И нека без клишета, че нашите нищо не играели, щото на някой и родителите им нищо не правят, но не си сменят майките или бащите
Просто ми е любопитно от психологическа гледна точка
Мерси на включилите се
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
[/center]mertezaker написа:В това състояние на ЦСКА мисля, че ще си търся чужд отборшегувам се, жалко че не е толкова лесно...
zaqwsxd написа:Елементарно Уотсън.. български отбор няма- всички "български отбори" са съставени от куцо , кьораво и сакато. Няма отборен дух , няма хъс за победа - играчите тук са просто наемници ... и мога да продължа цяла вечер...
zaqwsxd написа:Елементарно Уотсън.. български отбор няма- всички "български отбори" са съставени от куцо , кьораво и сакато. Няма отборен дух , няма хъс за победа - играчите тук са просто наемници ... и мога да продължа цяла вечер...
radiinter написа:Това е все едно да питаш тези които са се оженили за чужденка защо не са избрали българка![]()
Просто за тях това е любимото нещо и не искат да чуят за друго.Тук националноста няма никакво значение.
Затова през последните вече 18 години за мен има САМО ИНТЕР.
Другите са ми абсолютно безразлични.Без значение дали става въпрос за английски,испански или български отбори.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост