Антонио Вутов - откритие на годината???
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Tribune East 1912
- Контакти:
Антонио Вутов - откритие на годината???
Лично за мен, това беше абсолютна подигравка! Този Вутов, не оспорвам качествата му, но е изиграл 1 мач в "А" група. Това ли е откритието? Защо умните журналистчета не направят едно просто сравнение с Тодор Неделев, който е на 19г. и е абсолютен титуляр за БОтев и е сред водачите по асистенции и има немалко голове? Това ли е безпристрастната журналистика, господа софиянци??
Re: Антонио Вутов - откритие на годината???
Tribune East 1912 написа:Лично за мен, това беше абсолютна подигравка! Този Вутов, не оспорвам качествата му, но е изиграл 1 мач в "А" група. Това ли е откритието? Защо умните журналистчета не направят едно просто сравнение с Тодор Неделев, който е на 19г. и е абсолютен титуляр за БОтев и е сред водачите по асистенции и има немалко голове? Това ли е безпристрастната журналистика, господа софиянци??
ПП - нека никой не трие темата или да я смесва с друга!
Не се изненадвай!За пореден път се е гласувало според клубните пристрастия.По тоя начин направиха и измислената анкета за футболист на столетието.Абсолютно съм съгласен с теб за Тодор Неделев.Според мен това признание трябваше да го вземе той или Карачанаков.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Mitko-Levskar
- Контакти:
Няма нищо за у4удване,мом4ето направи дебют и рекорд на 15год.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Може би и заради годините му.
И ФИФА отбеляза "феномена" Антонио Вутов
Добрите изяви на младия талант на Левски Антонио Вутов вече предизвикват отзвук и по света. Те бяха отразени в един от най-авторитетните световни футболни сайтове, този на ФИФА.
В свой обзорен материал за някои от запомнящите се моменти от миналата седмица, редакторите на електронното издание пишат и за родения в Мездра младок.
Той е определен като "феномен" и се изтъква представянето му в мача с Етър. Тогава той отбеляза четвъртия гол във вратата на "болярите" и се превърна в най-младия голмайстор в историята на почти 100-годишния клуб.
"В България, феноменът на Левски Антонио Вутов заслужи адмирации с попадението си във вратата на Етър за победата на 26-кратните шампиони със 7:1", пише в материала на сайта на ФИФА.
По-нататък в него се споменава и друг млад талант, който е заслужил похвали през уикенда. Това е високо цененият в Холандия юноша Рикайро Живкович, който е станал четвъртият най-млад дебютант в историята на Ередивизие.
Антонио Вутов прави обещаващи мачове не само за Левски. Той е регулярен титуляр и в юношеските гарнитури на националния отбор.
Именно с тях той беше ангажиран през по-голямата част от този сезон, което му попречи и да запише повече мачове за "сините".
Иначе дебютът му за Левски беше през април тази година срещу Локомотив София, когато беше още на 15 години. Тогава той подобри рекорд на любимеца на "сините" фенове Георги Соколов.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- cska - maina

ами левскар е, кво те учудва

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- Tribune East 1912
- Контакти:
ralka_levskarka, какво означава заради годините му? Това ли е показателят, по който се определя "откритието на годината"? Едва ли.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Tribune East 1912 написа:ralka_levskarka, какво означава заради годините му? Това ли е показателят, по който се определя "откритието на годината"? Едва ли.
Не питай мен. В изречението ми има "може би"
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Подкрепям автора напълно. Този Вутов може и да стане голям играч , пожелавам му го от все сърце... Но няма как да е откритието на годината,при положение, че има изигран 1 мач. Неделев е много по - подходящ избор.
Защо не питате по какъв начин Миланов е определен за играч номер едно на България ?? Какво е направил той, за да е номер едно ? Нищо ! Играл добре ... е ок ама къде играе в Литекс, не че нещо ама какво е спечелил ? Нищо ! Вутов е на 15 и вече е играл в А група и е вкарал гол, не е много, но на 15 аз лично щях да напълня гащите ако излезна на терена, както и всеки един от вас, но нали е от Левски, значи е нагласено, а Миланов, че искат да го продадат и тази награда ще му вдигне цената двойно не се мисли 

Чудя се ,дали някога ще се проведе поне една анкета , която да е лишена от клубните пристрастия ? Нищо против Вутов , но дори един Абушев от Локото заслужава тази награда повече от него.За Тошко няма да пиша , понеже съм пристрастен , макар че направеното от него говори достатъчно.
Върни се в “Футбол - България”