Селекционерът на Италия Марчело Липи заяви, че Република Ирландия е основен конкурент на неговия тим в квалификационната група за Мондиала в ЮАР през 2010 година. Липи определи представянето на България, като слабо и заяви още: "Квалификационната кампания на Италия върви добре до момента, а Република Ирландия се представя далеч по-добре от България в групата, която ще излъчи един директен участник на световните финали през 2010-а година в Република Южна Африка".
"За момента квалификациите вървят добре. В първите си четири мача имаме три победи и едно равенство в България. Въпреки това, Ирландия спечели същия актив от точки. Ние не играем слабо, те се представят доста силно", заяви Липи.
На 28-и март България гостува на Република Ирландия, а на 1-ви април приема Кипър. Италия от своя страна гостува на Черна гора и приема ирландците четири дни по-късно. През юни "скуадра адзура" пък ще играе за Купата на Конфедерациите. "Победителят от Купата на Конфедерациите никога не е печелил световната титла и за това не съм сигурен дали я искам. Ще играем с първия отбор или поне с тези, които са на разположение. Годината беше тежка. Имаше много контузии - на Джанлуиджи Буфон, Мауро Каморанези, Дженаро Гатузо и Андреа Пирло", допълни световният шампион от 2006-а година.
Липи отписа България: Ирландия е конкурентът на Италия
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Липи отписа България: Ирландия е конкурентът на Италия
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Re: Липи отписа България: Ирландия е конкурентът на Италия
ми видял ни е как играем с тях с Грузия човека и така преценил, ако можем да играем по хубаво , кво казал Липи няма значение ако не можем заминаваме
stg333 написа:ми видял ни е как играем с тях с Грузия човека и така преценил, ако можем да играем по хубаво , кво казал Липи няма значение ако не можем заминаваме
Има, той я разбира тази игра!
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Правилно го е казал! И аз мисля като него! 
С маникенчета толкова!

С маникенчета толкова!

То не е само до маникенчета! Иска се и акъл!
- smash_the_reds
. Липи определи представянето на България, като слабо
Той откъде да знае ,че Мъри не е Пламен Марков.....Мисли си ,че нещата са като миналата година....

smash_the_reds написа:. Липи определи представянето на България, като слабо
Той откъде да знае ,че Мъри не е Пламен Марков.....Мисли си ,че нещата са като миналата година....
Дано си прав! Ма жабарите не ручат доматите с колците! Техните скаути не спят!
Искам да ги изненадаме.Те нека да си говорят,че Ирландия са основен конкурент,да си бърборат,ама накрая мисля,че ще им покажем. Дано!
Върни се в “Футбол - България”