Мисля че това ще бъде интересна тема.
Нека определим 11-най добри по-постове за този полусезон
1.Пламен Илиев-Левски
2.Дъстли Мулдер-Левски
3.Георги Терзиев-Черноморец
4.Иван Бандаловски-ЦСКА
5.Николай Бодуров-Литекс
6.Георги Миланов-Литекс
7.Кристовао Рамос-Левски
8.Тодор Неделев-Ботев Пд
9.Базил де Карвальо и Мишел Платини-тук малък компромис номинирам двама.
10.Светослав Дяков-Лудогорец
11.Юсуф Уатара-Черноморец
Това са моите 11 е 12 футболери които според мен са номер едно.
Не съм ги подредил по постове,но с този състав ставам спокойно шампион на България
мога и пробив в ШЛ да направя.
Отборът на А-група за този полусезон.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Отборът на А-група за този полусезон.
LEVSKI_FOREVER
Re: Отборът на А-група за този полусезон.
При положение ,че става дума за годишна класация .Лудогорец станаха шампиони,носители на купата и супер купата.В момента отново са на първо място ,а имат само един представител в твоя отбор на годината.Доста пристрастно ми звучи
И още нещо,защо темата е във вашият раздел ,а не в БГ-футбол ?

Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Само като видиш 4 човека от Левски и ти става ясно колко е безпристрастен. И ЦСКА и Лудогорец опердашиха Левски ама нека са с 4 човека. Най -добра защита- ЦСКА и Лудогорец. Имат по 7 допуснати голове. Как става така, че Пламен Илиев ще е вратар на полусезона??? Ако гледаме реално трябва да е Черни. От 7 гола, 2 са от дузпи. Значи реално Черни е допуснал 5 гола за 15 мача. Къде са Анисе и Гъргоров? И двамата са важна част от отборите си. Ама нали трябва да е Левски. Махаш Пламен Илиев и Рамос и може да се получи работата. Гъргоров трябва да е сред тия 11, а Черни е безспорен номер едно за А група.
[center]
[/center]

Относно това, че от Лудогорец бил само един представител - ми то на тях най силните им играчи са съдийте и БФС А тук до колкото разбирам става дума за футболисти Иначе Таско може спокойно да замени и Платини и Каравальо
- Captain Stottlemeyer
percival написа:При положение ,че става дума за годишна класация .Лудогорец станаха шампиони,носители на купата и супер купата.В момента отново са на първо място ,а имат само един представител в твоя отбор на годината.Доста пристрастно ми звучиИ още нещо,защо темата е във вашият раздел ,а не в БГ-футбол ?
Всеки има право на мнение, дай да видим твоето и не се притеснявай, че е в раздел "Левски".

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
добре де нали всеки прави своя избор.
Нямам пристрастия просто така виждам нещата.
Както виждаш при деветките ми бе много трудно,по твоята логика и Пламен има допуснати
само 7-гола срещу Лудогорец не игра.Допуснах грешка с раздела извинявам се,а колкото до Лудогорец-четете
отбор на полусезона ,а не за годината,percival,да те спечелиха всичко но есента са в голям спад,за това избрах само
Дяков,не ме нападайте нека не осираме темата,просто ако ви се пише пишете.
Базил-голмайстор
Мулдер-перфектен
Рамос-най-постоянния играч за годината,е кое му е пристрастното.
Черни -ами братле ти сложи Черни и накрая ще се тегли чертата.
Нямам пристрастия просто така виждам нещата.
Както виждаш при деветките ми бе много трудно,по твоята логика и Пламен има допуснати
само 7-гола срещу Лудогорец не игра.Допуснах грешка с раздела извинявам се,а колкото до Лудогорец-четете
отбор на полусезона ,а не за годината,percival,да те спечелиха всичко но есента са в голям спад,за това избрах само
Дяков,не ме нападайте нека не осираме темата,просто ако ви се пише пишете.
Базил-голмайстор
Мулдер-перфектен
Рамос-най-постоянния играч за годината,е кое му е пристрастното.
Черни -ами братле ти сложи Черни и накрая ще се тегли чертата.
LEVSKI_FOREVER
В неофициалния форум на Левски да теглиш черта. Егати вица честно. Чертата си я теглете. Не виждам с какво Мюлдер е по силен от Занев и Венков примерно? Може би с теслите? Може да питаш Карачанаков.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
1Пламен Илиев
2Мулдер
3Гулдан
4Бодуров
5Венков
6Саша
7М.Иванов
8Г.Миланов
9Платини
10Неделев
11И.Цветков
2Мулдер
3Гулдан
4Бодуров
5Венков
6Саша
7М.Иванов
8Г.Миланов
9Платини
10Неделев
11И.Цветков
- Искам си Акаунта
вратар - Стоян Колев ( Черноморец )
защитници - Мулдер (Левски ) , Минев ( Лудогорец ) , Терзиев ( Черноморец ) , Бодуров ( Литекс )
халфове - Г.Миланов ( Литекс ) , Светослав Дяков ( Лудогорец ) , Тодор Неделев ( Ботев ) , Каядо (Берое)
нападатели - Карвальо ( Левски ) , Платини ( ЦСКА )
резерви - Черни ( ЦСКА ) , Бандаловски ( ЦСКА ) , Фо Поре ( Черноморец ) , Барт ( Лудогорец ) , Гъргоров ( Лудогорец ) , Уатара ( Черноморец ) , Силва ( Левски )
Треньор - Херо
защитници - Мулдер (Левски ) , Минев ( Лудогорец ) , Терзиев ( Черноморец ) , Бодуров ( Литекс )
халфове - Г.Миланов ( Литекс ) , Светослав Дяков ( Лудогорец ) , Тодор Неделев ( Ботев ) , Каядо (Берое)
нападатели - Карвальо ( Левски ) , Платини ( ЦСКА )
резерви - Черни ( ЦСКА ) , Бандаловски ( ЦСКА ) , Фо Поре ( Черноморец ) , Барт ( Лудогорец ) , Гъргоров ( Лудогорец ) , Уатара ( Черноморец ) , Силва ( Левски )
Треньор - Херо
какъв Занев бе пич ти от коя планета дойде-избираме в А-група играещите не в Украйна.
LEVSKI_FOREVER
Върни се в “Футбол - България”