Гъргоров подписа с ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

nikikolevst
Контакти:

Гъргоров подписа с ЦСКА

Мнениеот nikikolevst » 18 юли 2013 16:50

Здравейте,

Бадемчето нали имаше оферти от чужбина?
Някой знае ли причаната защо се е отказал от чужбина?
Или може би не са го искали никъде?

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Гъргоров подписа с ЦСКА

Мнениеот Lyubaka01 » 18 юли 2013 16:59

При цялото ми уважение към Бадема(по разбираеми причини), съм сигурен, че сега ще се кълне във вярност на ЦСКА, но почнат ли нещо да се бавят кинтите, той ще е сред първите с извадени джобове. Не че няма да е в парвото си(все пак човека си има договор и тоя договор трябва да се спазва), но не е необходимо да се прави на по-католик от папата...
П.С. Стойчо е същия...

nikikolevst
Контакти:

Мнениеот nikikolevst » 18 юли 2013 17:02

Прав си. При условие , че вече го е правил ми се вижда много странно............

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 18 юли 2013 17:03

Гъргоров и Стойчо да не работят на повикване ? :lol: За 1 година си тръгнаха и се завърнаха 10 пъти в четирибуквеното :?
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 18 юли 2013 17:04

Струва ми се ненужен този. Това леке мисли само за пари и не мисля, че милее за ЦСКА!

nikikolevst
Контакти:

Мнениеот nikikolevst » 18 юли 2013 17:10

Капитанът на сензацията в "А" група Емил Гъргоров отново е завел дело срещу бившия си клуб ЦСКА, съобщава вестнк "24 часа".
Справка в интернет сайта на Софийския районен съд показала, че Бадема, както е известен Гъргоров, съди "армейците" за пари.
Припомняме, че през януари нисичкият стрелец напусна румънския Университатя (Крайова) и след катo не успя да си намери отбор в чужбина,[/b] за втори път се върна на "Българска армия".
Той подписа договор с тима от Борисовата градина до лятото, като именно за този период клуба дължи на Гъргоров определени суми.
Става дума за три заплати, както и за бонуса за спечелването на Купата на България, а от Софийския районен съд са дал 30-дневен срок на ЦСКА за отговор.
Тази ситуация е повторение на онази отпреди 3 години. Тогава Емил Гъргоров за първи път се завърна в тима, в който игра от 2002 до 2006 г. под наем от Страсбург.
ЦСКА стана шампион, но след това дойде крахът вклуба след управлението на Александър Томов.
Бадема и тогава заведе дело, но впоследствие се разбра с новите собственици и получи парите си.

Очаквайте отново такова да се случи, при проблем.
Но отново питам - НАЛИ ИМАШЕ ОФЕРТИ ОТ ЧУЖБИНА?

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 18 юли 2013 17:13

Колко ли още може да се източва от ЦСКА? Не беше ли по-добре, като отписахме сезона, да играят повече юноши, че да видим дали някой от тях става? Дано потръгне отбора на добре с тези трансфери, въпреки че имам обратното усещане. Колко по-надолу може да дълбаем, не стигнахме ли дъното с титаните? Объркана работа. Все пак в събота съм на стадиона и дано остана приятно изненадан от отбора.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 18 юли 2013 17:15

nikikolevst написа:Капитанът на сензацията в "А" група Емил Гъргоров отново е завел дело срещу бившия си клуб ЦСКА, съобщава вестнк "24 часа".
Справка в интернет сайта на Софийския районен съд показала, че Бадема, както е известен Гъргоров, съди "армейците" за пари.
Припомняме, че през януари нисичкият стрелец напусна румънския Университатя (Крайова) и след катo не успя да си намери отбор в чужбина,[/b] за втори път се върна на "Българска армия".
Той подписа договор с тима от Борисовата градина до лятото, като именно за този период клуба дължи на Гъргоров определени суми.
Става дума за три заплати, както и за бонуса за спечелването на Купата на България, а от Софийския районен съд са дал 30-дневен срок на ЦСКА за отговор.
Тази ситуация е повторение на онази отпреди 3 години. Тогава Емил Гъргоров за първи път се завърна в тима, в който игра от 2002 до 2006 г. под наем от Страсбург.
ЦСКА стана шампион, но след това дойде крахът вклуба след управлението на Александър Томов.
Бадема и тогава заведе дело, но впоследствие се разбра с новите собственици и получи парите си.

Очаквайте отново такова да се случи, при проблем.
Но отново питам - НАЛИ ИМАШЕ ОФЕРТИ ОТ ЧУЖБИНА?

Дори и да е имал-едва ли са били от Байерн или Барса... А и кой знае Лупи какво му е обещал-знаем, че е доста сладкодумен, а на един футболист(знаем, че интелекта в тая професия не се среща под път и над път и Бадема не прави изключение) колко му трябва...

nikikolevst
Контакти:

Мнениеот nikikolevst » 18 юли 2013 17:19

d.milanov написа:Колко ли още може да се източва от ЦСКА? Не беше ли по-добре, като отписахме сезона, да играят повече юноши, че да видим дали някой от тях става? Дано потръгне отбора на добре с тези трансфери, въпреки че имам обратното усещане. Колко по-надолу може да дълбаем, не стигнахме ли дъното с титаните? Объркана работа. Все пак в събота съм на стадиона и дано остана приятно изненадан от отбора.

Естествено, че при така стеклите се обстоятелства в клуба сребролюбци като Гъргоров нямат място в отбора.Това не е започване на чисто както с чужденци на кило.
Младенов греши много, и ще си носи последствията.
Не мога да разбера тези хора, а се пишат че обичат ЦСКА - С какво ще им помогне Гъргоров с неговото отношение, с какво ще помогнат тези чужденци гледани на дискове? Ще заемат мястото на някое мрадо момче.
Баста.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 юли 2013 17:20

Бадема имаше контузия и пропусна подготовката през зимата. После Петев се стремеше да налага нов футболист за титуляр на поста му. Затова и Гъргоров не игра достатъчно през последните месеци. Може би това се е оказало препъни камък за заминаването му, а може би и високите му изисквания заради които и не са успели да се разберат и с Лудогорец.
А иначе никой не играе даром и всеки иска коректност. Който уважава себе си и близките си, си търси правата, включително и в съда. Не е работа на футболисти и треньори да търсят финансиране, нито да се учат да се хранят от слънчевите лъчи при изгрев.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”