ?

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 31 авг 2013 00:25

LSFC 1914 написа:Само не ми е ясно Бекир Ясим или там както е какъв български талант е ? Аз не виждам нищо българско в него. А вие ?

Абе аз като гледам германските и френските таланти какви са...те и английските много черно нещо.Ама ние да си хейтваме.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 31 авг 2013 00:32

LSFC 1914 написа:Само не ми е ясно Бекир Ясим или там както е какъв български талант е ? Аз не виждам нищо българско в него. А вие ?

Ако тоя форум имаше поне някаква адекватна политика от страна на модераторите,такива боклуци и провокатори като теб,трябваше изобщо да нямат достъп....

Върни се в “Футбол - България”