Мисля, че Димитър Димитров - Херо е идеалният човек за този пост. Видя се, че БФС умишлено държи българският футбол в блатото за да си въртят евтините далавери.
Мислите ли, че това е човекът който ще обедини отборите и ще се опита наистина да оправи футболът ни?
Анкета: Херо нов президент на БФС
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Анкета: Херо нов президент на БФС
Достоен човек е НО пак ще слушаме за синьото бфс,директиви и т.н
-
Аз съм за , това е идеална кандидатура , също и Христо Стоичков!
-
- Контакти:
Да това е идеалният човек , но той самият е казвал , че няма да напусне Бургас по много причини ! Иначе наистина той ще сложи всичко на мястото си , но според мен това няма как да стане !
абсолютно точния човек според мен е именно Херо , който се е доказал през годините като честен и почтен човек и може би по важното е , че той не се страхува да казва истината каквато и да е тя , но както каза колегата едва ли ще се навие да нагази в ла@ната
Възможно е Херо да е обединител на много хора в България , но за него е най важно здравето и неговото семейство. Спокойствието в работата му в Бургас никъде няма да го намери. В негово лице българските фенове могат да намерят Човека борещ се за чест и правда във футбола , но той не е хартиен плъх който ще седне зад бюро и да се рови в документи. Неговото призвание е да води отбор, да създава и играчи и да радва феновете си. Така , че мисията е невъзможна. Успех, Мите и горе главата . HERO си остава ГЕРОЙ , а мишките си остават мишки.
така и така тази тема е само за чешене на езиците, никой няма да я вземе под внимание. Единствено хора, от които нищо не зависи, се набират по баира
)))
аз съм против Херо да става президент на БФС, защото съм против той да влага силите си и енергията в българските свинщини. Той трябва да се концентрира и да мисли за семейството и здравето си на първо място, а след това за Бургас и Черноморец...не искам да се занимава със злобари като българите

аз съм против Херо да става президент на БФС, защото съм против той да влага силите си и енергията в българските свинщини. Той трябва да се концентрира и да мисли за семейството и здравето си на първо място, а след това за Бургас и Черноморец...не искам да се занимава със злобари като българите
глупости, Херо е супер пич но не е администратор
stg333 написа:глупости, Херо е супер пич но не е администратор
е, ти го познаваш, така че добре се изказа..ще ни бъде от полза мнението ти
Върни се в “Футбол - България”