Смъртни заплахи за Батков и Велев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Смъртни заплахи за Батков и Велев

Мнениеот msm » 13 апр 2009 08:41

13 април 2009, 08:30
БГ Футбол

София, България

изпрати на приятел
Разпечатай
Вие погребахте Левски, се казва в стряскащо писмо на "сините" ултраси

БЛИЦ публикува стряскащо писмо на феновете на Левски. Ултрасите са крайно недоволни от позорната загуба с 0:3 от Локомотив (София) на "Герена", която на практика позволи на ЦСКА да докосне шампионската титла. "Сините" запалянковци нападат остро Тодор Батков и Емил Велев и съобщават, че много скоро ще дойде ред и на футболистите, които в писмото си наричат "кукли".

БЛИЦ публикува писмото без редакторска намеса:

Писмо от милионите фенове на Левски до г-н Борат Батков и г-н Кокал!

Господа, времето ви изтече! Ние феновете на Левски бяхме унижени до безкрай! Вие г-да предатели, превърнахте клубът ни в сбирщина от негри и боклуци! Вие погребахте ЛЕВСКИ. Както знаете в историята предателите се наказват със смърт! Г-н Батков продайте отбора на момента, при първия сериозен интерес, просто го продайте! Ние не ви заплашваме, просто ви казваме, че животът ви оттук нататък няма да е същият. Страхувайте се! Г-н Кокал, ако сте мъж моментално подайте оставка! Ние не искаме Мъри, не искаме и Моуриньо! Искаме човек, който има поне малко познания и обича Левски! Обръщаме се и към всички кукли долу на терена! Скоро ще дойде и вашият ред, до тогава дерзайте!

До нови срещи, кукли!

galder

Re: Смъртни заплахи за Батков и Велев

Мнениеот galder » 13 апр 2009 08:48

Еее много готино писмо, кефи ме !!!!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 13 апр 2009 09:00

Абе, тия да не са вземали уроци от канарите? :lol:

Потребителски аватар
spartak_varna-lazio
Контакти:

Мнениеот spartak_varna-lazio » 13 апр 2009 09:14

msm написа:13 април 2009, 08:30
БГ Футбол

София, България

изпрати на приятел
Разпечатай

БЛИЦ публикува стряскащо писмо на феновете на Левски. Ултрасите са крайно недоволни от позорната загуба с 0:3 от Локомотив (София) на "Герена", която на практика позволи на ЦСКА да докосне шампионската титла. "Сините" запалянковци нападат остро Тодор Батков и Емил Велев и съобщават, че много скоро ще дойде ред и на футболистите, които в писмото си наричат "кукли".

БЛИЦ публикува писмото без редакторска намеса:

Писмо от милионите фенове на Левски до г-н Борат Батков и г-н Кокал!

Господа, времето ви изтече! Ние феновете на Левски бяхме унижени до безкрай! Вие г-да предатели, превърнахте клубът ни в сбирщина от негри и боклуци! Вие погребахте ЛЕВСКИ. Както знаете в историята предателите се наказват със смърт! Г-н Батков продайте отбора на момента, при първия сериозен интерес, просто го продайте! Ние не ви заплашваме, просто ви казваме, че животът ви оттук нататък няма да е същият. Страхувайте се! Г-н Кокал, ако сте мъж моментално подайте оставка! Ние не искаме Мъри, не искаме и Моуриньо! Искаме човек, който има поне малко познания и обича Левски! Обръщаме се и към всички кукли долу на терена! Скоро ще дойде и вашият ред, до тогава дерзайте!

До нови срещи, кукли!

Сега вече не са ви виновни съдията и ЦСКА! :mrgreen:
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит!

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 13 апр 2009 09:17

msm написа:13 април 2009, 08:30
БГ Футбол

София, България

изпрати на приятел
Разпечатай

До нови срещи, кукли!

Не бе момчета, недейте! Не са те виновни! Съдиите ги порязаха!
Пък и сигурно БФС ишмат някакъв магнит и итклоняват топката от противниковата врата на Левски. това нещо трябва да се разследва ..... Това е безобразие: съдиите де давата дуспи, вратарите спасяват ударите на Левски, а противниците си позволяват и голове да вкарвата на Герена - и то кой - ? - Един нещасник който даже Мъри не иска да го вземе в националния!
Долу БФС - смърт за .......

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 13 апр 2009 09:22

Докога мислите да пишете по това журналистическо съчинение, наречено писмо и то не от един човек, а от ултрасите на Левски...и кои са тези ултраси, поне организация да бяха написали, защото така стават за пореден път смешни журналистчетата в опитите си да създадат новина, но в България да лъжеш по най-долен начин се толерира и на никой не му прави впечатление. Пълна глупост е това писмо, ама давайте щом ви е интересно пишете коментари за него. :D
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 13 апр 2009 09:24

Ми не знам от къде са го взели това писмо,но в сайта на София-Запад няма такова ! В сайта на НФК също,така че къде от къде е тва писмо не ми стана ясно ;) Според мен е поредната провокация,но ще видим ! Ако Sportal и Gong не напишат нещо по въпроса,значи си е поредната доза родно интригантство ! Най-малкото Сектор "Б" винаги ще иска Мъри Стойлов ;)
Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 13 апр 2009 09:26

Ами аз само като видя БЛИЦ и почвам да се оглеждам къде грее слънцето. Тия хора трябва да пишат фантастика, ще си изкарват много добри пари.

Inchtall
Контакти:

Мнениеот Inchtall » 13 апр 2009 09:29

ЦИТАТ: "Вие г-да предатели, превърнахте клубът ни в сбирщина от негри и боклуци! Вие погребахте ЛЕВСКИ."
Познайте какво означава съкращението "г-да" :lol: :lol: :lol:

BesSseN
Контакти:

Мнениеот BesSseN » 13 апр 2009 09:33

Това писмо показва още веднъж, че сме държава от тъпанари и нецивилизовани хора. 1-во искам да кажа, че не защитавам никой и си имам собствено мнение за нещата , които стават в Левски. 2-ро немога да мълча при положение, че лица имащи претенциите да се нарекат хора пишат такива писма.
Как може човек, които дава всеки месец 500 000 лв. от собствения си джоб, не за кои да е, а за любимия ни Левски да бъде заплашван така елементарно. Ако някой е толкова желаещ айде нека да дава той тези пари. Да Батков допусна много грешки по време на "царуването" му в Левски, но който плаща той поръчва музиката и определено е Левскар. Да Велев е безхаберен треньор и всеки на негово място поне с малко познания за футбола би се справил много по добре, да държи се арогантно с всички и всеки и някой трябва да го приземи, "оп" съжалявам някой го приземи и той се казва Камбуров, но работата на фена истинския фен е не да псува като каруцар или овчар собствените си футболисти ,а да ги подкрепя в трудните моменти. Има начини и начини да покажеш, че не дават всичко от себе си и не си съгласен с нещата които стават в любимият ни отбор, но простете ме, немога да се съглася че да се псуват и хулят всички и всеки не е начина. Има хора в Левски, които не знаят какво значи да играеш в Левски, но има и такива, които обичат Левски и са със сини сърца, и ги боли не по малко за това, че Левски пада с 0-3 и то не къде и да е, а на ГЕРЕНА. Така, че мили ми родни фенове нека обичаме отбора си той , той добър, по малко добър или слаб си е нашия ЛЕВСКИ и нищо не може да промени този факт. САМО ЛЕВСКИ и които не знае какво значи Левски, Левски сам ще го изпрати там където трябва !!!
Има, има истина една и тя е само ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!

Върни се в “Футбол - България”