Защо съм фен на чужд отбор, а не на Бг?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Защо съм фен на чужд отбор, а не на Бг?

Мнениеот шивача » 08 авг 2012 00:36

От много време се чудя, защо си избирате чужди отбори и ги предпочитате пред Бг отборите :?
И нека без клишета, че нашите нищо не играели, щото на някой и родителите им нищо не правят, но не си сменят майките или бащите :!:
Просто ми е любопитно от психологическа гледна точка :roll:
Мерси на включилите се :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Защо съм фен на чужд отбор, а не на Бг?

Мнениеот mertezaker » 08 авг 2012 00:44

В това състояние на ЦСКА мисля, че ще си търся чужд отбор :lol: шегувам се, жалко че не е толкова лесно...

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 08 авг 2012 00:45

Елементарно Уотсън.. български отбор няма- всички "български отбори" са съставени от куцо , кьораво и сакато. Няма отборен дух , няма хъс за победа - играчите тук са просто наемници ... и мога да продължа цяла вечер...

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 08 авг 2012 00:47

Всичко се свежда до едно единствено нещо - човек не обича да губи, а когат това стане системно, най -лесно е да избягаш и да хвалиш героя на деня.

За да се бори някой за нещо (не само за отбора си) значи, че той вижда смисъл. Лошото е, че масово хората са напътствани и блазнени да се отрекат от това, което обичат...
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 авг 2012 00:48

mertezaker написа:В това състояние на ЦСКА мисля, че ще си търся чужд отбор :lol: шегувам се, жалко че не е толкова лесно...

ами мога да кажа, че въпреки 20годишните несгоди и промяната в семейния статут не съм спрял да си обичам отбора, ако ще и да играе по селата, пак не бих се отказал от него. Все едно да се откажа от детето(малко неуместно сравнение) или член от семейството :roll:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 авг 2012 00:51

zaqwsxd написа:Елементарно Уотсън.. български отбор няма- всички "български отбори" са съставени от куцо , кьораво и сакато. Няма отборен дух , няма хъс за победа - играчите тук са просто наемници ... и мога да продължа цяла вечер...

ами вашите да не би цяла нощ да прекопават доматите, почиват си, но пак си им дете. ако си родител, децата не те ли разочароват, имат ли хъс(към яденето), свидливи ли са, холмс

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 08 авг 2012 00:54

Това е все едно да питаш тези които са се оженили за чужденка защо не са избрали българка :)
Просто за тях това е любимото нещо и не искат да чуят за друго.Тук националноста няма никакво значение.

Затова през последните вече 18 години за мен има САМО ИНТЕР.
Другите са ми абсолютно безразлични.Без значение дали става въпрос за английски,испански или български отбори.

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 08 авг 2012 00:56

zaqwsxd написа:Елементарно Уотсън.. български отбор няма- всички "български отбори" са съставени от куцо , кьораво и сакато. Няма отборен дух , няма хъс за победа - играчите тук са просто наемници ... и мога да продължа цяла вечер...

абе те и навън са наемници ама ти май си много тъп за да ти обяснявам

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 08 авг 2012 01:00

Аз лично не съм. Мъчих се, но не можах. Според мен една от причините е чуждопоклонничеството, което си ни е национална черта за съжаление и второ , но не по важност липсата на отбор, който да грабне сърцето на фена и който да отговаря на неговите представи за футбол, което си е проблем на всички клубове в България т.е. липсва работата с фена. Като за клубовете това са хората носещи допълнителен доход на клубът.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
[center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image[/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 авг 2012 01:00

radiinter написа:Това е все едно да питаш тези които са се оженили за чужденка защо не са избрали българка :)
Просто за тях това е любимото нещо и не искат да чуят за друго.Тук националноста няма никакво значение.

Затова през последните вече 18 години за мен има САМО ИНТЕР.
Другите са ми абсолютно безразлични.Без значение дали става въпрос за английски,испански или български отбори.

ами в този ред на мисли, можеш и за гей да се ожениш, явно си отворен към света :roll: Така също можеш да си зарежеш и детето, като приютиш някое китайче, щото те кефи или си се влюбил в красивите му очи :roll:

Върни се в “Футбол - България”