Кои футболисти от БГ-шампионата да извика Пенев в национала

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Кои футболисти от БГ-шампионата да извика Пенев в национала

Мнениеот grasiani » 01 авг 2013 11:58

Има около месец до мачовете с Италия и Малта а също и предстоящата приятелска среща с Македония ,и в този смисъл кой според вас заслужава според вас да получи повиквателна за националния отбор от българския шампионат ,аз съм си направил едно дълго списъче предвид показаното до момента ето моите имена
Лудогорец-Вл.Стоянов,Й.Минев,Дяков,Ив.Стоянов
Левски-с големи условности все пак Гаджев,Ст.Велев
ЦСКА-Гъргоров,Карачанаков
Ботев-Огнянов,Неделев,Минев,Христов
Литекс-Миланов,Славчев
Черноморец-Терзиев
Берое-В.Христов
Славия-Р.Димитров
Локо Пд-Й.Господинов,Тунчев,Кавдански
Черно море-Г.Илиев,Александров

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Re: Кои футболисти от БГ-шампионата да извика Пенев в национала

Мнениеот Себастиан Фетел » 01 авг 2013 12:02

Йордан Господинов е в страхотна форма. Според мен е най-добрия вратар в А група. Пенев обаче надали ще го извика. Като гледам залага предимно на по-млади състезатели.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 01 авг 2013 12:03

Станко Йовчев!!! :) :)
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 01 авг 2013 12:04

stn написа:Аман от спамери

за какво става въпрос какво искаш да кажеш,като пускаш нещо се обоснови какво се правиш на интересен

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 01 авг 2013 12:10

От футболистите на Черно Море - Жоро Илиев нещо не е във форма но всички знаем, че това е един много сърцат футболист, който в предишните мачове от този квалификационен цикъл показа много стабилна игра и заформи доста добър тандем със Светльо Дяков.

Моя списък по позиции :
Вратари - Й.Господинов, Владо Стоянов
Защитници - Ал. АЛександров, Йордан Минев, Веселин Минев, Георги Терзиев, Илия Миланов/Н.Бодуров - не съм запознат дали са възстановени от травмите но показваха стабилност.
Халфове - Мариян Огнянов, Тодор Неделев, Иван Стоянов, Георги Илиев, Христо Златински, Светослав Дяков, Михаил Александров
Нападатели - Цветан Генков, и някой от Венцислав Христов/Валери Домовчийски, според зависи.

Не трябва да се изпускат от поглед и опитните Гъргоров и Станислав Генчев, които със сигурност могат да помогнат на националния отбор все още, защото освен от много млади момчета този отбор има нужда и от "старите кучета".
фалшива коса - фалшив футбол!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 авг 2013 12:24

Аз викам да не се бъркаме в работата на Любо.
Ако нещо не вървеше в отборът, разбирам да имаме претенции, ама нещата сега за сега, са повече от добре.
Значи човекът се справя ... ;)

А и подобни теми почти винаги прерастват в клубни препирни, и нищо градивно не произлиза от това. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 авг 2013 12:26

Аз ще се спра на нови имена, които заслужават да бъдат извикани - това са Неделев, Мариан Огнянов и Венци Христов ;) Иначе от Лудогорец - Владо Стоянов, Йордан Минев, Христо Златински, Дяков и Иван Стоянов, от Литекс - Илия Миланов и Генчев, Радо Димитров от нашите, Карачанака от ЦСКА, може и Генков от Левски. От Морето Китанов и Александър Александров, Георги Илиев в момента май не е във форма. :roll: От Локо (Пд) Кавдански и защо не Мартин Камбуров, ако продължава да вкарва.
Изображение

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 01 авг 2013 12:29

За разлика от други треньори на Националния Любо гледа сериозно на нашето първенство и гръбнака на отбора е от А група. Резултатите досега са положителни и дори да не класираме, първата крачка е направена. От играещите в чужбина проблеми имат Божинов и Манолев, но втория доказа, че е безценен. Валери дори може да излети от националния, защото тренира за здраве и едва ли това скоро ще се промени. Друг неприятен факт е, че в нашите отбори има много чужденци, което спира развитието на българските футболисти. Все пак смятам, че място при Любо имат младите момчета Карачанаков и Неделев, но не съм обеден за Огнянов и Гаджев. Мариан показа сериозно израстване, но има още какво да научи. Владо отдавна не е футболиста от по-миналата година и формата му е трагична, каквато е и на Левски. Любо си знае работата и аз смятам, че ще вземе най-доброто. Досега е доказал, че не се вълнува от никакви менаджерски интереси и не го вълнува, кой на кой човек е!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 01 авг 2013 12:30

THE G.A.M.E написа:Аз викам да не се бъркаме в работата на Любо.
Ако нещо не вървеше в отборът, разбирам да имаме претенции, ама нещата сега за сега, са повече от добре.
Значи човекът се справя ... ;)

А и подобни теми почти винаги прерастват в клубни препирни, и нищо градивно не произлиза от това. :roll:

Ами в никакъв случай не се бъркам в работата на Пенев нямам такива претенции нито искам да стават излишни препирни,просто всеки като фен да си каже мнението нали за това са форумите а и националния не е само на Любо Пенев ,това е национален отбор на България защо всеки да не си каже мнението и да се получи една интелигентна дискусия без да вменяваме на някой това което пишем като мнения .

Върни се в “Футбол - България”