Време ли е за смяна на съдийската комисия?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- gentlemanxxx
- Контакти:
Заговори,директиви...
Вече цял полусезон слушам за това как всички бутат Левски за титлата..Та даже сега Литекс извадили и видео със спорните положения в мача, ми сега и Левски трябва да извадят такива и Йорданов да отиде до живот.. Вече стана сякаш модерно това оправдание за директиви и държавна помощ..Миналата година всички говорехе за това как Лудогорец е бутан за шампион и незнам си какво още, тази година пък нарочихте Левски..Такава държава няма никъде..Представям си Манчестър Сити да кажат ФА натиска Юнайтед за шампион, защото САФ или оживее още една година или не..Или пък Дортмунд да излезнат с видео как и 6те гола които вкарва Байерн всеки мач са предшествани от съдийска намеса..За пореден път се убеждавам, че държавата ни е зле най-вече защото манталитета на хората е толкова прост..Винаги се търси оправдание, винаги се оплюва този който е на върха..Стоичков вместо да реве против съдиите, да продължава да си гради отбора, да ги подготвя по-добре физически, защото се видя в края на мача едвам ходеха..Каквото и да говорите в Лудогорец и Левски са единствените 2 клуба в България, в които има поне подобие на професионална организация! Преди да оплювате който и да е погледнете първо себе си! Няма кръг в който някой да не реве срещу съдии и да говори за държавна помощ и незнам си какво..То нали държавата е цъфнала та само до Левски и е в момента..Жалко е че няма толкова хора с топки във БГ футбола които просто да приемат загубата като мъже!
- venelin1984
- Контакти:
Re: Заговори,директиви...
За какво нарочване говориш,след като 4 съдии го отнесоха заради грешки полза на Левски.Това са фактите.
Последна промяна от venelin1984 на 21 апр 2013 11:42, променено общо 1 път.
- Jorkorazporko
Спрете с тези глупави теми! Това, че Левски са си купили титлата не е новина, това е на обществено достояние от няколко месеца и се знае от всеки! Пределно ясно е, че левскарите няма да си преглътнете егото и да признаете за уредената титла, но и това не е важно! Важен е резултата, а той ще е трагичен на есен, просто защото Левски не заслужава да е шампион! Очевадно е, че Ботев и Литекс са по малко слаби от сините и заслужават повече златните медали!
- tomatomov197
- Контакти:
Доста е нагло фен на най-подпирания отбор да призовава хората да си затворят очите . Нали щяхте да сте 5-ти без подкрепата от съдиите и щяхте да сте отпаднали от купата . Явно трябва да се спечели нещо заради " Газпром" , защото ония като видят , че за 5г. имате 0 трофеи и няма да си сложат името на фланелките .
Левски е най-подпирания отбор и въпреки това отново ще спечели калъфката.
Жалко е да оправдаваш собствената си несъстоятелност със съдията, освен Литекс, Левски също има от какво да реве за отсъжданията на Йорданов, но няма смисъл да го прави, защото ако не бяха изгубили концентрация при гола на Ловеч и си бяха вкарали дузпата, мача можеше да свърши далеч по убедително за Левски - 0:3. Крайно време е българските пишман треньорчета да престанат с жалкия плач а да си видят сбирщините, че не могат да вържат два паса и за цял мач атака не могат да направят. На Литекс не им е виновен съдията че изпуснаха 3 гола първото полувреме. Не може да се просваш на тревата за щяло и нещяло и да просиш червени картони за противника или да искаш дузпи. Като претендираш, че си по-добрия отбор - ми вкарай 5 гола и готово. Айде де нали разправяхте как Литекс щял да смаже Левски, щял да вкара 5 гола. Ами вкарайте де. Нали сте много добри.
- Себастиан Фетел
- Контакти:
sandi74 написа:Левски е най-подпирания отбор и въпреки това отново ще спечели калъфката.

[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
За всички червени,жълти,зелени и оранжеви привърженици!!!
За да спре спекулацията:
Има директива от 1976 година Левски да стане шампион през 2013.За тази цел Левски ще бъде подпомаган от БФС,УЕФА,ФИФА,ООН и ЕС.Но тъй като клубовете с цветове различни от синьо не са съгласни предлагам отнемането на точки на ФК Левски,ваденето им от А група и задължителното мач без публика поне половин сезон.
Колко жалко качество е завистта а?
Който е на първо място той е нечестно станал шампион.Така беше с Литекс,Лудогорец,ЦСКА.Така ще и с Левски.НО знаете ли какво на мен ми е през панталоните,какво ще кажете ВИЕ.Респект към вас,но......ЛЕВВСКИ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ!!!
За да спре спекулацията:
Има директива от 1976 година Левски да стане шампион през 2013.За тази цел Левски ще бъде подпомаган от БФС,УЕФА,ФИФА,ООН и ЕС.Но тъй като клубовете с цветове различни от синьо не са съгласни предлагам отнемането на точки на ФК Левски,ваденето им от А група и задължителното мач без публика поне половин сезон.
Колко жалко качество е завистта а?
Който е на първо място той е нечестно станал шампион.Така беше с Литекс,Лудогорец,ЦСКА.Така ще и с Левски.НО знаете ли какво на мен ми е през панталоните,какво ще кажете ВИЕ.Респект към вас,но......ЛЕВВСКИ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- greenlandia
Ясно е ,че бутат Левски за шампион и Славия към финал за купата.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Време ли е за смяна на съдийската комисия?
Може темата да изглежда провокативна ...обаче според мен е време да се зададе този въпрос. Нека си припомним как дойде смяната на тази комисия - точно Левски бяха ощетени в един мач срещу Черно море и се надигна вой до небесата и комисията беше сменена. Явно е дошло времето новата комисия, назначена по вкуса на Левски ..да покаже защо е поставена там и да си изплатят дълговете към "отбора на народа" ! Вместо след всеки мач да се вадят съдии, не е ли редно да се смени съдийската комисия ...защото явно решенията да се подпира така безочливо Левски във всеки един мач и да се добутва до титла и купа идват от по-горно ниво, а не просто от извадените съдии! Кой знае какво са им обещали - че до средата на другия сезон ще ги амнистират.... пък ако не помогнат на Левски може наистина до живот да ги изкарат
Лично аз се съмнявам съдиите да са толкова глупави и един след друг да продължават да режат всеки съперник изправил се срещу тях! Явно далаверата е доста голяма и идва от горе! Левски имат голям интерес да спечелят титла, купа.. все пак знаем, че се мазнят на Газпром и явно са решени с всякакви нефутболни средства да стават шампиони! Мисля, че трябва всички клубове да се обединим срещу тази гавра и съдийската комисия да бъде сменена, защото така определено не може да продължава!
Нямам против да станат шампиони, но нека това да стане с игра и на терена! А всички знаем какво представлява играта на "отбора на народа" в момента ....и явно Иво Тонев за негово съжаление се изпусна, че ще станат шампиони с други средства и вече е очевАдно какви са тези други средства! Лично аз не обичам несправедливостта и съм тотално против тия далавери! Смяна на съдийската комисия незабавно е моето мнение ..прекалено много станаха уж "случайните" грешки!!!

Върни се в “Футбол - България”