В каменната ера сме. А група няма по ТВ, има само по радио.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
В каменната ера сме. А група няма по ТВ, има само по радио.
Флинстоун яба даба ду. Чудя се ние в каменната ера ли сме, има ли друга държава, в която да не се предават мачовете от родното футболно първенство?Моментално Перуки Меруки Миховци Люхмановци да си подават оставките на когото трябва!
Последна промяна от bez-nick на 10 авг 2012 23:27, променено общо 1 път.
Re: В каменната ера сме. А група няма по ТВ, има радио.
Според мен неизлъчването ще засили отрицателния ефект от отпадането на отборите ни. Поне Левски и ЦСКА имаха доста добра аудитория от по няколкостотин хиляди пред ТВ, сега ще си останат с аудитория от 1000 човека на стадиона
Излишно е някой да ме убеждава как на тия порутени кочини и това аматьорско ниво на игра ще отидат повече хора без значение дали мача се дава или не.

Последна промяна от kambata на 10 авг 2012 23:34, променено общо 1 път.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: В каменната ера сме. А група няма по ТВ, има само по радио.
На стадиона бе ТВ фен! Не искам да си казвам мнението за телевизионните зрители, че ще ме баннат.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Абе айде стига, стадионите няма да се напълнят дори и да има глоби за тези, които не са на стадиона и да забранят излъчването на английското, испанското и всичките топ първенства, не го ли разбрахте това, там където има футбол, стадионите са пълни, в Англия като дават мачовете по 1 милиард различни канала, вижте им стадионите, ние тука да се радваме че нямало да дават мачовете по ТВ - щяло да има повече публика, пълни глупости. Най-много да има повече уговорени мачове и съдийски аванти за познатите отбори.
Последна промяна от bez-nick на 10 авг 2012 23:32, променено общо 1 път.
Червени_шампиони написа:На стадиона бе ТВ фен! Не искам да си казвам мнението за телевизионните зрители, че ще ме баннат.
Аз ще съм си на стадион бе УМНИК да гледам моя отбор, но ми се гледат и другите мачове!!!!Проблем ли е това???Ако ми купиш хеликоптер може и да успея да отиде до ругите стадиони
Последна промяна от bez-nick на 10 авг 2012 23:31, променено общо 1 път.
- Червени_шампиони
- Контакти:
bez-nick написа:Червени_шампиони написа:На стадиона бе ТВ фен! Не искам да си казвам мнението за телевизионните зрители, че ще ме баннат.
Аз ще съм си на стадион бе УМНИК да гледам моя отбор, но ми се гледат и другите мачове!!!!Проблем ли е това???
Да.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
- Бижутера
- Контакти:
Червени_шампиони написа:На стадиона бе ТВ фен! Не искам да си казвам мнението за телевизионните зрители, че ще ме баннат.
Ти се моли аз да не си кажа мнението за идиотите, които ходите по БГ стадионите, защото тогава ще ме баннат перманентно

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- POPCORN
- Контакти:
bez-nick написа:Флинстоун яба даба ду. Чудя се ние в каменната ера ли сме, има ли друга държава, в която да не се предават мачовете от родното футболно първенство?Моментално Перуки Меруки Миховци Люхмановци да си подават оставките на когото трябва!
и за какво се напъваш да гледаш тоя постен продукт?Какво ще гледаме?Как Видима Ръковски не може да хване топката и Левкси цял мач ги нагъват ....въобще няма да ми липсва.скоро няма и да им ходя на мачове.не заслужават!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:bez-nick написа:Флинстоун яба даба ду. Чудя се ние в каменната ера ли сме, има ли друга държава, в която да не се предават мачовете от родното футболно първенство?Моментално Перуки Меруки Миховци Люхмановци да си подават оставките на когото трябва!
и за какво се напъваш да гледаш тоя постен продукт?Какво ще гледаме?Как Видима Ръковски не може да хване топката и Левкси цял мач ги нагъват ....въобще няма да ми липсва.скоро няма и да им ходя на мачове.не заслужават!
Пише се Видима Раковски

[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]
- Levskar_90
По - добре че няма да го дават.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Върни се в “Футбол - България”